Glass i stora lass

Skulle haft heldag i skolan idag om det inte varit för alla små irriterande håltimmar som oväntat dök upp lite överrallt. Efter skoldagens slut var det avslutning för badmintonskolan med Sara i hallen. Kommer sakna vår måndagsgrupp, vi har följt deras utveckling i ett års tid och lärt känna dem. Hur som helst, så avslutade vi träningen med en sommarfika bestående av glass, yummie!

Fick sen skippa kvällens träningen tyvärr för att hinna plugga. Men nu är det bara en vecka kvar innan jag skriver mitt sista prov för terminen, jag längtar sååå!



/Andrea


Europa euforisk efter svenskt ESC guld

Att Loreen skulle ta Sverige till en hyfsad placering i år var det ingen tvekan om, många trodde till och med på det otroliga att hon skulle ta hem hela spektaklet, men att hon i praktiken lyckades kamma hem svenskt guld i Eurovision Song Contest kom ändå som en överraskning. Med rekordmånga poäng gav hon Sverige sitt femte Eurovisionguld. Lite nervös var man såklart när alla länder skulle läsa upp sina poäng, men med det konstanta flödet av tolvpoängare gjorde Loreen avståndet i poäng större och större mellan sig och de ryska gummorna som slutade på en andraplats. Nu blir det Eurovision Song Contest Stockholm 2013 att se fram emot! Heja Loreen!








Foton lånade från: En Stars, Flickr, msnbc

/Andrea


En drickbar dröm

Nu i sommarvärmen har jag hittat min absoluta favorit när det gäller fruktsmoothies. Både svalkande, gott, mättande och nyttigt. Jag höftar mängderna av ingredienserna för det mesta. :)

Dock för en person är mängderna på ett ungefär dessa:

Ett par nävar frysta jordgubbar
Något mindre av fryst mango- och ananasblandning
En näve havregryn
Ungefär en halv deciliter havremjölk
Cirka två matskedar riven kokos

Funkar till både lunch och mellis!






/Andrea



Sommarkänslor fångade på bild

Som en paus i plugget gick jag, Anna och Tess ut i solen för att fota i det härliga vädret. När jag såg Tessie komma i shorts, linne och solbrillor så gick det upp för mig att sommaren faktiskt är här. Nu är det bara sommarlovet som saknas så att man får mer tid att njuta av det ;) Finfina bilder fick vi, och skönt var det att ha en extra person som kunde hålla reflexskärmen så att man själv inte behövde jonglera både den och kameran när man fotade. Mitt under vår fotorunda så gick vi förbi ett nygift par som skulle fota sina bröllopsbilder vid vattnet. De såg att vi hade en reflexskärm och frågade snällt om vi ville hjälpa dem att ta några fina foton med den. Det gjorde vi så gärna :D Vilket vackert par de var! De hade verkligen tur med vädret!

Här kommer några backstage-bilder från dagens lyckade fotopromenad. Vi knäppte sammanlagt 350 bilder, så jag väntar med att lägga upp de bästa bilderna tills lite senare. :)










//Andrea


Årets valborg

Här kommer som lovat bilderna från valborg. Min valborg bestod (inte av att åka och trängas till Uppsala ;) ) av att traska bort till Badberget. Bortsett från en stor brasa och lite körsång så händer inte så mycket där, men det är en tradition och en mysig stämning garanteras varje år. Trots att min generation söker sig till lite mer fartfyllda valborgsevent nu för tiden, så träffade man ändå på halva bekantskapskretsen. Stämde träff med William i alla fall, och snart överraskade även Jessica och Oscar oss med att titta förbi en kortis. En trevlig kväll!











/Andrea


RSS 2.0