En hal promenad

Hej hej!

Har idag varit betydligt piggare och har kunnat utnyttja dagen. Har pluggat kemi, gått en promenad med pappa, varit i sollentuna centrum och sedan lagat mat på kvällen. Gjorde wok igen, tycker så mycket om asiatiskt =)


Vi gick över frusna Edsviken, lite läskigt utan ispiggar men det var så kallt
och fullt med folk att det kändes relativt säkert :)

Ha en fortsatt bra lördagskväll! ♥

/Andrea


ZZZzzzzzzzz...

Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover? En pyamasjacka
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) På sidan
- Hur många kuddar har du i sängen? Två stycken
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Oftast, men oftast bara ett litet tag sen glömmer jag bort dem om de inte handlade om något speciellt ;P
- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång? Typ någon gång, men inte vad jag minns.
- Brukar du drömma mardrömmar? Sällan men det händer, oftast när jag har mycket att tänka på.
- Hur många timmar brukar du sova per dygn? Under skoldagar brukar det variera mellan 8-9 timmar, på helger runt 10.

Vaknade kl 4:00 imorse och kunde inte somna om, så med fem timmars sömn i bagaget har jag varit väldigt trött idag. Ska äta, slappa lite och sedan sova :)


Sweet dreams ^^

/Andrea

Ett litet fynd

Hej alla!

Har idag varit i skolan, sedan gått hem och pluggat samt tränat på kvällen. Inte en så speciell dag alltså, men det är så mina vardagar ser ut. Kom på idag att jag har mer att göra i plugg-väg än jag tror, speciellt om jag vill kunna följa med till K-hamn i februari.. Men i helgen, då ska jag få asmycket plugg gjort!

Igår var jag hos tandläkaren (Mindre kul, de satte dit en till liten räls ovanpå den vanliga men den syns knappt. Och sedan satt min tandläkare och drog i min mun i över en halvtimme - mänsklig hud är visserligen elastisk, men den är inte HUR töjbar som helst!) Däremot hittade jag en sak i centrum efteråt som alla badmintonspelare bara måste ha och som jag, Anna och Tess har letat efter länge - ett badmintonbollhalsband :D Berlocken är liten, 9 millimeter stor. Den kommer jag ha på mig varje dag ;)



Mvh: Andrea

SIS finalerna

Hey!

Idag åkte vi in hela klubben för att kolla på SIS. Vi fick bra platser på läktarna, och vi såg alla finaler som sammanlagt tog över fem timmar. Det var generellt mycket bra och jämna matcher, favoriten var nog herrdubbeln tror jag. Tyvärr vann inte Viktor Axelsen, men han kommer i framtiden ta den spelaren med storm. Yonex shopen som de hade hade bra utbud, och Tess köpte ny väska till exempel som var jättensygg, alla hittade något.

Alla fick än en gång sådanna här uppblåsbara yonexrör som man kunde heja med. Har fortfarande lite lock för öronen sen jag haft en kille bredvid mig dunkande med dessa konstant i nästan fyra timmar... Men riktigt kul var det ändå, och vi var nog tävlingens bästa hejarklack - haha xD

Är dock väldigt trött nu så ska nog lägga mig i tid, ska bara varva ner och skriva lite dagbok först :)

Imorgon är det skola och sen träning, jippey! Man blir så taggad på att spela när man kollar på proffsbadminton :D


På tåget till Eriksdalshallen.



En bit av vår hejarklack :P


Viktor Axelsen mötte en duktig indones :S


Sara och Anna :)


/Andrea


Öppet hus och SIS

Hej igen!

Började med att kolla runt på RB:s öppet hus. Fick reda på mycket om de tre programmen jag har som alternativ, men har redan bestämt mig :) Det känns skönt att slippa stressen över vilket program man ska välja.

