Vuxenpoäng!

Gissa vem som har druckit sitt livs första kopp kaffe? JAG.



Var det gott? Inte ett dugg. Dränkte den värsta kaffesmaken med mjölk och glass.

/A

Sportlovets början

Hej alla!

Nu är det äntligen sportlov på riktigt, och ett mycket efterlängtat sådant. Alla Rudbeckselever har räknat ner tills alla kursprov och deadlines äntligen är slut. Nu har jag själv hur som helst avslutat två hela kurser, Fysik A och tyskan. Känns härligt!

Lovet invigdes dock på sämsta sätt. Stackars pappa fick ett njurstensanfall natten till fredagen, så det har blivit regelbundna besök på Danderyd sen dess. Pappa är den som brukar vara frisk som en nötkärna, det är ovant att se honom ha så ont. :(

Helgen har i alla fall bestått av tävling på hemmaplan, Vikingaslaget. En superkul helg med massor av matcher och jobb i receptionen för att betjäna alla vrålhungriga badmintonspelare.

Vår allas egen Elias är även tillbaka efter elva varma veckor i Australien. Välkommen tillbaka hörru, saknat snön? ;)

I torsdags hängde jag med Sara på hennes favvopass hos Friskis & Svettis, ett 45 min långt pass med skivstång följt av ett lika långt spinningpass. Jobbigt men jättekul var det! Det är roligt att ibland variera träningen lite, något som är en kontrast till all badminton, hehe. :)

Drog till hallen på lunchen med Pauline i fredags för att slå några slag. Pauline hade inte provat på badminton på flera år så några riktiga skratt fick vi! Efteråt ville hon behålla den trasiga fjäderbollen som en souvenir, kunde inte låta bli att skratta då, haha. ♥

SPORTLOV!

Några foton från helgens tävling:


Härliga killar de här!


Tess in action i dubbeln med Anna.


Vår coach Harry ställer alltid upp på bild! ;)
 


Erik och Ludde tog hem guldet i herrdubbel C!


Erik trotsar gravitationen i dubbeln.


Lill-Ludde tog också hem ett guld i tävlingen!


Utmattade killar efter matcherna.



Hej hopp Rikard!



Fina Jess :)


Rikard på topp!


Dubbel again.


Coaching av Harry.



Gemensam uppvärmning, hopp hopp hopp!


Snygga priser var det!


Ikväll blir'e träning igen, badmintonbadmintonbadminton, hehe.

/Andrea

Veckan i komprimerat format

Hej på er!

Veckorna fortsätter att fyllas av tusen grejer som upptar tillvaron. Plugget kommer inte att lugna ner sig förräns periodsbytet nu efter sportlovet om två veckor, badmintonen har jag kunnat köra igång med igen efter två veckors paus pga. en seg förkylning och jobbet bidrar med extra måsten.

Kör en snabb lista denna gång:

Veckans lättnad: Kemi B-provet i onsdags. Utan tvekan. Känns så skönt att kunna lägga det bakom sig efter alla förberedelser och nervositet inför det. Usch.

Veckans grattis: Tessie tog sitt för ett par veckor sen, men nu i fredags spikade även Anna sitt körkort. GRATTIS hörrni! Jag ska också ta tag i hela sättasigbakomratten-biten nu till sportlovet. Längtar!

Veckans erfarenhet: Gick på en försäljningskurs via receptionsjobbet igår. Riktigt spännande, bortsett från allt rollspel som kursledaren tycker om att plåga oss med. I säljteknik ingår mycket retorik och psykologi vilket jag gillar. Nästa kurs är om två månader.

Veckans låt: Tack vare att Melodifestivalen har dragit igång nu så är min senaste truddelutt i huvudet "Euphoria" med Loreen. Riktigt bra låt!

En blandad kompott av foton från veckan:


Lunchrast igår med Pauline... :)


... och Helena :)


Kemi B labbdags med Joel och Johan.


Fina färger blev det i alla fall..


Veckans lycka: pappa kom hem från en affärsresa till Rostock
och hade med sig min tyska favvo hem - bretzel!



Go'natt hörrni :)

/Andrea


RSS 2.0