Sofias nya äventyr

I fredagskväll hade min äldsta barndomsvän Sofia en avskedsfest tillsammans med vänner för att fira hennes flytt till Los Angeles. Morgonen därpå skulle hon ta flyget till andra sidan Atlanten för att påbörja sin fyra år långa mediautbildning - wow! Det känns så konstigt att en av sina äldsta kompisar är så pass vuxen och modig att denne flyttar utomlands för de kommande fyra åren. Först Pauline och sedan Sofia - var tar alla vänner vägen?! Haha! Är glad för hennes skull, och beundrar hennes spontanitet och mod att så snabbt bestämma sig för den här chansen. Vilket äventyr! Det ökar motivationen hos en själv att flytta utomlands så snart det är möjligt.
 
Stort lycka till Sofia! <3
 
 
Andrea
 
 

Tess examen

Kom på att jag har lite bilder från Therese's examensmiddag i fredagskväll att visa! Nu är hon färdigutbildad arbetsterapeut och har redan börjat jobba. Strax flyttar hon även hemifrån. Hjälp - det är som att "bli vuxen" inom ett tidsspann av ett par veckor! Haha!
 
Hur som helst, ett superstort grattis till dig Tess! :D
 
/Andrea

Ute ur tentabubblan

Igår skrev jag min sista av två tunga tentor denna tentaperiod. Tiden efter nyår har varvats av plugg i skolan med gänget och studier på hemmaplan. Vet inte alls hur tentorna kan ha gått, vågar inte spekulera för mycket. Det enda jag vet är att jag förberett mig så mycket jag kunnat, och att jag nu håller tummarna. En första omtenta på dessa svåra kurser vore inte hela världen, får försöka komma ihåg det, samtidigt som det aldrig är något man strävar efter. I detta nu är jag dock HELT pluggfri i två hela dagar innan de nya kurserna drar igång, vilket är en obeskrivlig frihetskänsla. Dessa två dagar ska bestå av välbehövlig tid för att kurera lilla förkylningen som bestämde sig för att kicka in dagarna innan sista tentan, samt tid för att göra allt jag saknat - som att pyssla med foton, dona i köket och kanske titta på en bra serie eller film mitt på ljusa dagen och äta glass - jaaa!
 
Två av pluggdagarna i skolan med världens mysigaste study buddies!
Tillsammans tragglar vi oss igenom alla oinspirerande kurser och delar både panikkänslor  och många skratt.
 
/Andrea

Nytt år - igen!

Gott nytt 2015!!
 
Igår sade vi hejdå till 2014 och välkomnade det nya året. Detta firades med en stor middag hos Anna och Therese tillsammans med en härlig blandning av vänner och bekanta. Det är häftigt när en grupp gäster är så kompatibla att det fungerar så naturligt att umgås och prata. Middagen bestod av knytkalas där alla gäster fick bidra med något personligt, så det blev en riktig buffé att plocka av! Allt från kyckling, bala bala (indonesiskt friterade grönsaker), nudelsalad, tacopaj, potatisgratäng m.m. Kvällen avrundades sedan med en tur till idrottsvallen där man lättare kunde se fyrverkerierna. Superlyckad kväll och hade gärna stannat längre än vad jag gjorde!
 
GOTT NYTT ÅR!!
 
Vi insåg att William aldrig tagit en selfie! Detta var skandal och tvunget att snabbt åtgärdas! ;)
 
/Andrea

RSS 2.0