Efter det mötte jag upp Anna, Therese och William och vi åkte in till Eriksdalshallen för att kolla på kvarts/semifinalerna i SIS. Vi ska in dit med hela klubben imorgon också. Det var jättekul och häftigt att få se att den nya tekniken Harry lär oss faktiskt fungerar på en riktigt hög nivå. Skrällen var dock en 94-kille från Danmark, Viktor Axelsen, som nu är i final. Han var rent sjukt bra!! Man började ifrågasätta sig själv rejält när man såg den danska talangen, och att han är uppe i världseliten och är lika gammal som mig och William.. Vi har en bit kvar om man säger så..

Sen kom flera till från klubben varav Harry och Marie som jobbade där. Kvällen avslutades på Donken, dagen var riktigt intensiv men kul! :D


Anna, Tess och William på Pressbyrån.


En av damdubblarna


Alla fick uppblåsbara Yonex-ballongrör för att
vinka och slå med så att det lät när man hejade :P
Gissa vilka som fightades med dem på tåget hem
sen ;)

/Andrea

Familjeträff

Hej!

Har precis ätit frukost och ska snart åka till RB för öppet hus. Efter det blir det SIS! :D

Begravningen igår var ju självklart sorglig, men lite roligt var det att få se kusinerna igen som åkte hit från England sen i somras + resten av mammas släkt. Det blev en liten familjeträff på samma gång :) Min morbror har nog världens sjukaste humor, och lilla Sophie är så söt då hon inte kan uttala allt perfekt. Och Frederic berättar olika Björn Gustavsson historier, haha ;) Så eftermiddagen och kvällen blev ganska rolig ändå :)


Sophie och Frederic :)



Jag och min morbror :) Det blev strömavbrott i hela
området i säkert en halvtimme igår kväll, men vi tände
ljus och satt och pratade istället.


Sophie föreslog prinsesstårta eftersom mormor gillade det.
Hon åt säkert upp en hel själv, och det som blev kvar bad
vi få med oss som en liten doggybag hem till henne och
hon blev överlycklig :)

<3333333333333333333

Kram: Andrea


Just nu

Väder utanför fönstret: Snö, snö, snö..
Lyssnar på just nu: Untouchable - Taylor Swift
Igår gick du och lade dig: Klockan elva, men hade sovmorgon nästa dag :)
Vad har du på dig: Träningsbyxor samt min Reebok munktröja. Har inte bytt om sen träningsgruppen.
Frisyr: Uppsatt i hästsvans as always :)
Senast som ringde dig: Mamma
Senaste du smsade: Lina
Senaste som smsade dig: Therese
Senaste hemsidan du gick in på: Fokis.se :P
Planer för dagen: Varit i skolan fram till tre, sedan varit tränare och skulle gått på SIS idag istället för träning men det blev inte så.
Bra eller dålig dag idag: Bättre än i tisdags, men brukar ha mycket bättre dagar :/
Högsta önskan just nu: Att det blir helg :)
Största behovet: Att få skratta lite, ska nog sätta på ett "Vänner" avsnitt lite senare ;)


"Because you had a bad day.."

Hej hej!

Dessa två dagar har inte varit speciellt roliga. Inte dåliga över lag, bara att jag själv har varit på dåligt humör, haft mycket att tänka på och massor av småsaker har bara gjort allt värre. Och dagen slutade inte på bästa sätt då min klass kastade snöboll efter skolan och när jag gick förbi fick jag Elias armbåge rakt i ansiktet.. Suck.. Men ibland har man sådanna här dagar, och som tur är så går det över :)

Kan pigga upp detta inlägg med några bilder istället ;)


Elin och Emma vid lunchen igår, de är alltid på gott humör :P


Jessica


Här har vi Oliver, Oscar och Elias. Elias kom hem från
delvis Florida igår, blir man avundsjuk eller? Näää, vi har
ju tonvis med snö att skryta med :D


Fast nu har jag bestämt mig för att bli på bättre humör och få tyskan gjord, hörs senare! :)

Mvh: Andrea

Komets Vintertävling

Hej!

