Påskkycklingar



Hittade dessa små fjunbollar i skåpet nyss, de är så små ^^

/A

Zombie

Hej :)

Är hemma från skolan idag på grund av förkylning. Jag håller alla tummar jag har för att jag ska bli tillräckligt frisk till på fredag då jag, Anna, Tess, William och Erik ska till Eskilstuna för tävling. Har sett fram emot det så vill verkligen kunna följa med.

På grund av den typiska tröttheten som man alltid får vid förkylning så har jag mest kollat på Vänner och tagit det lugnt. Men imorgon måste jag gå till skolan eftersom vi har matte muntliga nationella, hoppas jag kommer kunna vara kapabel till att tänka då, för just nu känner jag mig mest som en zombie..

Hoppas ni mår lite bättre än jag just nu ;)

Kramar

Andrea


Våren är här

Hej hej!

Det är så härligt ute! Nu äntligen börjar det kännas som vår! Visst snart går vi in i årets mest opålitliga månad (april) där vädret lätt skiftar mellan regn, snö och sol, men just nu är vägarna äntligen kala igen, luften är ljummen och det har börjat komma knoppar på träden. Det gillar vi :D

Gårdagen bestod av samma innehåll som måndagar brukar göra, lång skoldag och träning. På sista lektionen kom däremot Tess till min klass för att låta oss svara på en enkät om sömn som hon ska göra ett arbete om i skolan. Alla kände typ igen henne från min bdb, haha :P

Bjuder på ett par kort som jag tog i eftermiddags innan vi skulle ha teknik. Jess och Elias som spexade som vanligt ;)




Ska göra tyska nu, sedan blir det mental träning i hallen :)

/Andrea

Oscar Wilde's quotes

Hej!

Blev just klar med min svenska bokrapport. Jag analyserade Dorian Grays Porträtt som jag läst, och det var väldigt kul resonera kring den. Jag rekommenderar den! Orkar dock inte gå in närmare på historien just nu då det är vad jag har sysslat med sen imorse. Författaren Oscar Wilde fascinerar mig och speciellt hans citat. Några av mina favoriter är:

"Var dig själv. Alla andra är redan upptagna."
"Erfarenhet är det namn alla brukar ge sina misstag."
”Barn börjar med att älska sina föräldrar, när de blir äldre dömer de dem, någon gång förlåter de dem.”

Gårdagen bestod bara av serien i Botkyrka och sedan seriespelsavslutning bestående av middag på kvällen. Spelade i division 3 den här gången, då vårt division 4 lag hade för få spelare så det blev wo. Dagen var rolig i alla fall med många matcher och en kul middag på kvällen med i princip hela klubben :D


En av herrdubblarna


Vi köpte ett antal rätter i Kista Food Court som alla sedan fick
plocka av :)


Klubbens hungriga seriedeltagare :P


Anna, med ett inslag av Williams colaburk ;)


Tess och Sara :D

Den här veckan blir det endast fyra dagar i skolan och sedan påsklov! :D Jippey!

Mvh: Andrea


Larm och rörelse

Hej hej,

har just kommit hem från skolan efter att sista lektionen blev inställd. Inställda lektioner är nästan alltid välkomna, förutom när de kommer mitt under dagen så att man får ett stort enormt hål. Men idag passade det mycket bra, jag ska nu plugga svenska fram till den mentala träningen ikväll.

Det var däremot väldigt kul på tekniken i skolan idag då jag blev klar med min larm-och rörelsedetektor. Det tjöt runt i hela salen eftersom fler än jag blev klara idag med sina. Men den var riktigt kul att bygga! :)


Min plats under tekniken idag :)

Dags att nörda svenska, ha det bra! ;)

/Andrea


Snöbollskrig

Hej!!

Lunchrasten i skolan blev fartfylld idag då jag plus flera till från min klass gick till lekparken och hade snöbollskrig. Eller de flesta kastade på stackars Livija, Alice och Emma som gungade, och när rasten var slut var Livija blötare än en snögubbe :P Innan vi skulle tillbaka lyckades Oliver pricka Anna i ansiktet, men då hämnades Elias med en stor omgång snö innanför Olivers tröja ;)


När Oliver minst anade det så gav Emma igen för att
Oliver tacklade henne innan - genom att tackla tillbaks ;)


Jag fick två härliga snöbollar i huvudet
tack vare den här typen ;P



Några av killarna som siktar på tjejerna i gungan :)


Jess, Livija och Emma


Annars var veckans första dag riktigt bra, hoppas träningen ikväll blir lika lyckad nu också :)

/Andrea


Lunchrast i skolan


Rasten i skolan blev riktigt snöig men rolig - snöbollskrig :D

/A

En fortsatt vinter

Hej!

