Discobadminton

Vad sägs som att spela badminton i ett helt mörkt rum, där det enda man ser är de lysande fjäderbollarna som flyger genom luften? Eftersom vi på träningen faktiskt har slagits av tanken ett par gånger så hajade jag till när jag såg den här annonsen på eBay. Badmintonbollar som lyser i både rött, blått och gult i mörker är till salu, vad sägs? Lite coolt vore det faktiskt... Haha ;)



En liten lampa sitter monterad i mitten av bollen nere vid korken, som man sedan kan slå av och på. Tror dock rent praktiskt att fjädrarna håller kortare tid än vad lampan skulle göra, eller vad tror ni? :P

Här är länken till annonsen: http://cgi.ebay.co.uk/LED-Badminton-Shuttlecock-Birdies-Lighting-Dark-Night-/220673247144?pt=UK_Sporting_Goods_Badminton&hash=item33612687a8 

Hoppas ni hade en trevlig första advent förresten!

/Andrea

Morgonträning

Hej på er!

Att vara uppe så här tidigt på en lördag borde vara straffbart, men eftersom vår tränare flyttade fram lördagspasset till kl 10.00 istället för vid kl 13.00 så är det som det är. Blev lite deppig när jag insåg att jag inte får en sovmorgon på tre veckor nu i sträck, men ska inte klaga. Förutom skolan så är allt roligt och värt att gå upp tidigt för ;)

Visst är det vackert utomhus nu förresten? ♥ Snön ligger nog minst en decimeter djup likt vitt puder över marken, och jag har riktigt börjat få in julstämning! Imorgon så är det första advent till och med och då ska min familj äntligen ta fram julpyntet :D

Veckan har annars varit bra med plugg, träningar och lagom roliga lektioner. Jag har insett att min kemilärare är av en sort för sig efter att han i måndags helt plötsligt bestämde sig för att "simma" runt i klassrummet när han förklarade att luften var en sorts lösning, och på bilden i torsdags så fick vi dessutom rita ett deprimerat päron.. Inte varje dag man får uppleva och göra sånt inte ;)

Nu ska jag klä på mig för att sedan gå ut och fota lite, älskar snön! ^^


Jag och Tess som kör dubbel under Portugallägret, apropå träning vill säga :P

Trevlig lördag på er!

/Andrea

NY DESIGN!

Hej allihopa!

Har äntligen, äntligen, äntligen lyckats förstå mig på blogg.se´s html-koder tillräckligt för att kunna ändra min tråkiga layout till något personligare. Fick en del hjälp såklart igår i skolan av systrarnas kompis Sandra som skulle hjälpa oss med klubbens nya blogg (som vi nyss startat! :D), så passade på att kopiera den och bara ändra den lite. Så den nya designen är inte supersnygg, men har inte lyckats få det bättre än så här så det får duga tills vidare.

Wiiiiieeeehoooo! :D

/Andrea

En helt ointressant lista

Eftersom jag har bloggtorka så slänger jag in en lista här på söndagskvällen:

Det sista du sa högt: Tack!
Ditt stjärntecken: Våg
Det viktigaste för dig: Min egen, mina vänner och min familjs hälsa.
Största längtan just nu: Jullovet
Morgon eller nattmänniska: Inget av dem tror jag, haha. Jo kanske nattmänniska, eller mera kvällsmänniska i så fall..
Vad var det senaste du köpte: Jeans
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, tror på att man måste lära känna den andras personlighet först :)
Godaste glassmaken: Utan tvekan choklad ;)
Drömmer du mardrömmar: Tyvärr väldigt ofta, gör det när jag har mycket att tänka på :(
Favoritlåt just nu: "Back to December" med Taylor Swift
Vad gör dig glad just nu: Att det bara är fyra veckor kvar till jullovet bland annat :D
Höger eller vänsterhänt: Jag är högerhänt.
Humör: Trött men glad :)
Vad ska du göra härnäst: Borsta tänderna... :P
Kläder just nu: Mörkblå långärmad tröja och mjukisbyxor ;P
Är du kittlig: Ja tyvärr, och det är dessvärre en väldigt effektiv utpressningsmetod -.-'
Äckligaste insekten: Utan tvekan kackerlackan!!
Drömboende: Som jag bor nu :)
Sträck ut din vänstra arm så långt du kan - vad rör du vid: Min enorma hög med papper som ligger och samlar damm på mitt skrivbord..
Berätta något om dig själv som inte många känner till: När jag var liten så ville jag bli knappförsäljare när jag blev vuxen..
Läser du några andra bloggar: Ja, Blondinbellas, Fokis och Kenzas då och då.
Favoritdjur: Koala :)
Välj ett språk du skulle vilja lära dig: Måste nog säga kinesiska i så fall, det verkar svårt men spännande.