Har idag tagit mig en väförtjänt lugn morgon :) Första gången sen lovet.

Igår var vi allihop på Komets Vintertävling. Det var jättekul även fast det resultatmässigt hade kunnat gå bättre och minus ett par skador. William kunde tack vare det inte spela och Erik sträckte sitt lår igen lagom till Therese och hans mixed. Anna och Tess har nu bara kvar en match att vinna i B till a-klass! Jag har tio så det dröjer nog ett par tävlingar till innan terminen är slut.
Vi träffade Mikaela också, första gången sen Vikingaslaget! :D
Men det blev en riktigt kul dag, och jag skrattar nog inte mer någonstans än i sällskapet med Anna, Tess, William, Erik med flera i klubben ;)

Fast idag blir det andra bullar med träningsvärk, städning av mitt stökiga rum och två kemilabbrapporter som ska bli klara.


Fredriks och Jontes dubbel, det slutade med vinst :)


Therese och Erik strax innan vi skulle åka hem.


Annas och Ala Mutkas mixed.


Tack vare att Eriks hörlurar förstörde frisyren
snodde Therese hans mössa, resultatet blev ju
riktigt snyggt :P


Have a great Sunday!

/Andrea


Tillbaka i skolan

Hej!

Igår började vi skolan igen efter lovet. Det var helt okej, även fast det var en rivstart med en lång dag med åtta timmars skola. Vi fick datum för nästan alla prov plus nationella proven, men det är bara bra. Då kan jag planera tiden.

Men alltså det är ISKALLT i vår skola, jag undrar om de har någon värme på alls ibland. Jag och Jessica frös hela dagen igår, idag var jag bättre förberedd med en fleece.. Jag kan tycka kylan - eller i alla fall snön - är mysig, men inte den här råkylan som går genom märg och ben. Även fast det "bara" är -11 grader så känns det som minus 20..

Tisdagar är min badmintonfria dag så fick ägna den åt plugg. Efter skolan gjorde jag sällskap hem med Amanda och har sedan pluggat matte och tyska. Glömde dock min kemibok för att kunna göra labbrapporter.. Typiskt..



Aja, ha en bra kväll! :)

/A

Utbildning

Hej!

Har sen klockan 8:30 till 16:30 varit i hallen på utbildning i den nya tekniken Harry har lärt sig. Han frågade mig, Anna, Tess och William varför vi var där över huvud taget eftersom vi redan kan allting på grund av att vi tränar alla tre dagar i veckan med honom. Men vi lärde oss en del nytt inom ledarskap och att undervisa de olika slagen, så det blev en nyttig utbildning ändå.

Imorgon börjar skolan igen.. Men dock efter ett rejält välbehövt jullov som blev mycket lyckat, kul och tack vare en väldigt liten del skolarbete har man kunnat slappna av. Nu har man laddat batterierna inför de knappa resterande sex månaderna som minus flera lovdagar/veckor återstår fram till sommaren.


En bild sen efter utbildningen idag. William, Erik, Anna och Therese.

/Andrea

Serien

Idag var det serien. Det blev väldigt rörigt den här gången då vi fick fixa spelare till sista minuten och vi inte hade någon lagledare, så jag fick hoppa in som lagledare utan mycket information. Det blev alltså inte riktigt vår dag, men andra omgången gick rejält mycket bättre :)

Är på lite halvdåligt humör just nu även fast det var en kul dag över lag. Men ska nog bara sova. Imorgon är det en heldagskurs i den nya tekniken med Harry. Askul, och bra att vi får lära oss det i ett tränarsyfte för ovanlighetens skull. :D



Ha en trevlig lördagskväll!

/Andrea

En slapp-dag med Amanda

Hello!

