Valborg

Hej på er,

har idag varit ledig från skolan. Egentligen skulle vi endast gå halvdag till kl 12, men det slutade med att våra enda lektioner blev inställda så det blev en tidig helg! Riktigt skönt. Jag har skrivit mer på min redovisning i kemi, varit ute och sprungit en runda och på kvällen gick jag ner till majbrasan med min pappa. När jag var ute och sprang så mötte jag halva min klass, kände mig jättefånig som inte stannade eller något men hann i alla fall få ur mig ett hej innan jag försvann igen, haha.

Kvällen blev kort, gick till badberget för att kolla på majbrasan där och mötte som vanligt halva bekantskapskretsen. Jessica kunde tyvärr inte komma, men som kul var så hann Anna och Therese dit en stund. Vi lyckades hitta William i folkmassan också. Efter att Kjerrgrens gått stod jag och William och språkade en stund innan regnet avbröt oss, men man hann se nästan hela brasan i alla fall :P Kunde följt med Anna och Tess lite senare, men stannade hemma idag även fast det hade varit roligt :)


Det var rikligt med rök i början innan elden tagit fart ordentligt :O


Allihop plus Kjerrgrens kusin och Anders -  som även fyller 14 idag,
grattis!



De skulle absolut leka med en tändare som Tess hade med sig, jag
blev riktigt nervös faktiskt... :S



Brasan :)


/Andrea


Anime

Hej hej!

Det här har varit en bra dag! Började dagen med engelska nationella muntliga som eliminerar antalet nationella prov som är kvar till endast ett - NO nästa vecka. Dagen har rullat på och sedan var det träning på kvällen som gick helt okej. Fick prata av mig om kursen i helgen också för Anna, Tess och William ;) Känner mig så inspirerad efter helgen! Vill bara lära ut allting på en gång. I alla fall så stötte jag på Jessica i omklädningsrummet där hon gjorde sig i ordning för att gå på en studentmiddag. Hon skulle vara en anime-seriefigur efter temat: klä ut dig till en kändis. Hon hade verkligen lyckats med ögonen bra!


Jess som anime!

Godnatt allihopa!

/A

Best on court

Har idag varit på kurs hela dagen i Täby. Best On Court är ett danskt koncept som drivs på runt 50 olika klubbar i Danmark och baseras på hur man på bästa sätt ska kunna lära ut badminton och producera framgångsrika spelare. Mycket av det mannen som grundat Best On Court sa stämde med de vår tränare Harry nyss lärt sig på sin kurs i Danmark. Man lärde sig mycket och fick en annan vinkel på allt vi lärt oss med Harry. Dock var det lite svårt att förstå danskan i mellan åt, men det gick ;)

Blev riktigt inspirerad på nytt! :D Vill direkt ut och börja lära ut detta till våra elever samt utföra övningarna själv :D

Imorgon blir det plugg och träning, ska ta mig i kragen och ut och springa och kanske göra styrka också.



Ha en bra lördagskväll!

/Andrea


Flygen trotsar askan

Hi there,

har idag haft skola plus nationella matte. Har endast engelska muntliga imorrn plus biologi nationella kvar sen är alla nationella prov klara. Jag var tränare efter skolan med William som vanligt men gick sen hem. Vi skulle inte ha någon tränare ikväll så passade på att ta det lugnt och det är riktigt skönt. Är så sällan man är hemma en vardagskväll.

Läser nyheterna nu, och nu ska de sakta men säkert låta flygplan flyga mellan askmolnen. Har hört om flera lärare som är fast utomlands och inte kan ta sig hem på grund av vulkanutbrottet på Island, eleverna blir lyckliga i alla fall ;)




Ska nog kolla på lite Vänner och sedan blir det sängen :)

/Andrea

Grattis på 18-årsdagen!

