Premiärbesöket i nya lägenheten!

I fredags fick jag, Sara och William göra vårt första premiärbesök Anna och Tess nya lägenhet! Första egna lägenheten för deras del. Wow! Stor och rymlig kändes den med härlig planlösning och många fönster. Gillade den direkt! Vi spenderade hur som helst kvällen med att laga en god middag bestående av rotsaker i ugn tillsammans med teriyakikyckling samtidigt som vi uppdaterade varandra om allt som hänt sedan vi sågs sist. Efter maten bänkade vi oss i vardagsrummet och mumsade på Marabou medan vi pratade och skrattade tills käkarna värkte.
 
Nu blev man ytterligare sugen på att få ett eget hem att ta hand om! Längtar till framtida frekventa besök på IKEA och känslan av att få rå om sig själv helt och hållet. Antar att det är naturliga känslor när åldern börjar stiga över 20. :)

Kram på er :)


/Andrea

Pauline tillbaka i köttbulleland!

I alla fall är hon det för nio dagar! Sedan åker hon tillbaka till England igen. Så igår såg vi till att ses. Har saknat den lilla knasbollen så mycket! Vi köpte var sin gördinegen-sallad från Coop på T-centralen (oj vilket fräscht och stort utbud de hade där! Mums!) och satte oss sedan på Starbucks och snackade ikapp. Efter en stund av uppdatering om det senaste som hänt i våra liv sedan vi sågs sist så knatade vi vidare till Sergels torg där vi skulle se Fifty Shades of Gray. Den mycket omtalade filmatiseringen av serien med samma namn. Kortfattat var filmen väldigt intim och mystisk, och jag ger den tillräckligt högt betyg för att motivera ett biobesök av nästa eventuella uppföljare. Dock hade filmen inte tagit skada av en lite djupare handling som stötte upp det annars väldigt fysiska temat.. Stundtals skruvade man väldigt generat på sig i biostolen, och nervöst fnitter ekade till och från i hela salongen. Sevärd var den i alla fall tycker jag! Och ett fantastisk soundtrack hade den! Flera låtar pryder snart mobilens spellista. :)
 
Kameraskygga Pauline hukade sig perfekt tajmat när jag tog fram mobilen. Här syns i alla fall en gnutta
av henne tillsammans med våra vrålgoda sallader! :)

/Andrea 

RSS 2.0