Någon mer än jag som går lack på snön snart??! Just när man har börjat kunna se vägarna tack vare att all is har smält bort så ska det komma ännu mer snö. Aja, vackert är det men nu får det allt ta och gå mot vår..

Har idag tagit en day-off. Sov länge och har sedan tränat en timme, och försökte verkligen plugga men lyckades endast räkna i 50 minuter innan jag somnade på sängen. Vet inte vad jag blev så trött av men en power-nap var verkligen välbehövligt. Men det var en skön dag efter en aktiv vecka :)

Igår var jag däremot mer effektiv och fick mycket plugg gjort i matten och städade hela övervåningen. På kvällen gick jag på bio med Anna, Therese, William, Sandra, Anders och Erik. Vi såg I love you Philip Morris med Jim Carey. Jag kan tyvärr inte rekommendera den, den var virrig och nästan dålig tyckte jag. Några skratt fick man dock som alltid tack vare med Jim Carey i huvudrollen ;)



Snön är verkligen vacker, men nu är det dags för vår :)

Hoppas ni får en skön söndagskväll!

/Andrea


Chokladfondue hos Sandra

Godmorgon! ;)

Fast jag kom i säng halv två inatt så vaknade jag runt halv tio, men är ändå pigg! Idag blir det räkning av matte, bio ikväll med kompisarna från igår samt en akut-hårtvätt, mitt hår ser hemskt ut för hann inte tvätta det igår kväll. Viktig information eller hur? :P

Det blev i alla fall en så otroligt rolig start på helgen igår. Jag, Anna, Tess, Erik, William, Sandra F, Sandra G, Sofia, Petra och Felicia var hos Sandra F för chokladfondue, men kvällen innehöll så mycket mer. Vi började med att köpa med pizza hem till Sandra. Jag köpte pasta med köttfärssås som jag hoppades inte innehöll ägg, men tyckte jag kände allergitendenser under middagen så Tess var snäll och sprang och hämtade min medicin även fast inget hände. Tack ändå Tess <3 :) Efter detta körde vi ett spel som heter Alias, som går ut på att vara i par och den ena ska kunna förklara för den andra vad som står på kortet utan att säga ordet. Riktigt kul faktiskt. Jag körde med William, men Sandra och Felicia var överlägsna, haha ;) Oh my god vad vi skrattade :D Efter lite dans i vardagsrummet samt doppande av frukt i smält choklad så kollade vi på film tills alla till slut började dra sig hemåt.


Vid matbordet med allas pizzor.


Alias var askul :D


Anna och Sandra under spelet.



Glada tjejer :)


Haha, alla gjorde "norrman-dansen", det såg så himla kul ut xD


William, Erik, Tess och Sandra körde hårt ;P


Chokladfondue, mmmm ;)



Sandra med sina vindruvor ^^


En av alla spexbilder som jag och Sandra tog :)



Alla utom jag och Sandra F som är fotografer ;)

En riktigt rolig kväll! :D

Kram Andrea

En liten kanin

Hej!

Allt bra med er? Jag är själv ganska trött men det har varit en helt okej vecka hittills. Har pluggat en hel del, men från och med fredag har jag i princip bara matte att plugga. Har gjort två prov de här dagarna och men nu har jag bara min teknik-redovisning kvar, tjoho :D

Igår var i princip hela klubben i Täby för att se elitfinalen mellan Täby och Fyrisfjädern. Det var riktigt jämna och roliga matcher men det slutade i 4-4 i ställning. De hade båda en sjuk hejarklack som riktigt kunde spräcka trumhinnor. Jag som tyckte vi var högljudda på SIS, fram till igår vill säga.. ;) Men kvällen blev kul som alltid! Dock missade jag att 627:an inte stannade vid min station så fick se alla åka förbi mig i bussen.. Haha, men Anna var snäll och hoppade av vid nästa station så jag slapp åka ensam. Man lär sig något nytt varje gång :P


Damdubbeln igår

Sitter just nu och tuggar på pappas jättegoda sallad innan jag ska till träningen, känner mig som en kanin nästan..

Ha det bra!

/Andrea


Spånga ABC

Hej!!

Gårdagen var en superkul dag! Först var det tävling i Spånga där det gick sådär resultatmässigt för oss, men roligt hade vi. Jag som lätt hade vrickat foten i onsdags tog det lite lugnare, men den blev inget fysiskt hinder som skönt var. Det var bara jag, Anna, Therese, Sara, William, Erik och Grossman som tog Hugos plats där från vår klubb.