Ville bara gratta världens bästa systrar på myndighetsdagen, ha en superbra födelsedag Anna och Therese! :D ♥



Har annars idag haft skola som vanligt efter intensiv men mycket rolig helg. Efter skolan idag gick jag på den mentala träningen. Det var kul, många övningar blev det. Innan sjöng alla för Anna och Tess, de fick till och med en tårta bestående av ljus instoppade i en banan ;)

Nu tjatar pappa på mig att dammsuga så får göra det lite snabbt..

Ha det bra!

/Andrea


A-klass!!

Hej!!

Den här helgen har spenderats i hallen för Sollentuna ABC. Det blev en riktigt lyckad och kul helg, och inte nog med det. Med mina fem matcher kvar så blev jag igår A-klassad! Med god marginal i vunna matcher nu också. Det känns så skönt efter allt slit. Trodde att jag kanske inte skulle hinna bli det innan säsongen var slut. Förutom efter tio kämpiga matcher den här helgen så är jag inte bara utmattad fysiskt utan också mentalt. Har fått hålla 110 % fokus de här dagarna, men det var värt det och det blev mycket goda resultat! :D

Nästan alla i klubben gick vidare, det var en mycket lyckad helg! :)


Annas ena singel som sedan slutade i en 2:a placering i DS A :)


Linas lasagne :P


Hejarklacken under Andreas match. Anna och William till vänster.


Vi hjälpte till att ställa i ordning efter tävlingens slut. Här har vi
Anna och Sara bärandes på stolar ;)


Vi gick ut och tog lite luft idag när Anna träffade en
söt hund :)


Kram Andrea

Skolbal

Hej!

De här dagarna har verkligen varit fulla. Idag till exempel startade dagen med matte nationella kl åtta på morgonen, sedan har dagen rullat på med aktiva lektioner resten av dagen fram till fyra där idrotten bestod av salsa. Efter det blev det dags att skynda sig till hallen för träningsgruppen och lite arbete i kafeterian. Fick dock sällskap av Jessica så vi gjorde mackor till helgens tävling på rullande band.

Är trött i kroppen sen veckan men ska tagga till som aldrig förut tills imorgon, nu är a-klass målet! :D

I skolan pratar alla om skolbalen, om vilka som ska gå samt balklänningar osv. Har checkat runt lite på nätet men har knappt tänkt på det. Balen har alltid känns lite som en bonus, längtar bara till att gå ut 9:an och kunna slappna av en smula :)



Nu blir det till att sova ut, och sedan kämpa på allt vad jag har imorgon.

Annars ha en skön fredagskväll! ♥

Mvh: Andrea

Back to school

Hej!

Nu är lovet slut efter en plugg-helg som avslutning. Dock var det med ett fint väder som skolan väkomnade oss tillbaka. Vi räknade idag ut att det är endast nio veckor kvar till skolavslutningen! :D Det kommer bli två jobbiga månader, men det kommer gå fort :S



Jag och Emma gick ut till lekplatsen på rasten bredvid skolan, vi satte
oss på lekstugans tak och bara njöt av solen :)


Ska nu byta om och sedan dra till hallen, träning - jippey ;)

Mvh: Andrea

Påskläger

Helluuu

Har nu i två dagar varit på träningsläger i hallen. Vi var dock bara tio pers tack vare att informationen om lägret kom i sista minuten, men mycket bra träning blev det. En riktig rivstart efter att ha varit förkyld i en vecka.. :P Jag, Sara och William underhöll oss med att spela tennis i pauserna (idag lyckades till och med jag och sara spela lite på de riktiga tennisbanorna! De är alltid upptagna annars, har inte spelat riktig tennis sen jag var åtta år) eller kort.

