Ett efterlängtat höstlov

Hej på er!

Nu är det officiellt höstlov för allas del, och det känns riktigt befriande! Synd att lovet bara är en vecka, haha. För från att inte ha ett dugg att göra förutom plugg, så har jag nu bara två lediga dagar kvar av lovet. Ska istället för att vara lägertränare jobba tre heldagar extra i receptionen, träffa vänner, träna, tävla, shoppa och samtidigt försöka hinna plugga och även hämta andan en smula.. Hjälp, hur ska det gå till kan man ju fråga sig.

Skoldagen var för min del extra kort (inställd lektion plus håltimme), men hann ändå uppleva Rudbecks årliga Halloweenfirande! Festkommitén hade satsat som vanligt, och kafeterian var fullt utsmyckad tillsammans med utklädda elever som fick en ursäkt till att löpa amok och skrämma allt och alla. Riktigt underhållande. ;)

Bjuder på några slumpmässiga bilder från veckan:


En liten naturbild fick slinka med. Tagen i måndags eftermiddag.


Onsdagens arbete med Pauline i Business English lockade mycket
skratt och flumm samtidigt som vi ändå lyckades få mycket gjort.



Tisdagens dimma. Denna vy brukar vanligtvis bjuda på en fin
utsikt över Edsviken, nu ser det endast ut som ett vitt hål av
ingenting. Lite coolt faktiskt.



Kafeterian i skolan. Halloween!


Dessa dekorationer hängde ovanför trappan..


En av de utklädda eleverna.. En dödsbrud? Eller en
zombiebrud? Är inte säker.

Trevligt lov på er annars!

/Andrea



Nedräkning till höstlov

En kort hälsning så här mitt i veckan hinner jag med. Ska strax till träningen efter en kort och härlig skoldag följt av lite plugg på hemmaplan efteråt. På fredag är vi lediga bortsett från den obligatoriska skolfotograferingen, men annars går allas längtan till vecka 44 då det är höstlov. Ska bli så skönt med lite nedvarvning, förutom en del plugg till matte C-kursprovet som nalkas efter lovet..

Med risk för att vara tjatig, så slänger jag in ett gäng höstfoton som jag tagit under diverse håltimmar och promenader hem från skolan och träningen. Enjoy. :)














Trevlig onsdag på er annars :)

Kram A


En prommis med Sara och Nemo

Helluuu,

dagen har varit riktigt höstmysig. Sov ut imorse, har pluggat men inte stresspluggat eftersom detta för ovanlighetens skull är en prov-fri vecka, har sedan gått en promenad med Sara och hennes urgulliga vovve Nemo och sitter nu ihopkurad i en stor fleecetröja framför datorn.

Jag hade självklart med mig kameran till promenaden med Sara idag, hon och Nemo utgjorde ett fint motiv till den vackra höstbakgrunden. Nedan kan ni se några av resultaten.













Önskar er annars en fortsatt trevlig helg hörrni!

/Andrea

Fotostudie i höstens tecken

Tja, proven och plugget bara haglar tillsammans med andra måsten så bloggen blir därför lidande. Hur som helst så tänkte jag lägga in bilderna från min och Jessicas höstfotografering i parken som vi hade för prick en vecka sen. Bilderna blev väldigt fina, hösten ger så fina möjligheter till vackra foton!













Fick även denna söta mugg ovan av Jessica i födelsedagspresent, så söt!

/Andrea


Kastanjer och färgglada löv

Här kommer bilderna som utlovat från höstpromenaden med William i lördags, fotorundan med Jessica i tisdags kommer upp lite senare, I promise. Enjoy ;)

















Nu ska jag tillbaka till skolan efter en 2 ½ lång håltimme. Tjao.

/Andrea

Dagen i korthet

  • sovmorgon
  • Business English lektion
  • Fysik A lektion
  • lunch med Elias
  • fysik- och tyskaplugg
  • lekt med nya mobben
  • och alldeles strax - TRÄNING!


Lunchade som sagt med denna normala människa idag. ;)

Lovar att lägga upp höstfotona under de närmaste dagarna!

/Andrea


Höststämning

Hej alla!

Just nu befinner vi oss i den period av året jag njuter mest av - hösten när den når sin fullaste potential i färger och stämning. Jag försöker hitta anledningar att vara utomhus så ofta jag kan, och jag drar med mig vänner ut på foto-rundor för att kunna fånga hösten på bild. Skolan har pressat på de här veckorna, men lövens färger hjälper mig att hålla humöret uppe!

Och yes, idag är det Kanelbullens Dag, vilket innebär att jag blir ett år äldre.. Japp, nu är man 17 år helt plötsligt. Börjar känna mig gammal.. seriöst alltså. Tiden går så fort, nästa år är man ju myndig och får ta körtkort och skriva på egna viktiga papper.. Hjälp..

Jag har bokstavligen tagit hur många bilder som helst de senaste dagarna, men jag värmer upp genom att lägga in några från min och Saras korta promenad till parken idag på lunchrasten. ;)






Hoppas ni har fått några goda kanelbullar idag och trevlig kväll!

/Andrea

RSS 2.0