Min senaste obsession/passion

Min stackars pappa har fått bli offer för min senaste favorithobby om kvällarna - att tillverka glassar och smaskiga efterrätter.. Själv är jag ju allergisk mot en del grejer och det begränsar ingredienserna rejält, så därför prackar jag på min stackars hjälplösa fader massor med glassar och annat sött flera av veckans alla dagar. Fast när jag tänker efter, så har han inte klagat allt för mycket än ;)











Det är väl inte Hilton-klass på dem än, men jag jobbar på det.. ;)


/Andrea

Viking Cup

Har spenderat drygt 20 timmar av min helg i rackethallen främst för att tävla och jobba. Efter lite tur spikade jag ett brons i Dam Singel A, och har idag jobbat över sex timmar i receptionen betjänandes alla hungriga badmintonspelare. De äter som hästar säger jag bara! Har annars träffat Jessica från fredag till lördag, varit funktionär, hjälp till att hålla tävlingen rullande (vi var som sagt på hemmaplan), umgåtts med vännerna och andra härliga människor samt varit tränare för badmintonskolan innan jag (äntligen, haha) fick cykla hem.

Typiskt däremot att jag för typ tredje året i rad missade Edsbacka Marknad som hålls varje år nu i mitten på september. Det är så mysigt att gå omkring där i höstkylan och beundra de små olika stånden med mat, kläder och annat smått och gott. Det ger mig höststämning. :)

Efter två intensiva helger i rad så är jag tacksam för att vår skola har Z-dag på onsdag, det innebär en behövlig sovmorgon! ;)



Ha det bra allihop!

/Andrea

Från sol och värme till regn och kyla på en dag

Hej alla!

Kom sen igår kväll hem från en weekendresa till Kroatien samt en dag i Österrike. Pappa skulle på en konferens med jobbet i Dubrovnik, så då följde mamma och jag med eftersom det bara för för ett par dagar. Vi bodde på ett underbart hotell som var byggt längs klipporna så allt låg längs vattnet och umgick nästan hela resan med familjen till pappas kollega som var mycket trevliga. Med mycket sol, bad, god mat, fina miljöer och lite kultur så blev det en lyckad solresa som förberedelse för den kalla vintern som troligen komma skall.

Några foton nedan från Dubrovnik och en från Wien då vi besökte deras kända, enorma och gamla domkyrka Stephansdom.










/Andrea

Oh hi life, I didn't see you behind all that school

Hej!

De här veckorna sen skolstarten har bara susat förbi, och man inser att dessa intensiva gymnasieår kommer gå fort. Skolarbetet är i högsta grad i full gång tillsammans med det proppfulla schemat. Mitt schema för period 1 i skolan är rätt luftigt men läser ett par krävande kurser, och det kompenserar bara upp för mitt rent ut sagt helvetiska schema i period 2.. Har denna vecka kunnat börja träna som vanligt igen, pluggat, umgåtts med vänner och jobbat som tränare och i receptionen.

Idag har jag mestadels nördat matte och gjort klart några resterande frågor i fysiken. Gjorde ett avbrott och tog en promenad till centrum för ett ärende.



Roligare än så blev det inte, men jag önskar er i alla fall en trevlig lördagskväll!

/Andrea

RSS 2.0