Påskpyssel

Nu var det åter igen dags för lov. Det känns nyss som att vi hade sportlov, men jag klagar inte såklart. ;) Dagen har fyllts av en ganska rejäl övningskörningsrunda med mamma för att sedan avsluta på Stinsen för lite påskärenden. Vi inhandlade lite sista småsaker inför påskhelgen, bland annat lite godis att fylla äggen med, hihi. Efteråt gick jag till Friskis för att köra ett sista träningspass innan helgen, och idag fick det bli spinning.
 
När vi kom hem fortsatte påskpysslandet med att plocka lite grenar i trädgården som sedan fick pyntas med färgranna fjädrar och små prydnadsägg. Sedan drog jag en dammsugare på övervåningen. Nu är vårt hus redo för påsken!
 
Veckorna innan lovet har bestått av plugg, regelbundna körlektioner, mycket träning och funderingar kring framtiden. Tankar kring högskolevalet surrar i huvudet just nu, och valet börjar närma sig. Jag är dock ganska säker på min ranking som jag vill söka. Igår hade jag bokat en tid hos skolans SYO, och det slutade med att jag var där i en timme.. Vår SYO är så bra, han är otroligt påhittig, kunnig och försöker alltid hitta alternativ. Han hjälpte till lite med att orientera mig i högskoledjungeln. Hösten kommer bli bra tror jag! :)
 
Jag hade precis duschat när bilden togs, därav handduksturbanen.. Haha.
 
 
Glad påsk!
 
Kram Andrea

Veckans lördagsaktiviteter

Hej alla!
 
Hur har er lördag varit? Jag har haft min lördag att se fram emot under veckan, för jag och pappa hade planerat en liten shoppingtur till Stinsen och Sollentuna. Inte så exotiskt precis, men vi hade båda små ärenden som kunde uträttas där. Jag hittade flera små fynd, alla med någon sorts rabatt eller på rea! Det enda jag inte köpte, och som egentligen var det enda jag faktiskt skulle behövt, var ett par ljusare jeans från Gina Tricot. Men men, nöjd är jag med de saker som fick följa med hem.
 
Efter shoppingturen skulle vi egentligen ha lunchat på Subway, men vi bestämde oss för att äta hemma istället. Efter att vi fått något i magen och jag hade dragit en dammsugare på övervåningen åkte vi ut på en runda med bilen så att jag fick övningsköra lite. När vi kom hem fortsatte jag att skriva på rapporten i språksociologi som vi har i svenska B tills mina ögonlock höll på att falla ihop. Nu är det lugn och ro som gäller resten av kvällen dock.
 
Trots att det var en jättetrevlig dag så har jag till och från känt mig lite halvt ur balans och lättirriterad.. Begriper inte varför. Stackars mina föräldrar som får stå ut med en lite labil tonårsdotter ibland.. Haha.
 
Trevlig lördag på er :)
 
Bilder på dagens små inköp:
 
 Vit bandeau från Gina Tricot samt en lila virkad tröja från Cubus
 
Silverberlock i form av en groda från Albrekts Guld
 
Silverberlock i form av en studentmössa från Guldfynd
 
Parfym från The Body Shop doft Pink Grapefruit
 
 
/Andrea

Fjäderlätt student

 
Dagen har varit en riktigt klassisk söndag bestående av först receptionsjobb för att sedan gå hem och djupdyka i plugget. Pappa hade dock bakat surdegsbröd när jag kom hem, vilket piggade upp lite, mums!
 
Igår var det en tidig morgon som gällde för att hinna ta bussen till Spånga där det var seriesammandrag. Vårt lag mötte tre andra klubbar, så det slutade i sex stycken matcher igår för min del. Vår klubb har ju två stycken lag i serien, en i division 3 samt en i division 4, och båda våra lag vann ALLA matcher under dagen! En riktigt framgångsrik dag resultatmässigt! Socialt var det också en lyckad dag, många skratt lockades i sällskapet av William, Nathalie, Erik, Robin, Ludde K och Olof. Härligt gäng! :)
 
Och gissa vad alla sistaårselever fick för överraskning i fredags? Leveransen av STUDENTMÖSSORNA hade kommit till skolan! Wiiieeehooo! Direkt efter sista lektionen sprang jag till rummet där man fick hämta ut dem, och undvek på så vis en stor kö, och fick checka ut min fina mössa! Namn och färg och allt stämde, var lite nervös inför det innan. Åh vad bra det känns! Studenten känns inte långt bort nu, men jag vågar inte längta för mycket, eftersom tiden går så snabbt. Mycket jobb återstår dock, så det känns underbart att få ett smakprov på hur befriande det kommer kännas på avslutningen.. ♥
 
Lite bilder från gårdagens badminton:
 
 
 
/Andrea

Mellomuffins

Som Melodifestivalgodis bakade jag en omgång av mina favoriter: choklad- och kokosmuffins. Råkade väl mumsa i mig en del av degen så i slutändan blev det inte fler än sju muffins som hann gräddas.. Gott blev det hur som helst! Ett trevligt tilltugg att fira den vinnande Mellolåten med! You av Robin Stjernberg - tjohooo!! Ett svensk bidrag att vara stolt över i Eurovision Song Contest på hemmaplan i maj!
 
Så, nu har Mellonörden tagit nog med plats säg. Vad har jag annars gjort idag? Jag började lördagen med att klara av lite sysslor här hemma, typ dammsuga och sånt kul. Sedan tog jag och pappa en runda och övningskörde, innan jag gick en 6-kilometersprommis med mamma. Innan middagen försökte jag plugga lite, men oj vilket meningslöst försök det var.. Motivationen var noll idag på pluggfronten. Men men, så är det ibland.
 
Trevlig lördag på er!
 
Sätter lite färg på inlägget genom dessa bilder från kvällens lördagsmys:
 
 
/A

Sista sportlovet över

Nu är mitt livs sista sportlov över! Det har känts som att man varit borta från skolan jättelänge, men det är bara tio dagars frånvaro i sträck. Förmiddagarna under lovet har jag vigt åt fysikplugg inför provet efter lovet och förra helgen inleddes lovet med tävling på hemmaplan (där klubben tog rekordmånga medaljer - wiiiee!). Annars har veckan bestått av en hel del träningar, tacobuffé med familjen i centrum, lite minishopping med mamma, lite kompistid, jobb, (genomlidande av) Riskettan, lite research inför högskoleval + lite annat trevligt.
 
Jag bifogar lite bilder från en av lovets eftermiddagar - pulkaåk med William!
 
 
/Andrea

RSS 2.0