Började sista lov-dagen med att sova ut, göra ett par sidor matte och har sedan spenderat dagen tillsammans med Amanda. Vi var hos mig hela dagen och var mest inne på datorn, körde lite Wii men har annars suttit klistrade framför TV:n - haha ;) Vi vigde den här dagen åt att ta det lugnt helt enkelt. Amanda tycker om "Vänner" också så det blev vår främsta underhållning idag, men roligt var det xD

Aktiverade också mitt Comviq Kompis kontantkort idag, finally! :D


Vi spelade även "Tjejsnack". Det var
ett tag sen, men många skratt blev det!


Vi hade oturen att få göra en del pinsamma grejer, fast
de värsta tackade vi nej till :P

Nu ska jag gå och göra i ordning träningsväskan till imorgon, serien imorgon! :D

/Andrea

K-k-kallt..

Hej,

såg ni vad termometern visade igår? 21 minusgrader! :O Nu är det "bara" 15 minus men ändå är det svinkallt. Som tur var fick jag skjuts till träningen igår, annars tror jag inte att jag hade kommit hem utan att ha blivit en djupfryst fiskpinne. Brrrrr... :S

Vaknade tjugo i tolv idag. Det är så skönt att kunna sova ut och ligga och dra sig så länge man känner för. På måndag börjar skolan... Ska få lite plugg klart imorgon annars ska jag inte ägna en tanke åt skolan förrän det är dags.

Lagade mat ikväll, det blev honungsgratinerad kyckling med smaksatt ris. Familjen uppskattade det i alla fall :P

De här sista dagarna av lovet blir ganska fulla:

Torsdag: Lite plugg och träning
Fredag: Träffa Amanda
Lördag: Seriespel
Söndag: Tränarutbildning

Men allt förutom plugget är kul :)




Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

/Andrea


Pulka och fotostudie

Hej igen!

Är just nu med Amanda och Jessica. Efter pulkaåkningen - som var jättekul, tyvärr slutade det med att Amanda fick tummen ordentligt överkörd så vi gick hem efter det - gick vi hem till mig och "lekte" med Amandas nya systemkamera. Och det är i princip vad vi har gjort sen klockan tre ;) Efter middagen gick vi hem till Amanda och stylade Jessica från topp till tå för att sedan göra en fotostudie utomhus. Åh vad fina bilder det blev! :D


Vi mötte även Lina och Sara i backen :)


Jessica och Amanda hos mig.


Boxning i Wii Sports :P


Lek med kort :)


Jessica får en ny look ^^



En av de säkert 100 bilderna vi tog på henne :)

En otroligt lyckad dag blev det!

Mvh: Andrea


Avatar

Hej!

Sitter just nu och väntar på att riset ska bli klart. Ska fixa lunch innan jag möter upp Amanda för att gå till parken. Jag, Amanda och Jessica tänkte nämligen åka pulka! Det var så kul när jag åkte med Anna, Tess, Sara med flera på julavslutningen att jag blev sugen igen :P

Igår var jag och min pappa och såg Avatar på bio, dock inte 3D som vi velat men det gjorde inget. Den har fått riktigt bra kritik, och det är regissören som har gjorde bland annat Titanic och Terminator. Avatar är en romantisk science fiction, och jag gillade den skarpt! Mycket bra gjord, och verkligen speciell. Jag brukar inte vara så mycket för SF, men den här tyckte jag om! Jag rekommenderar den! :D



Nu ska jag gå och äta lunch, hörs sen!

/Andrea

2009-krönika

Har sett att många gör en sammanfattning av sitt år, så jag kan väl lika gärna haka på trenden och göra en egen ;) Jag har tagit ut några speciella eller slumpmässigt valda tillfällen av 2009 som jag har bilder ifrån, enjoy ^^

Januari 2009:


Oscars 15:års fest hemma hos honom. Det var riktigt kul, många skratt blev det :P

Februari 2009:


I februari hittade jag inte många bilder, kan ha att göra med för att den månaden mest bestod av badminton och skolarbetet dygnet runt, haha. Nej, men det hände inte så mycket speciellt. På bilden har vi Annas racket som gick sönder på en tävling.

