Sommarprat

Nu var första skolveckan i årskurs 3 avklarad. Det har varit kul att träffa alla trevliga människor igen, och det bästa är att jag har fått turen att få kurser gemensamt med flera av dem! Jag lyckades göra de schemaändringar som jag nämnde i förra inlägget, straffet för att få min vilja igenom i lärarbytena i kurserna blev tyvärr dock att de nya kurserna ligger på helt opassande block = många håltimmar. BLÄ. Aja, allt kan inte bli perfekt.
 
Vi har även kommit igång med projektarbetet, och vår projektgrupp består av mig, William och nu även Ellen som fick hoppa in. Temat vi kör på är "kost och hälsa" där vi har tänkt rikta in oss på "återhämtning efter träning". Det kommer bli bra känner jag!
 
Idag var det lite matteplugg som gällde, för att sen möta upp Sara vid vallen för en liten prommis. Vi hade ju inte setts på hela sommarlovet, och det har hunnit hända så otroligt mycket sen dess. Vi hade hur mycket som helst att uppdatera varandra om, haha. Hon har ju hunnit ta körkort, sommarjobba, kommit in på Miljö och Energi-programmet på KTH samt hunnit gå där i ett par veckor redan. Eftersom jag själv överväger KTH efter gymnasiet så var jag nyfiken på allt. Jag tror nog vi gick en mil innan vi till slut rundade av promenaden. Det var så kul att träffas igen Sara!! :D
 
Nu blir'e snart middag, är sååååå hungrig. Lax dax ikväll, mums!
 
Några foton tagna med mobben sen vår prommis i det fina vädret:
 
 
Trevlig lördagskväll på er!
 
/Andrea

Skolstart och Madeirabilder

Hej alla!
 
Idag var det skolstart för min del. Kärt återseende av skolkompisar, upprop, föreläsning med "tankeläsaren" Henrik Fexeus (riktigt coolt och intressant!), en tripp till syon för möte för att göra några schemaändringar, men han hade inte tid så får hoppas på att kunna fixa detta via mailen istället, och till sist leta rätt på sitt skåp stod på schemat. Nu är vi treor allihopa, äldst i skolan. Känns som alldeles nyss när vi var små förvirrade pytteettor som gick vilse i alla korridorer (det där händer i och för sig fortfarande..). Bara ett år kvar till studenten, hjälp!
 
Här kommer en omgång med foton från Madeiralägret:
 
 
 
/Andrea

Tillbaka från Madeira!

Igår kom hela SBS-truppen hem från Madeiralägret! Oj vilken lyckad vecka det blev! Badminton i massor, bad, sol, gemenskap, mååååånga skratt och massor av minnen har vi fått med oss hem i bagaget. Vi har tränat sammanlagt cirka 30 timmar i heta badmintonhallar, haft springpass utomhus i solen och svettats litervis, fått hårt motstånd badmintonmässigt, men kul har det varit och veckan har gett mycket! Tack alla för en toppenvecka som sent kommer glömmas! Något att tänka tillbaka på när man åter sätter sig i skolbänken på fredag..
 
Efter att ha sovit sina behövliga tolv timmar inatt så mötte jag upp Jessica vid Sollentuna Centrum. Vi har ju inte kunnat ses på hela sommarlovet eftersom hon varit i Kina, så vi hade mycket att hinna ikapp med! Det fick bli en lång prommis och mycket prat, haha.
 
Bilder från Madeiralägret kommer senare under veckan, tills vidare bjuder jag på ett par bilder sen dagen:
 
 
 
 
Kram Andrea
 
 

Färdigpackad!

Nu är allt färdigpackat inför avresan till Madeira imorgon! Har till och med lite marginal både i utrymme och vikt, hehe. Håller tummarna för att jag inte har glömt något bara.

Då får man börja tagga till då, cirka 36 timmars träning i värmen att se fram emot - wiiiehooo! ;)


Hemlängtan ännu kanske..?

Nu har vi inte kunnat ses på hela sommarlovet, det börjar bli dags för dig att flyga hem från Kina igen Jess!! Saknar dig knasboll! ♥


"Sommaren är kort..."

Hjälp! Har ni hållit koll på datum och dag i sommar? Det har knappt jag kan jag erkänna. Antar att det visar att jag verkligen ställt om till semester-mode, haha. Det slog mig idag att det redan är första augusti, sommarlovet börjar gå mot sitt slut. På söndag drar vi till Madeira i en vecka och sen börjar skolan bara en knapp vecka efter det. Var tog de där åtta lovveckorna vägen? Poff - borta!
 
Idag har jag börjat lite smått med packningen (mest gjort en mental packningslista, men det räknas?), tränat lite försiktigt men annars chillat.
 
Igår drog jag till hallen för att vara med som åskådare under träningen i alla fall, trots att jag ville vila ut min förkylning någon dag till. Jag lekte fotograf och knäppte sammanlagt 203 stycken bilder! Jag delar med mig av några smakprov:
 
 
 
Kram Andrea
 

RSS 2.0