Spontanfika i djungeln

Heeej!
 
Oj oj vad allt går i ett känner jag. Igår kväll fick jag ett litet halvt stresspåslag när jag insåg hur mycket jag har att göra bara innan onsdag med tre dead lines, och hur lite tid jag har.. Speciellt eftersom jag för några veckor sedan tog på mig två extra receptionspass nu på tisdag och onsdag. Smart gjort - NOT. När hade jag tänkt hinna övningsköra egentligen också?!
 
HUR SOM HELST. Jag har lovat mig själv att hur stressigt det än må bli nu fram till studenten, så ska jag inte önska fram tiden. Jag ska njuta av mina sista månader i gymnasiet! Det är trots allt en spännande, kul och relativt bekymmerslös tid i jämförelse med vad som kanske kommer.
 
Idag jobbade jag mitt vanliga receptionspass, drog hem och pluggade samt anmälde mig till högskolan. Skönt att få det gjort, har grubblat en hel del. Har gjort massa research så valet är genomtänkt. Dock kan man ju aldrig helt föreställa sig hur en utbildning ser ut, så lite av en överraskning blir det oavsett.
 
Igår var det säsongens sista seriespel med laget! Varje gång lite skönt men samtidigt sorgligt. Det är skönt med ett åtagande mindre att behöva ta hänsyn till, men samtidigt är det askul dagar och matcher varje gång.
 
Efter serien messade Jess om vi kunde ses, så vi körde på en spontan fika i centrum. Vi bänkade oss inne i food courtens djungel i ett par timmar och uppdaterade varandra om vad som hänt på senaste tiden. Jättemysigt var det!
 
Mina fredagar i skolan har börjat bli rätt trevliga förresten. Börjar dagen med en lång sovmorgon till lunch där jag först äter med Pauline på det tidiga lunchblocket, och sedan har en lektion för att efteråt luncha igen fast med Helena på det sena. Sedan har jag två lektioner till innan helg. Mycket mat på fredagar, hehe.
 
Håller på att baka muesli just nu så måste vakta ugnen så det inte bränns..
 
Ha det bra!
 
 Jess när vi fikade i centrum igår.
 
/Andrea
 
 

Nödvändigt babbel

Min torsdag har hittills sett ut på följande sätt:
 
- Körlektion dubbeltimme (Fick parkera mellan två bilar för första gången - genom att backa! Hjälp. Var rädd att lämna bestående skrapmärken på stackarna, men det gick bra som tur var..)
- En lååång vårprommis med Sara. Vi möttes vid vallen för att sedan gå en 7 km lång runda för att hinna prata av oss lite. Kul!
- Lagat en god lunch.
- Gjort en ansats att plugga inför Svenska B nationella. Det gick ju sådär...
- Sökt fler sommarjobb.
 
Snart ska jag dra till hallen för lite badminton med de andra badmintonnördarna. Haha!
 
Lite bilder från gårdagens träning:
 
 
 
/Andrea
 

Pip pip

Nu är påskhelgen officiellt över. Den har varit mysig med (mycket) god mat och god stämning. På påskafton öppnade vi påskägg och åkte på en liten utflykt till Hagaparken. Är nästan lite smått lättad över att påsken är över nu dock så att man övergår till mer normala matvanor än frosseriet som följer med högtidsfirandet. Har typ glömt hur det känns att inte vara proppmätt, men det hör påsken till! ;)
 
Igår var det intensivt jobb i hallen, medan dagen idag generellt sett bestod av återhämtningstid. Det fina vädret lockade mig däremot att gå ut och jogga en mil för att sedan göra lite styrka, innan jag bänkade mig framför Vänner resten av eftermiddagen. Känner att kroppen och psyket behöver återhämta sig lite egentligen, men lovet är för kort för att hinna varva ner ordentligt och samtidigt hinna med det skolarbete som behöver göras och eventuella sociala aktiviteter. Man får trösta sig med att det bara är knappa två månader kvar innan skolan börjar trappa ner. Man börjar kunna skymta mållinjen! :)
 
Lite blandade bilder från påskhelgen:
 
Tårtan som jag bakade helgen till ära.
 
Ikväll gjorde vi våfflor, eftersom vi inte lyckades tajma våffeldagen nyss. Mums!
 
Mitt fina påskägg.
 
Är så svag för dessa små fjuniga kycklingar. Pip pip..
 
Även Hagaparken var dekorerad i påsktema!
 
 
/Andrea

RSS 2.0