Skolstart och tisdagsfika

Jahapp, då har skolan dragit igång igen då. Dagen bestod av ett kort upprop, lite utdelning av information, nytt skåpnummer osv tillsammans med en föreläsning med en känd äventyrerska. Jag började även i en ny mentorsgrupp i och med mitt programbyte från RIL/Natur till Natur/Natur, och spontant verkar alla trevliga!

Efter skolan träffades vårt "badmintongäng" i hallen för att hinna umgås allihopa innan hösten drar igång och tidsbristen ökar. Vi - jag, Anna, Sara, Erik, William, Henrik (Tess hann tyvärr inte komma pga jobb) - tog en fika ute i augustisolen och pratade om allas sommar och planer inför hösten. Sara hade även med sig sin nya vovve Nemo så vi äntligen fick hälsa på honom. En trevlig eftermiddag!




/Andrea


Säsongens första tävling

Tja!

Vaknade inatt av att halsen gjorde ont så har nyss accepterat att jag drabbats av ännu en förkylning - den tredje inom loppet av sju veckor. Orkar inte! Har precis hämtat mig från den förra och kommit igång med badmintonen igen. Aja, hoppas att det blir en lätt version med tanke på att skolan börjar imorgon..

I lördags var det även dags för säsongens första tävling - Sollentuna Singelturnering! Det var riktigt kul att äntligen få tävla igen då den senaste tävlingen var i april om jag inte misstar mig. Det gick även toppen för majoriteten av klubbens spelare. Jag slutade på en tredje plats efter lite blandat spel. Är rätt nöjd med tanke på att det var höstens första tävling!

Imorgon börjar alltså skolan.. Har lite blandade känslor faktiskt. Jag gillar mitt schema och ett flertal kurser, men samtidigt bävar jag inför hur tufft och intensivt året kommet bli. Har dock hunnit vila upp mig nu under sommaren så borde vara väl förberedd ;)

Ska nog dra till träningen ikväll ändå för att titta på trots mitt halsont.



En kort sammanfattning av helgen.

Ha en fortsatt fin dag! :)

/Andrea




Frisk som en nötkärna

Halloj!

Har sen i tisdags varit eremit på heltid för att kurera min förkylning (i rehabiliteringen krävdes minst 30 Vänner-avsnitt, har alltså nördat denna serie på hög nivå denna vecka), men nu är jag fit for fight igen! Har tvingats vila i tre omgångar denna sommar tack vare förkylningar och sträckning i foten. Aja, nu är jag frisk i alla fall.

Idag har jag jobbat terminens första arbetspass i receptionen också. Det var rätt lugnt så hann stränga ett racket och städa en del. Nu börjar vardagen sakta ta form på näthinnan. Om drygt en vecka sätter ju skolan igång igen. Sommarlovet går på tok för snabbt! ;)



En rätt passande avbild av mig för ett par dagar sedan.



Ha det bra!

/Andrea

Slutet på "Harry Potter-eran"

Hej hej!

Har denna regniga och muliga söndag gått på bio med fadern min i Kista för att se den sista filmen i Harry Potter-serien - Harry Potter and the deathly hollows part II. Filmen levde enligt mig upp till förväntningarna och gjorde ett bra avslut på hela serien. Lite sorgligt är det såklart att filmerna slutar här, man har ju trots allt i princip växt upp med Harry Potter och hans magiska värld. Med detta så säger vi tack och hej till Mr Potter!

Efter filmen kilade jag in på BikBok bara för att kolla lite på deras höstkollektion, och det slutade med att jag kom ut med en ny klänning! Jag som inte har ägt en klänning sen jag gick i 5:an hittade äntligen en som jag tycker om. Den är svart (tyvärr, hade gärna hittat en med roligare färg), virkad, figursydd och går till lite ovanför knäna.


Hoppas ni får en fin söndagkväll!

/Andrea

Shoppingtur i Solna

Hej hopp!

Hoppas att allt är bra med er! Själv har jag spenderat denna varma sommardag i Solna Centrum med mamma för lite allmän spontanshopping. Hittade flera små fynd med bestämde mig endast för att köpa några av dem. Det fick bli två bikiniöverdelar som var på rea plus två likadana parfymliknande produkter som luktar kokos. Har verkligen förälskat mig i alla skönhetsprodukter med kokosdoft. I Skottland köpte jag flera varianter och min "besatthet" fortsätter tydligen här i Sverige. På kvällen gick sedan min familj en lång promenad i den ljumma sommarvärmen. Mysigt!

Vad har jag annars gjort de här dagarna? Tja, tränade igår med William där även Esbjörn joinade lite senare och på kvällen fick min familj gäster. Sommarlovet fortskrider och nu är det bara dryga två veckor kvar innan skolstarten. Min syo ringde mig igår angående lite praktiska detaljer om mitt schema till hösten. Snart drar allt igång igen :S Först ska man dock njuta klart av sommarlovet!

Bilder på dagens inköp:




/Andrea

Seglartur i Nåttarö

Hej!

Kom igår hem efter en tredagars seglartur vid Nåttarö med Jessica och hennes familj. Det härliga sommarvädret tillät oss att sola, bada och äta glass i massor och på kvällarna gick vi på upptäcksfärd runt ön och fotade. Det var även första gången som jag seglade över huvud taget. En trevlig resa Jessie! ♥

Idag har jag hittills lugnt joggat min 5-kilometersrunda i värmen medan jag nu bara sitter och mumsar på en kall vattenmelon. Ikväll blir'e badmintonträning också med Rikard, Jess och William. Livet känns allmänt bra just nu helt enkelt!

Vi utnyttjade den vackra miljön till att ta många bilder där Jessica fick agera modell ;) Här är några av mina favoriter:












Kramar A

RSS 2.0