Picnic i Maskinparken

Årets första picnic tog plats på Campus i Maskinparken. Superhärligt! Och imorgon ska det bli 18 grader varmt!! Farligt för pluggkoncentrationen men väldigt trevligt rent allmänt.. Hihi.
 

/Andrea

Påskafton

Årets påskafton bestod av åtta timmar jobb i rackethallens reception och kafeteria följt av påskmys hemma med familjen. Massor av god mat och en hel del påskchoklad ovanpå det, så nu står min mage i sju hörn. Haha! På väg hem från jobbpasset kunde jag traska hem i t-shirt, varmt var det! :D Härligt!
 
Hoppas att ni fick en fin påsk med familjen, och kanske till och med något litet fyllt ägg!
 
Mitt fina ägg, som innehöll en massa småägg - i choklad förstås. ;)
 
Kram,
A

Ett litet Japan i Stockholm

Hej alla!
 
Efter skolan idag så åkte jag och Pauline in till stan för att först äta världens godaste asiatiska buffé på Nooshi, och sedan traska vidare till Kungsträdgården för att beundra de vackra körsbärsblommorna som nu slagit ut. Åh så vackert det var! Det var första gången som jag varit i Kungsträdgården under årets enda vecka då körsbärsträden står i blom. Det var som att uppleva ett smakprov av den japanska hanamisäsongen mitt i Stockholm. Efteråt promenerade vi till Gamla stan där vi strosade runt i butiker, bland annat Sci-fi bokhandeln som Pauline blir helt lyrisk av, haha!
 
En supertrevlig start på påskledigheten!
 
Pauline tackade för maten på japanskt vis efter lunchen på Nooshi.. ;)
 
Jag fastnade för en tröja på BikBok..
 
Pauline drogs som vanligt till ett par solbrillor. ;)
 
En selfie hann vi med i provrummet.
 
Kungsträdgården i sitt esse
 
Några prylar av de urulliga animesortimentet inne på SF-bokhandeln.. Dessa trånade jag efter medan Pauline dreglade över alla mangaböcker.
 
/Andrea

Festmåndag

Veckans normalt tråkigaste dag, på grund av den stora kontrasten till helgen, blev istället veckans bästa! Dagen började med en tidig föreläsning, följt av någon timme Flervarreplugg med klassen innan en bokad lunch med Paulineeee! Vi har pratat om att hon skulle komma och besöka mig i skolan och luncha, så i måndags valde vi att äta en mysig lunch i KTH-biblioteket. Deras café har bland det fräschaste utbudet av mackor och sallader som finns, och själva miljön fylld av böcker ökar på mysfaktorn ytterligare. Vi valde båda samma sak: bulgursallad med kyckling. Den har jag velat prova sedan jag började på skolan, och den var mums! Efter lunchen visade jag henne runt på campus, vilket tog ett tag, hehe. En långpromenad i regnet blev det. Av någon anledning kom vi in på ämnet glass, och jag nämnde glassbuffén som Jensen's har (som jag sedan i lördags blev väldigt sugen på, hehe), och då kom Pauline med den spontana idén att vi skulle åka dit. Därför hoppade jag sista föreläsningen, som ändå inte brukar ge speciellt mycket. Glassbuffén var helt klart värd det, riktigt god måste jag meddela.. Dit lär man gå fler gånger. ;)
 
Synd att inte alla måndagar brukar vara så här trevliga.. Haha.
 
Goda lunchen!
 
Saknade systemkameran vid detta ögonblick - vackra blommor med vattendroppar på campus.
 
På väg in till Jensen's i regnet.
 
/Andrea

Födelsedagsbarn på Jensen's

Som ett välbehövligt avbrott från det TOTALA programmeringsnördandet denna vecka (två rejäla programmeringsinlämningar) gick vi ut ett gäng igår kväll för att fira Katherines födelsedag. Åh så skönt det var att få göra något annat än att stirra på en datorskärm. Jag ser typ hela min tillvaro i koder och programmeringskommandon, snacka om arbetsskadad.. Hur som helst så åt vi på Jensen's, där jag beställde deras kyckling. Supergott verkligen, blev proppmätt! Längtar så till påsk då vi kanske får ett litet andningshål från deadlines och prov. Utöver det lockar ju påskäggen och all choklad lite också förstås.. hehe.
 
 
/Andrea

RSS 2.0