Som vanligt har man lärt sig mycket, men de här kommande dagarna blir mindre roliga. Plugg till matte nationella samt en svenska redovisning som ska bli klar. Tjoho.. -.-'



Snart är påsklovet slut, men det är endast 2 ½ månad kvar till sommarlovet ;D

/Andrea

En vårdag med Jessica

Har idag invigt våren med Jessica :D Vi gick en promenad i solen, och hade självklart kameran med oss, och åt lunch innan Jessica skulle ta bussen till komet. Hon ska provspela i deras badmintonklubb, lycka till Jess! :)

Det blev en mycket lyckad eftermiddag, ibland är det så skönt att bara göra något helt vanligt som att gå en promenad och bara prata och njuta av vädret. Många fina bilder blev det i alla fall ;)

En liten fotostudie av alla 100 foton vi tog idag:







Kram Andrea

Några shoppingfynd

Hej alla!

Har idag fortsatt vila ut min förkylning men också pluggat och på eftermiddagen tagit en tur till Stinsen. Hittade en del små fynd i alla fall. Det blev en ny enkel svart vårjacka och ett par spännen att ha i håret nu på sommaren, jag som alltid har hästsvans skulle vilja pigga upp håret på något sätt. Har ända sen jag varit i Kuala Lumpur för fyra år sedan samlat på hårblommor, så det blev ett par till till samlingen :)

Har just ätit en lite senare middag, pappa lagade lasagne -  yummie! :P


Här har vi dem, trollsländorna är också till för håret :)

Den här veckan kommer bestå av badminton med ett träningsläger inkluderat förhoppningsvis, träffa Jessica på tisdag, plugg och kanske annat. Ska passa på att njuta av sista lovet i 9:an :D

Ha en trevlig söndagskväll!

Mvh: Andrea



Glad påsk!

Påskris

Årets sämsta påskskämt - enjoy ;)

/A

"Vanilla Twilight"


Bilden är från i somras när jag och pappa var i Florida

Måste tipsa bara Owl City's nya låtar, de är så fina och behagliga :) Gillar verkligen låttiteln till en av dem: "Vanilla Twilight". Visst låter det vackert? <3 Sedan har de flera jättebra låtar som "Panda Bear", "Hello Seattle" och "Ocean Eyes".

Länken till "Vanilla Twilight", texten är så söt ^^

http://www.youtube.com/watch?v=aENY16Mjw6k&feature=related 

Nästan alla deras låtar är bra! Har inte kollat igenom alla än men gillar alla än så länge ;)

Glad Påsk! :D

/Andrea


Påskfjädern

Hej!

Har idag tillbringat långfredagen i Eskilstuna rackethall med Anna, Tess, William och Erik för att tävla i Påskfjädern. Dock räknades inte klassningspoäng här fick vi senare reda på, så vi tog tävlingen endast på kul :) Men kul blev det! Spel i en ny hall, fick möta motionärer som fick oss att skratta respektive förvånas över flera gånger om ;), samt många skratt och pizza på kvällen. Bortsett från Williams skador som kändes igen, min förkylning och vår gemensamma trötthet så blev det en väldigt lyckad dag! :D


Efter Therese och Annas dubbel - vinst! :D


Anna gillar GB ;)


Tessie blev utkastad... haha skoja bara ;)


Eriks singel :)


Tess och Erik på pizzerian på kvällen, vi fick leta länge innan vi
hittade en pizzeria som hade öppet på långfredagen :S


Alla försökte göra en "Anna-pose", vem är bäst? ;)

En grymt bra start på påsklovet! Anna och Tess, ni får ha det så bra i Idre! :D

Mvh: Andrea

April april

Helluuuuu!

Även fast jag fortfarande är förkyld så känner jag mig på väldigt gott humör :D Har haft en helt okej skoldag (slutade till och med lite tidigare), det är påsklov, imorgon ska jag med Anna, Tess, Erik och William till Eskilstuna för tävling och det blev även lite badminton ikväll även fast jag fick nöja mig med att vara åskådare.

Har någon blivit lurad idag då? Jag bestämde mig för att inte gå på något aprilskämt i år, och har än så länge inte gjort det så borde hålla mig dagen ut (kl är 22.35 hehe).

Håller tummarna för att min förkylning ger sig lite mer till imorgon, så blir det nog en jättekul dag! :)

By the way, Happy Easter in advance!

/Andrea

RSS 2.0