Volleybollturnering

Hej på er!

Tänkte bara skriva några rader, bara för att underhålla bloggen lite.. Har idag gått i skolan as usual och fått flera dead lines undanstökade, det är alltid skönt när det faller av ens axlar. Fick dock reda på att vi har matteprov, ett enormt kemiprov samt kursprov i Idrott och hälsa A vecka 17 - VECKAN EFTER PÅSKLOVET DÅ VI ÄR I PÅ TRÄNINGSLÄGER I LONDON. Så typiskt, kommer få börja plugga redan nu för att få ihop det.

Förresten så har jag, Anna, Tess, Sebbe, Erik och Elias anmält oss som ett lag till skolans volleybollturnering. Ingen av oss är volleybollspelare (fem av oss är badmintonspelare dock, haha), men det kommer bli spännande! ;)

Ikväll hade jag ingen träning så har ägnat kvällen åt kemi samt matteplugg. Men gissa vad? Det är endast nio veckor kvar till sommarlovet, och då är alla lovdagar inräknade :D


Apropå kemi så sätter jag lite färg på inlägget med hjälp av den här bilden från
gårdagens kemilabb, då vi gjorde en elektrolys på kopparklorid.

/Andrea

Photosession at sunset

Här kommer fotona som lovat sen min och Jessicas lilla fotostudie vid solnedgången i onsdags. Enjoy :)










/Andrea

Videung

Hej alla!

Även fast jag har hur mycket som helst att göra, en del saker jag borde oroa mig för och mycket att tänka på så är jag på gott humör av många orsaker! Sov otroligt gott inatt, våren är utan tvekan här, har fått en del plugg gjort, jag har haft en härlig dag tillsammans med vänner och tränat på kvällen. En inte jättespeciell dag men den i all sin enkelhet gjorde mig glad :)

Idag besökte Jessica mig i skolan eftersom hon var ledig från sig egen. Dock var mina lärare inte lika roliga som de brukar så de levde inte upp till historierna som jag berättat för henne innan, haha. Sedan åt vi lunch med "Edsbergsgänget" plus Sebastian. Trevligt var det! När vi kom hem blev det plugg, middag och sedan tog vi med oss kameran på väg till träningen. Vi lyckades tajma in solnedgången och fick fantastiska bilder, lägger upp dem lite senare så ni får se!

Här kommer några snabba foton från dagen annars:


Lunchen i skolan med Jess, Amanda, Sebbe och Elias :)


Jag och Jessica såg Videung på vägen hem, nu är det vår på
riktigt! :D


Jessica bland alla nya knoppar.

Nu blir'e sängen som gäller. Go'natt :)

/Andrea

"Lembit, kom hiiiit!"

Hej alla!

Har idag spenderat dagen i Spånga rackethall och tävlat i Spånga ABC. Vi var en liten trupp från klubben där men en lika lyckad dag blev det ändå. Många matcher varav flera vunna blev det, mycket hejande, prat, skratt (delvis orsakat av rubriken, haha), ätande av Spångas frikostiga gratisutbud av frukt och kanelbullar samt spel. Det är något speciellt med Spångatävlingar helt klart :)

Veckan har annars varit tuff med många bollar i luften, men det kommer förhoppningsvis bli lite lugnare en liten tid framöver nu.

Såg även Melodifestivalen ikväll och blev rätt besviken över vinnarlåten - "Popular" med Erik Saade. Tyckte att Dannys "In the Club" var mer välgjord, men det räckte tydligen inte för vinst. Aja, får vi se vad Europa tycker om vår låt i år då ;)


Tess bland alla vackra tulpaner som prydde borden.


Simon sitter siffervändare.


Anna och Williams dojjor ;)


Klubbens inte så stora hejarklack denna gång men dock en
hängiven sådan :)


Anna och Tess dubbel som de vann :D


Jess! :)


Tessie :P


William kunde inte spela men var ändå där under hela tävlingen och
bidrog till den lyckade dagen!


Anna och Tess tar emot coaching under dubbeln.

Hoppas att er lördag också var lyckad!

/Andrea

Små bitska vovvar

Hej!

Nu är alla lovdagar slut och i övermorgon börjar skolan igen. Det har varit ett bra lov med efterlängtade sovmornar, dock har schemat varit speckat varje dag. Nu blir det till att ta nya tag fram till påsklovet!

Idag började jag dagen med att jobba hela förmiddagen i kafeterian under hundutställningen i hallen. Tiden går så fort när man jobbar där bakom i köket, men roligt är det! Härliga människor/kollegor verkligen som hela tiden lättar upp stressen och gör allting ännu roligare. :D Hundutställningen bestod till största delen av Terriers, små söta men ilskna och lite bitska vovvar. Ägarna är alla inte de trevligaste heller alltid måste jag erkänna, men sådan hund sådan ägare eller vad säger man? ;) Fick sedan dra hem och plugga för att sedan kunna slappna av framför Melodifestivalen på kvällen. Dock gick de absolut SÄMSTA bidragen vidare, hur tänker Sverige egentligen?? :O

Igår gick i alla fall jag och Sara och simmade i simhallen. Jag behövde få mitt 1 km klädsim avklarat för skolan och Sara var schysst och hängde med :D Passade även på att träna livräddning inför livräddningsprovet, och stackars Sara fick vara försökskanin. Men det gick så bra så ;)


Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!

/Andrea

Härliga sportlov, ta aldrig slut tack

Hej på er!

Sitter just nu invirad i en stor frottéhandduk efter en varm dusch. Känns skönt efter en dag full av jobb. Låter som värsta business woman nu haha, men det var extra roligt att jobba idag då Sofia än en gång fick gå på upplärning med mig. Efter passet skulle hon ringa EF angående sin språkresa i sommar och hon ställde en hel radda frågor som till slut fick EF-ledaren i andra änden av luren att asgarva, medan jag själv satt bredvid och kippade efter luft. Stackars Sofia, hon är så orolig inför resan att hon blir alldeles hispig och ställer världens mest lustiga frågor, haha. Kul hade vi!

I måndags var det jobb samt tre timmars badmintonträning som gällde, och mina vader värker fortfarande efter en timmes konstant intensivt fotarbete, men det var välbehövligt. ;)

Igår hade jag och mamma en liten "mor- och dotterdag" i Kista centrum där vi sedan mötte upp pappa för lunch. Trevligt var det! Hittade dock ingenting kul på shoppingsidan, hade sett fram emot det ju.. :( ;) Hann även med lite plugg på kvällen.

Schemat är fullt även nu under sportlovet av allt från plugg, jobb och träningar, men har saknat att kunna välja själv vad jag ska göra. Önskar att sportlovet kunde vara lite längre! ;)



Apropå ingenting så fick jag den här lilla krabaten för ett par
dagar sen på posten, en liten katt som nu får pryda min annars
rätt tråkiga mobil ^^

Hoppas ert sportlov är lika bra som mitt är, oavsett om ni är hemma eller ute i backen på snowboard eller skidor! :D

/Andrea


Bilder sen Vikingaslaget

Här kommer några foton från helgens tävling som jag lyckades ta, något är det i alla fall ;)




/Andrea

RSS 2.0