Efter att allas matcher var över så åkte vi till Kista för att äta på Food Courten där Anders även mötte upp oss och Sara åkte hem till sig. Det blev blandade val av rätter med pannkakor, asiatiskt, kebab och tacos. Och när alla var mätta och belåtna föreslog Anna och Tess att vi skulle gå runt lite i butikerna där Erik nog var den som provade mest kläder ;)

Tyvärr hann vi inte hem till Erik lagom till Melodifestivalen, men vi fick kolla på Lejonkungen II istället som William aldrig hade sett. En jättemysig och skrattfylld kväll som avslutning där även Eriks snälla hund Siri ökade mysfaktorn, så blev det en mycket, mycket bra dag! :D


Alla utom jag som fotar :D

Idag ska jag plugga lite samt ta det lugnt, har inte så mycket skolarbete den här veckan för första gången :)

Många kramar: Andrea


Utvecklingssamtal

Hello!

Är nu tillbaka i skolan efter lovet. Det har varit relativt bra dagar, och det var kul att få se alla igen :) Nu ska jag snart sätta igång med SO-plugg till provet på fredag och sedan innan träningen är det det obligatoriska utvecklingssamtalet kl 17:30 med min "mentor" i skolan. Sista någonsin, tjoho! Tror i alla fall inte man har sådanna på gymnasiet... eller? :S

Igår var det mental träning igen i hallen. Vi pratade om att möta och leda, hur man som bäst ska kunna komma i kontakt med en person och inge förtroende. Och att man ska kunna kommunicera med olika personer på bästa sätt, vissa tar till sig bättre information visuellt, vissa kinestetiskt och vissa auditivt. Det var intressant. Sen fick vi gå ihop två och två då den ena skulle låtsats vara blind och den andra skulle leda, samt lite andra övningar. Men roligt var det ;)


En slumpmässig bild på Edsviken som jag tog för ett par veckor
sen :)


Hörs senare!

/Andrea

Pulka i Hagaparken

Hej hej!

Har hela eftermiddagen varit i Hagaparken med Anna, Tess, Sandra och Maja och åkt pulka! :D Hade tänkt ägna dagen åt plugg, men avbröts av ett sms från Anna och det kändes mycket bättre att göra något roligt näst sista dagen på lovet.
I alla fall så var pulkaåkningen verkligen jättekul! :) Det var värt att ta sig in till Hagaparken för den backen var mycket bättre än den i Edsbergsparken. Det bästa var nog ändå alla gupp som vi i princip flög över :D Det var fullt med folk, och alla småbarn skulle envist gå mitt i backen så vi fick vänta med att åka - men de var så söta så man förlät dem ändå ;) Med medtaget fika med varm choklad och mackor, en massa åkande i backen och roliga människor så blev det en riktigt lyckad och mysig vinterdag! :)



Dagen i bilder, alla är med utom jag som vanligt som är fotograf ;)


Imorgon blir det bara plugg, men det har varit ett bra lov! :D

/Andrea


Spinning

Hey!

Steg upp för en timme sedan, kändes så skönt att få sova ut. Säga vad man vill men spinningen som jag, Anna, Tess och Sara körde igår gjorde mig trött, haha :D Har bara kört spinning en gång tidigare och det var när vi körde förra påsklovet. Efter det 50-minuters passet gick vi raka vägen till hallen och spelade en timme. Tanken var att vi skulle slippa värma upp, men vi var ganska möra i benen så matcherna blev lite sådär ;)

Ska idag i alla fall ha en liten "mor och dotterdag" med min mamma och vi ska ut och shoppa lite och sedan äta lunch. Ska bli lite kul faktiskt då det var länge sen jag hade tid att gå i affärer :) Och ikväll blir det träning igen, undrar när träningsvärken kommer från spinningen.. Haha ;)



Ha en bra dag!

/Andrea


Singstar hos Erik

Hej allihop!

Har efter en lugn förmiddag med lite plugg samt städning varit med Anna, Therese, Erik, Sara och Sandra hos Erik och kört singstar. Det var väldigt trevligt, andra gången jag kör singstar :P Efter att vi tröttat ut rösten så satte vi på Lejonkungen. Den är så sorglig, vi tjejer var nära på att gråta ;') Anna blev förälskad i Eriks hund Siri, och satt med den i princip hela kvällen. Jag brukar vara lite rädd för hundar, men hon var jättesnäll verkligen :)


Sara, Erik och Tess med mickarna.


Sara, Erik, Tess och Sandra :)


En lite mörk bild på Anna med Siri :)

Imorgon blir det träning igen men dock med spinning som uppvärmning ;D

Mvh: Andrea


RSS 2.0