OS-frosseri

Hej hej,
 
tror att jag har lyckats dra på mig en förkylning, och beklagar detta samtidigt som jag är tacksam att den bröt ut en vecka innan vi drar till Madeira för läger. Jag sitter här uppkrypen framför datorn och kollar på livesändningen i badminton-OS på Svt Play. När man väl får chansen att se live-badminton så gäller det att frossa, det dröjer ju sedan fyra år till nästa, haha.
 
Nu ska jag börja vitaminladda med C-vitamin och zink och massor av frukt och grönt så att min förkylning ger sig snabbt. Hade ju tänkt kunna träna ordentligt innan Madeira sen jag vilade i Skummeslöv! Aja, ska inte klaga. Så länge jag är friskt till lägret.
 
Förresten, ni som också använder blogg.se - har ni också upplevt att allt blivit rejält mycket trögare sen de gjorde om allt? Det tar typ en evighet för mig att ladda upp bilder och en halv evighet att skriva ett inlägg. Segt..
 
 
/Andrea
 
 

Tillbaka från Skummeslöv

I'm back!!
 
Nu är jag tillbaka från en knapp vecka i Skummeslöv där jag besökte min farmor och farfar. De har en sommarstuga där som ligger bara 100 meter från en av Sveriges längsta stränder. Innan vi for hade vi regelbundet bevakat väderprognosen för Båstad för att kunna planera avresan till när solen skulle titta fram. Dagarna bestod för min del av att sola, bada (en dag var det 25 grader i vattnet!), övningsköra på stranden, äta glass och även spela tennis på Skummeslövs fina utebanor!
 
Nu hinner man ladda om här hemma i en vecka innan det bär av till Madeira för träningsläger!
 
 
 
/Andrea

Somrig grillkväll vid Rösjön

Helluu!
 
Är nu hemma från en mysig grillkväll vid Rösjön med Anna, Tess, Erik, William, Maja, Sandra G och Veronica. Vi hade tur med vädret bortsett från att det blev lite kyligt ganska tidigt. Kvällen fylldes av prat, skratt, korvgrillning, beachvolleyboll (där vi var så grymma att vi till och med fick en hängiven publik ;) ) och några dopp i vattnet för vissa. Trevlig kväll hörrni!
 
 
/Andrea
 

4 mil i kostym

Hej alla!
 
Åh idag har solen äntligen bestämt sig för att titta fram! Wiiiee! Ska bara klä på mig sen ska här ut och samlas D-vitamin.. Eftersom jag övningskör regelbundet nu och därmed hjälper till att slita på bilen så tycker pappa att jag ska hjälpa till att tvätta och vaxa bilen, så det är vad jag ska göra alldeles strax. Då får jag lite sol och frisk luft i alla fall. Efter lunch ska vi nog åka ut i den nytvättade bilen och köra lite. Ikväll blir'e nog badmintonträning också. En trevlig dag!
 
Ja vad har jag gjort i helgen då? Tja, i lördags pågick Stockholm Jubileumsmarathon där deltagarna passerade Edsbacka Wärdshus. Det skulle vara lite coolt att se tyckte jag, så jag mötte upp William där för att titta lite. Det var ett rätt stort spektakel faktiskt. En kör stod och sjöng olika passande sånger, banan kantades av små stånd som sålde fika, en stor publik fanns för att heja på löparna och alla deltagare fick klä ut sig om de ville. Vi såg en man som sprang i kostym, hatt och käpp! Tänk att springa 4 mil i den munderingen, svettigt värre, haha.
 
 
/Andrea
 

Så blev man 5 år igen

När tristessen tog över i måndags så plockade jag fram några av mina gamla leksaker som jag frekvent lekte med när jag var yngre. Känner någon igen serien My littlest Petshop? Den bestod av ett gäng små söta figurer i form av djur med stora ögon och vobblande huvuden. Jag och min bästa vän Josefine älskade dem. Tycker fortfarande att dessa är så charmiga, kommer nog aldrig ha hjärta att göra mig av med dem. ♥
 
Lite nostalgi så här på sommarlovet. ;)
 
/Andrea
 

Federer skriver historia

Fler där ute som suttit bänkad framför Wimbledonfinalen idag? En jämnare och bättre match mellan Federer och Murray skulle varit svårt att hoppas på. Båda spelade något av sitt livs tennis, och det var ren underhållning hela vägen in i mål! Stor press på båda spelarna gällde. Murray som hade en hel nations förhoppning om att som britt kunna kamma hem guldet efter 76 år utan en förstaplats, och Federer som i och med Wimbledonvinsten tangerade Peter Sampras rekord, återfick förstaplatsen på världsrankingen och dessutom tog sin sjunde Wimbledontitel. Riktigt tennisgodis bjöds det på idag!
 
Ja vad har jag hittat på för spännande de här senaste dagarna då? I fredags klippte jag mig, riktigt välbehövligt eftersom det var nästan tio månader sen sist.. Skäms över att erkänna det. Nu ser det lite mer välvårdat ut i alla fall..
 
I lördags tog jag, om än lite sent kanske, årets första dopp vid Badberget med Anna och Erik. Det var riktigt varmt och fuktigt i luften men inte lika behagligt i vattnet.. Brrrr.
 
Bild lånad från Aftonbladet
 
 
/Andrea
 

Rött guld

Hej alla!
 
Dagen har känts längre än vanligt men väldigt effektiv. För första gången på tre veckor tvingades jag att väckas av min gamla, inte så speciellt saknade vän, väckarklockan imorse för att hinna i tid till tandregleringen vid kl 8.45. Det kändes dock bra efter besöket, då det här var min absolut sista visit hos tandregleringen! De ville bara stämma av att allt såg bra ut eftersom det var ett år sen nu sen jag tog ut tandställningen. Hem fick jag bilder på hur tänderna såg ut innan rälsen och efter. Vilken skillnad! Processen tog lång tid dock, tre år: först en friläggning av en gömd tand, tandställning och nu sova med bettskena en lång tid framöver. Men det är det värt!
 
Efter tandregleringen drog jag och gymmade på Friskis för att sedan gå ut i värmen och springa. Efter all träning satte jag och min familj oss i bilen för att åka och plocka jordgubbar. Vi var inte de enda som fått den ide'n, och i bakgrunden av den mysiga stämingen som uppstår vid jordgubbssjälvplock i solen så lurade en liten känsla av anarki bland raderna av de röda bären. Alla kunder blir tilldelade en rad var, men folk kan inte låta bli att diskret sträcka sig över på andras områden, och en ständig kapplöpning om vem som hinner hitta de finaste gubbarna pågår omedvetet. Fyra stolta kilon fick min familj med oss hem idag i alla fall, så ikväll blir det jordgubbskalas med glass! Mums!
 
 
/Andrea
 

RSS 2.0