International Badminton Training Camp avslutat

Igår avslutades det internationella träningslägret i hallen. Vilken lyckad, intensiv och kul vecka det har varit med över 36 timmars träning med alla 40 spelare från Sverige, Danmark, England och Finland. Förutom badminton blev det även ett Gröna Lund-besök, bad vid Badberget och ett Friskis & Svettis pass. Nu väntar en kort återhämtningsperiod innan vi tränar igen på onsdag! :D

Hann knappt packa upp sen lägret när Jessica sms:ar om jag vill hänga med och segla med hennes familj, så det blev bara till att packa inför nästa resa. Vi åker om några timmar, trevligt ska det bli! Har ju aldrig seglat förut. :)

Slängde ihop ett collage från lägret eftersom jag tog på tok för många bilder för att lägga ut en och en. Enjoy!



Hörs på onsdag!

/Andrea

Sommarlovsträning

I väntan på att jag ska bli trött och kunna sova så lägger jag upp några av fotona som jag tog på träningen i torsdags. Enjoy!











/A


Mellandagar

Hej!

Har haft några riktigt sköna "mellandagar" nu innan lägret börjar imorgon. I fredags kom morfar och hans vän på besök vilket var mycket trevligt. De åt en fin sill-middag (jag har dock dessa vuxenpoäng kvar att plocka så jag åt kyckling istället..) och sen satt vi ute i solen, en trevlig dag helt enkelt.

Igår målade även jag och pappa klart garaget - vilken lycka säger jag bara! Så nu ser huset nästan ut som nytt igen, trots sin nästan 15-åriga ålder.

Nu ska jag strax dra till centrum för att klippa mig, senaste klippningen för min del var ju i december så det behövs.

Har tyvärr inte mycket att förgylla inlägget med i "bild-väg". Fotade förresten mycket på träningen i torsdags, så kan lägga upp några foton lite senare.

Imorgon börjar det internationella lägret i hallen som pågår i en vecka. Längtar så till hård träning, förutsättningsvis att foten håller.. Håller tummarna :)

Har säkert läst ett dussintals artiklar om tragedin i Norge vid det här laget. Har läst bloggar från de överlevande ungdomar som lyckades fly.. En mardröm som tagit steget ut i det verkliga livet är vad det är. Hoppas att det får fast rätt gärningsmän och att staden och de drabbade människorna lyckas repa sig. Verkligen hemskt. :(



Trevlig söndag på er annars!

/Andrea

Och målandet fortskrider...

Efter en rejäl sovmorgon från min sida (sov till 11.30...) så har jag och pappa fortsatt med årets sommarprojekt, nämligen att måla huset och garaget. Nu är vi äntligen klara med huset och har börjat på garaget. Dock avbröts vi av regnet ikväll lagom till att jag skulle till träningen. Börjar känna en viss motvilja till att fortsätta faktiskt efter fem dagars konstant monotont arbete. Trodde aldrig att målning innebar SÅ mycket arbete och tid!

På kvällen drog jag till träningen trots att min sträckning hindrade mig från att spela. Vi var sammanlagt sex stycken som var i hallen varav hälften hade kommit dit bara för att titta på pga av skador respektive förkylningar, haha ;)

Imorgon blir'e mer målning... Och sen lite till.... Och sen ännu lite mer... Wiiiieeehoooo -.-'



Tjao och go'natt.

/A


Dagens goda gärning

Har idag fortsatt målandet av huset tillsammans med pappa som vi har sysslat med sen i tisdags. Sammanlagt 18 timmars målning för min del men fint blir det! Vi har valt en likadan färg som vi hade innan fast ett par nyanser mörkare, huset har efter dessa 15 år fått sig ett rejält ansiktslyft!

Idag när jag kom cyklande till träningen så ser jag en vilsen William oroligt tippa omkring runt en lika vilsen liten dunboll. När jag kommer närmare ser jag att det är en liten luden fågelunge, och William förklarar att han har passat den de senaste 10 minuterna så att den inte har gått iväg, för den har antagligen hamnat rätt fel antog han i och med att parken ligger bakom skolan på andra sidan vägen. Vi bestämmer oss för att försiktigt fösa in den lilla skrämda stackaren i en närliggande hink, för att sedan bära tillbaka den till parken. Dock ser vi efter att vi gått halva vägen två bekanta fåglar som ser ut att vara två vuxnare versioner av den lilla fågelungen, så vi släppte den där med dem. Ungen började följa efter de vuxna fåglarna, men de eventuella föräldrarna struntade blankt i den lille.. Haha. Hoppas att den hittade hem, även om den kanske inte var så vilsen som vi trodde ;)

Dagens goda gärning - förhoppningsvis ;)


William som försöker locka in den lilla fågelungen i hinken.


Vi var dock osäkra på vilken sorts fågel det var, har ni någon aning? :S

Kram Andrea

Pirater vid badberget

Hej på er!

Idag blir en rejäl chill-dag där det enda vettiga jag ska tvinga mig att göra är städning. Ska fortsätta att packa upp lite sen resan också.

Igår däremot var det så härligt väder att jag och Anna drog ner till badberget för sol och bad. Vädret var perfekt strandväder, solen gick i moln ibland för korta stunder men luften var fortfarande lika varm. Framåt eftermiddagen dök Esbjörn och Ludde K upp och hängde kvar ett bra tag för bad och snack. En trevlig överraskning ;) På kvällen blev det bio med Anna och Tess för att se Pirates of the Caribbean 4: On stranger tides. Våra förväntningar var rätt låga, med tanke på att de två föregående filmerna inte hållt samma klass som den första filmen enligt oss. Vi var dock nöjda med den här uppföljaren ;) Rolig som alltid med Johnny Depp i huvudrollen, men synd att de hade bytt ut alla de andra rollerna som tex Keira Knightley och Orlando Bloom.










En trevligt sommardag!

/Andrea

En vecka med säckpipor, kiltar och fish 'n' chips

Hi everyone!

Är nu tillbaka från semestern i Skottland med familjen. Det var en trevlig och intensiv vecka, vi hann se och göra mycket! Vi har varit i flera städer i Skottland bland annat Aberdeen och Edinburgh, hunnit shoppa en hel del faktiskt, ätit gott (fish 'n' chips bland annat såklart, hehe) och hunnit med en massa kultur därimellan som tex Edinburgh Castle. Vi har gått enormt mycket under veckan så fötterna har ömmat på kvällarna, men som sagt så har vi hunnit se och uppleva en hel del på bara sju dagar. Nu känns det dock skönt att komma hem igen, speciellt eftersom jag lyckades dra på mig en förkylning på vägen. Det har däremot varit enormt skönt med miljöombyte.

Vi anlände dock till ett superhärligt sommarsverige i förmiddags (det har varit ovanligt fint väder i skottland den här veckan tydligen, så vi hade tur, men det kan fortfarande inte kallas sommartemperaturer), har ni haft det så här nice hela veckan eller? :P


Här är en liten sammanfattning från Skottlandsresan. Från vänster består bilderna (om vi skippar blommorna) i korthet av: landskapet på väg till Aberdeen, drottningens sommarresidens, mina inköp :P, fish and chips, stranden i Aberdeen, några skottar i kiltar i Edinburgh och solnedgången i Edinburgh.

Hoppas ni får en fin kväll!

/Andrea

RSS 2.0