STRIKE!

Halloj i stugorna!
 
Allt väl med er? Själv har jag varit på riktigt retligt humör under morgonen, så kan det bli när magen bråkar. Vet inte vad magens dåliga humör berodde på, men hur som helst så lugnade det ner sig till eftermiddagen tills jag skulle möta upp Philip, Pauline och hennes kille Michael för bowling. Vi körde en härlig omgång av strikes, spärrar, monstermissar och megaframgångar i en knapp timme på O'Learys i Kista. Det gick riktigt uselt i början för min del, alltså många besök i rännorna av mina klot, men kring andra halvan av matchen verkade min bowlingförmåga vakna till hyfsat. Resultatet slutade med Philip på guldpallen, Pauline tog hem andraplatsen medan jag stolt kravlade mig upp till en bronsplats.
 
Kvällen avslutades här hemma med honungsmelon framför filmen Made of honor som är en romantisk komedi som delvis utspelar sig i Skottland. En riktig "Andreafilm" som pappa i förväg beskrev den som, och det stämde för jag älskade den! Hög mysfaktor och många skratt. Rekommenderas!
 

/Andrea

Hela gänget samlat

I söndags samlades hela vårt forna föredetta badmintongäng hos Anna och Therese för att umgås, ta ikapp allas liv och laga middag tillsammans. Var två år sedan hela gruppen var samlad! Oj så trevligt och kul det var att få spendera tid ihop allihop, har saknat vårt gäng! Erik hade dessutom med sig sin tjej vilket var en fin bonus. Till middag lagade vi frikadeller i tomatsås. Var väldigt gott!
 
Anna, Lisa, Erik, Sara, Tess och William vid middagen.
 
/Andrea

Sushi är värt att cykla långt för

Denna soliga dag, bland sommarens många regniga, bestämde jag och pappa oss för att cykla in de 15 kilometrarna till Odenplan för att äta på Kinamuren. Först hade vi tänkt luncha på Sahara som är en libanesisk restaurang, men de hade tyvärr överraskande stängt utan förvarning på hemsida eller liknande. Därför blev det istället "tyvärr" Kinamuren med sushibuffé. ;) Har varit där en gång tidigare och uppskattar det fräscha och breda urvalet av asiatiska rätter så mycket! Åt rekordmånga sushibitar, hihi. Benen kändes sådär skönt trötta när man kom hem igen med full mage. Dock i samma veva som jag klivit innanför dörren messade William och föreslog en promenad så det var bara att snöra på sig dojjorna igen, haha! Vi traskade sammanlagt ihop 1 h och 45 minuter.
 
Jättehärlig dag blev det hur som helst med sushicykeltur med pappa tillsammans med prommis med William i solen. Sådant som man gärna fyller sitt sommarlov med! :)
 

KRAM

Den röda skatten

Det är inte sommar på riktigt förrän man fått mumsa på sina första jordgubbar. Detta kunde jag och William intyga när vi både förra veckan och igår åkte iväg på skattjakt för att plocka våra röda vänner. OJ vilken lyx det känns som att få njuta av jordgubbar en varm sommardag! Själv gillar jag att kombinera dem med lite turkisk 6 %-ig yoghurt medan William föredrar grädde. Mums!
 
 
/Andrea

Födelsedagsfest i grilltema

I helgen var det grillfest hos Rickard som fyllde 21 år! Detta firades med bad, spel, skratt och somrigt grillad mat. Det var så roligt att även i år kunna samlas hela skolgänget hemma på Tyresö för en gemensam sommarhelg.

Tror dessa bilder beskriver helgen lättare och bättre än ord:

Eriks briljanta uppfinning av att omvandla det uppblåsbara drickastället till en svamphatt..
 
Willie the whale fick leka med oss i år igen.
Hela gänget minus jag samlat!
 
 
/Andrea

Skummig fika

Igår möttes jag och Jessica upp i Karlberg där vi satte oss på ett fik för att kunna prata ikapp och uppdatera varandra om det senaste dryga halvåret som hunnit passera sedan vi sågs sist. Det är olyckligt att det är så sällan våra scheman klaffar, men det gör de tillfällen vi träffas desto värdefullare för vi har så mycket att ta igen. Trots att vi inte setts på sådan lång tid så känns det som att vi bara tog vid där man slutade sist. Det är häftigt när det alltid känns så med vissa människor. Det känns tryggt att inte ha någon startsträcka innan det känns "som vanligt" igen.
 
Hur som helst så köpte hon en macka och jag en stor skummig latte och bänkade oss i caféts mysigaste soffa. Där satt vi i fyra timmar och pratade om allt från skola till relationer och massa tankar kring det. Hon kunde även annonsera lite nonchalant i förbifarten att hon i höst ska åka iväg som volontär till Turkiet i ett år, haha! Wow, det var minsann en nyhet värd att nämna. Vet att hon länge velat åka som volontär så jag är glad för hennes skull, även fast det känns trist att inte kunna ens ha chansen att ses under 12 månader. Häftigt med en sådan resa!
 
 
Andrea

Avskedsfest innan Australienäventyr

I lördags var det avskedsfest för en kompis som jag lärt känna genom min barndomsvän Sofia, Jennifer! Hon ska nu åka iväg på sitt utlandsår i Australien för att studera till personlig tränare. Jag satte mig i början av festen och frågade ut henne om resan och utbildningen, är så nyfiken! Det är verkligen en dröm att få studera utomlands och jag hoppas att den uppfylls någon dag, gäller bara för mig att ta tag i projektet i god tid. Ett engelspråkigt land vore att föredra, så som England, Skottland, Irland, Australien eller Nya Zeeland. Samtidigt är jag Asienfrälst och skulle känna att Japan eller Singapore vore väldigt exotiskt och tilltalande.
 
Hur som helst så var festen väldigt trevlig! Fick tillfälle att träffa Sofia också och höra om hennes minst sagt galna erfarenheter från hennes termin borta i Los Angeles. Lyckad kväll!
 
 
/Andrea

RSS 2.0