Mars 2009:


Hade spelkväll efter ett misslyckat försök att gå på cybertown - det var stängt när vi kom dit ;) Men det blev ganska lyckat ändå.


Vi kollade på Melodifestivalen hos Amanda, samma gäng: Amanda, Jessica, Elias, Oscar, Oliver och jag var där :)


Elias 15:års fest, det var jättekul :D

April 2009:


Klubbresa till Örebrocupen, askul! :D Här hade vi picknick utanför hotellet :P


Lovet var också kul, jag, Amanda och Jess träffades. Och senare på kvällen hängde Elias och Emma på ;)

Maj 2009:


Valborg blev oförglömlig ;) Jag, Amanda, Jessica + några av Amandas kompisar gick till majbrasan och mötte där Anna och Tess med deras kompisar. Kvällens höjdpunkt blev nog att Anna, Sandra och Jessica tog årets första dopp ;) Kvällen avslutades med film hemma hos Amanda.


Muffinsbak med Jessica :)


Disneykväll med badmintongänget :) Vi försökte se de riktiga klassikerna. Vi tjejer körde sedan en uppföljning av denna kväll lite senare med tjejklassikerna ;)

Juni 2009:


Jag och Amanda hittade en helg en del fynd i mitt skåp sen jag var liten.. :P


Skolavslutning! 8:an äntligen avklarad :D


På samma dag firade vi att det var skolavslutning hos Anna och Therese. Det blev korvgrillning i regnet, cybertown och sedan mys framför lilla sjöjungfrun på kvällen. Världens bästa skolavslutning! :D


Florida i somras :)

Juli 2009:


Många roliga dagar med träning och kompisar. Här var en dag med Emma och Jessica :)


Mina grannar flyttade tillbaka från Singapore :) Här har vi en av barnen, Malin.


Fick besök av mina kusiner, här har vi Fredrik :)


Var på Skånelägret i Malmö med William och Erik i en vecka, men det blev träning i Stockholm ändå på måndagen efter. :D Och efter detta var det klubbläger.

Augusti 2009:


Hösten startade direkt med läger, tävlingar, träningar tidigt och utbildningar. Här var U2-utbildning med Anna, Therese, William och vi träffade även Mikaela på Bosön :)

September 2009:


Spexfoto i skolan, här har vi Alice och Anna som var skogshuggare ;)

Oktober 2009:


Klubbresa till Kristinehamn, Picassofjädern. Hur kul som helst! :D


Bowling med hela gänget, minns att det gick sämst för mig, haha :) Blev även flera biobesök denna månad, "My Sister's Keeper".. behöver jag säga mer? ;)

November 2009:


November var mest en pluggmånad för mig, men ett seriespel hade jag i alla fall bilder ifrån ;)

December 2009:


Sen kommer vi till Karlstadresan, bästa tävlingen och klubbresan någonsin! =D Här var några av oss på McDonalds ;P


Julafton var en lyckad dag :)


Jullovslägret :)

Man kan alltså lätt sammanfatta mitt år med tre ord: badminton, skola och kompisar ;) Har självklart inte nämnt alla kul tillfällen med tävlingar, kompisar och andra minnen för då skulle denna blogg ta slut - hehe. Men det var ett riktigt lyckat år!

Man orkar knappt kolla igenom alla dessa bilder, haha :P

Ha en bra söndag!

Mvh: Andrea

Happy New Year!

Har just varit ute på balkongen och sett på fyrverkerierna. Det var som alla år mycket och varade ett bra tag. Nu är det 2010! :D Känner på mig att det kommer att bli ett ännu bättre år än 2009 :)

Gott nytt år! Hoppas ni har och kommer få en härlig nyårsafton! :D

Mvh: Andrea

RSS 2.0