Bjuder på en bild som togs när vi var ute på promenad vid Edsviken i oktober,
tycker den blev så vacker.

Som sagt, vardagen rullar på och jag har inte mycket mer att säga. Är väldigt trött dock så ska dra mig mot sängen relativt snart..

Go'natt allihopa :)

/A

Distriktsmästerskapen

Hej!

Har spenderat hela helgen i hallen under DM. Jag var direktkvalificerad så spelade igår men åkte tyvärr ut mot en föredetta DM-vinnare i första matchen, spelade väldigt jämnt i första set i alla fall. Har sen varit domare för riktigt bra matcher och har spenderat resten av tiden ute i kafeterian, och idag så jobbade jag mitt vanliga pass. Igår så var jag i hallen i 13 timmar i sträck men idag "bara" sex timmar.. Hur som helst så har det varit en kul men sjukt hektisk helg. DM innebär den mest intensiva helgen för oss som kör på hemmaplan eftersom vi måste hjälpa till med väldigt mycket.

Lilla 8-åriga Anna kom och hjälpte oss i kafeterian under hela dagen, och hon bänkade sig framför kassaapparaten som hon också lärde sig på ett kick. Hjälpsam, bestämd, mycket noggrann och flitig var hon så hon var faktisk en riktig hjälp i all stress!

Drog hem direkt efter att mitt pass var slut idag för att hinna plugga matte. Har en hel del plugg nu den här kommande veckan.. Veckan därpå blir mycket roligare som skönt är! :)


Söta Anna som bestämt skulle sitta vid kassan, men hon klarade
galant att slå in summorna samt växla pengar. Duktig tjej, kan
kanske ge brorsan Kalle - som redan jobbar i kafeterian hos oss -
lite konkurrens ;)


En av finalerna som Anna snart skulle döma :)

Borde gå och sova, är helt slut efter helgen.. Zzzzz...

Kram Andrea

En sjungande tomte

Hej hej!

Har haft en hektisk vecka nu i slutet av perioden eftersom vi byter till period två nästa vecka. Detta betyder att vi får ett nytt schema som för mig är proppfullt med kurser. Kommer innebära mycket plugg men period tre ser lite bättre ut, så en liten nedvarvning inför sommarlovet blir det i alla fall :)

Som sagt, veckan har bestått av konstant plugg samt träningar som vanligt. Idag var jag i skolan men hade ett sextimmarshål i mitten av dagen så drog hem och pluggade. På kvällen så var jag tränare med Sara och var sedan domare för DM-kvalet. Imorgon gäller det - distriktsmästerskapen! :D Hoppas att det kommer gå lite bättre än veckans träningar..

Var på så otroligt dåligt humör i eftermiddags, men så snart jag kom till hallen så kände jag mig gladare. Hallen är min fristad :)

Förra veckan så kom förresten min pappa hem med en liten apparat sen han hade varit på spelmässan i Sollentuna - en liten sjungande tomte! Den kostade 10 kr och hela summan gick till Rädda Barnen så han köpte den. En riktigt trevlig liten sak faktiskt, den spelar flera olika julsånger och trummar i takt på sina trummor efter att man anslutit den till usb-uttaget i datorn. Skrattade när jag fick den, haha ;)


