HÖSTLOV

Åh kära efterängtade höstlov, äntligen är du här. Trots att jag har tonvis med plugg även under lovet, så känns det skönt att kunna planera tiden själv. Hittills under lovet har jag sovit, shoppat en del, tränat, jobbat lite, pluggat och under den kommande veckan är det lite kompistid inbokat samt en tävling på lördag. Det känns som ett bra lov! De här senaste dagarna har vädret varit riktigt ruggigt, men i lördags var det precis en så fin höstdag som det bara kan bli!
 
Hösten när den är som bäst:
 
 
/Andrea
 
 

Födelsedagsfiranden på löpande band

Det känns som värsta födelsedagsboomen just nu med alla vänner som fyller 18 år, och idag har vi ännu en att fira. Ingen mindre än William som också från och med idag kan kalla sig vuxen! GRATTIS bästa William! 18 år!
 
 
/Andrea

Ännu ett till födelsedagsbarn!

Igår fyllde vår fina Jessica 18 år, så ett jättestort grattis till henne! Vi får fira så snart höstlovet börjar hörru! ♥
 
 
Nu är vi snart vuxna hela bunten!
 
/A

En blöt höstprommis

Jag tror att det har regnat mer eller mindre konstant hela dagen. Det hindrade dock inte mig, Anna, Tess och Sara att mötas som bestämt i parken för att ta en promenad och hinna snacka lite. Vi gick över 5 km och pratade om allt från skolan till vår planerade utgång om ett par veckor. Det blev ett mycket trevligt avbrott från allt uppsatsskrivande jag sysselsätter mig med hemma just nu. Det ruggiga höstvädret vägdes upp av allt trevligt sällskap! ♥ 
 
 
 
 
 
Kram Andrea

Ännu en 18-åring

Idag firades barndomsvännen Sofia hemma hos henne tillsammans med hennes släkt och vänner. Hon fyller ju år bara ett par dagar efter mig. Det bjöds på supergod bengalisk mat från hennes pappas restaurang (Deras kyckling är GUDOMLIG. Frossade lite i den och åt väl för tre.. Men Zia, Sofias pappa, njöt av att folk överröste honom med komplimanger, haha.) och gästerna, som min familj känt länge, visade sin nostalgiska sida när de pratade om att jag och Sofia växt upp så fort.. Hehe. En trevlig dag blev det hur som helst, och grattis igen Sofia! Nu är vi båda vuxna ;)
 
 
/Andrea

Vuxen med studentmössa

Nu har det hunnit hända mycket sen sist jag bloggade. Allt från tävling med Sollentuna ABC till födelsedagsfirande. Japp, nu är jag inget barn längre! I alla fall juridiskt sett. Förra torsdagen fyllde jag 18 år, och trots att det var en helt vanlig vardag med skola och lite jobb så blev det en lyckad födelsedag! Massor av gratulationer från vänner och familj, flera mumsiga kanelbullar dagen till ära och några fina presenter bidrog till en minnesvärd 18-årsdag. Det hade varit kul att fira med en lite större fest, men hittade inget passande datum för det. Ett litet större firande får man ta igen senare när skolan och allt har lugnat ner sig lite.
 
För två helger sedan var det Sollentuna ABC som gällde, och vår klubb kammade hem rekordmånga medaljer. Det blev en slitig tredjeplats för min del, vilket jag är mycket nöjd med. Tävlingar är alltid roligt!
 
En stark motivator i dessa stressiga pluggtider var i alla fall att få klicka hem sin studentmössa idag! Efter mycket velande angående storlek och detaljer osv så gjorde jag beställningen i eftermiddags i skolan. ABC-gruppen som säljer studentprylar i skolan i veckan erbjöd lite guidning i studentdjungeln samt lite rabatt, så passade på att få ordern klar nu. I april kommer den, hoppas att allt blev rätt nu med namn och så bara! Det ligger en hel vetenskap bakom studentmössorna med massor som ska bestämmas angående text, tyg, brodyr osv.. Håller tummarna. ;)
 
 
/Andrea
 

RSS 2.0