Här har vi den lilla usb-tomten som sprider julstämning redan två
månader i förväg, känner att vi är ute i riktigt god tid i år ;)

/Andrea

Seriespel i Eskilstuna

Tjo allihop,

har idag kört division 3 serien i Eskilstuna. Jag, Sara och William fick skjuts av mina föräldrar dit och serien tog hela dagen men mycket spel och även flera riktigt spännande matcher blev det, trots att vi inte hade ett helt lag den här gången heller. Simon hade skadat sig lagom till helgen, Sebbe är utomlands och systrarna är också bortresta, så vi hade fått kalla in Andreas och Lina som reserver. Laget bestod av mig, Sara, William, Jocke, Fredrik, Lina och Andreas och vi mötte Skogås som hade ett par landslagsspelare och sedan Tyresö. Vi torskade mot båda, även fast vi borde ha vunnit mot Tyresö - bläää. Jag spelade inte min bästa badminton heller tack vare att jag inte har kunnat träna på två veckor pga av förkylning. Fick en rejäl utskällning av Harry.. Aja, nu ska man inte älta. Är taggad till tusen på träning nu istället! Säga vad man vill - att förlora är inte kul men oj vad man blir pepp på att träna efteråt! :D


Badmintonhallen i Eskilstuna är nybyggd som sagt, så fint
och fräscht är det i alla fall :)


En rosig Sara efter sista matchen :)

Annars så var det en kul dag, och vi har alltid roligt. En bra avslutning på lovet :)

/Andrea

Halloweenläger avslutat

Hej hej!

Nu är Halloweenlägret som jag och flera till från klubben varit tränare på avslutat, och vi är allihopa minst lika trötta som spelarna. Jag skulle nästan kunna sträcka mig till att tränarna ibland blir tröttare än spelarna själva, i alla fall psykiskt och när man har med yngre barn att göra. Eleverna verkade dock tycka att lägret var väldigt roligt och det är huvudsaken. Vi har kört teknik, matcher, lekar, turneringar i andra sporter som tex innebandy och spökboll och haft en övernattning från igår till idag med maskerad och middag med mera.
Har än en gång fått ännu mer erfarenhet, och har träffat på flera krävande elever men också många supergulliga. Hade delvis en liten kille som var så försynt och snäll men som stammade så mycket att man knappt kunde höra vad han sa, men det gjorde honom bara ännu gulligare ♥ Sen var det en lika liten tjej som bara var allmänt söt och alltid glad och pigg. Älskar att träna badmintonskolan, föredrar den framför fortsättningsgruppen nästan ;)

Har när jag kommit hem joggat 5 km ute i friska luften för att väcka kroppen lite efter min sega förkylning som hindrat mig från att träna under två veckors tid, och har sen pluggat.

Känner mig inte lika trött som efter sommarlägret, men trött är man. Sara verkade dock ännu mer utmattad än jag, hehe ;)


Gruppbild- alla lägerdeltagare och tränare :D


Några av oss tränare - Anna, Jessica, Sara och Tess :) Här var vi
domare för innebandyturneringen så vi behövde inte vara
lika aktiva som vanligt :P


Tävlingsjuniorerna hade Harry som tränare as always.


Majoriteten var utklädda vilket var roligt! Fina priser blev det
förstås också :)


Jessicas fina spindelkaka, dock med plast över på bilden ;)


Utklädda Erik med de "avhuggna fingrarna" gjorda av korvar,
mandelflan och ketchup ;)

/A

Tjejsnack

Halloj!

Sitter just nu tillsammans med Jessica och vi ska snart lägga oss, somna är en annan sak däremot, haha. Vi har idag varit tränare under höstlovslägret tillsammans med flera till från klubben. Första dagen på lägret gick bra och det kommer att pågå tills torsdag. Roligt är det att vara tränare men som vanligt så tar det mycket på krafterna.

Jag och Jessica har annars mest pratat och till och med spelat en omgång Tjejsnack, det var länge sen sist ;)


Jess ikväll när vi körde Tjejsnack ;)

Go'natt från oss :)

/Andrea

RSS 2.0