Valborg

God valborg på er! Eller hur säger man?

Själv har min valborg inte varit speciellt märkvärdig. Har fått plugga inför måndagens prov från frukosten imorse fram till ikväll då jag promenerade till valborgselden vid Badberget. Träffade inte på lika många kända ansikten som man brukar göra där, men kunde sedan umgås med William efter att man hittat varandra bland folkmassorna. Spenderade över en timme vid den varma elden innan man drog sig av hemåt. Vi hade stått precis bland all rök så när jag kom hem stank jag mer än en bränd korvgubbe. Aja, valborg är ofta en lugn dag för min familj men lika trevlig ändå! :)

Några bilder har jag att bjuda på i alla fall:







Hoppas ni fick en trevlig valborg!

/Andrea

Home sweet home

Är sedan i söndags kväll tillbaka från Englandslägret! Tyvärr ville inte mitt bagage följa med hem till Sverige, så det stannade kvar på Heathrow.. Tack och lov kunde väskorna med ALL min badmintonutrustning flygas till Sverige med nästa plan dagen efter, puh..

Lägret var hur som helst riktigt kul med mycket träning och lika mycket andra roliga upplevelser. Jag, Anna, Tess och Sara försökte klämma in så mycket shopping vi kunde på den tid vi hade över mellan träningarna, och vi hittade också en hel del fynd att ta med oss hem ;) På fredagen åkte hela vår klubb tillsammans med portugiserna och danskarna in till centrala London för att se lite sevärdigheter som Big Ben och London Eye med mera. Jag lyckades även träffa mina kära kusiner som bor i Reading två gånger, kul var det! Jag tog så otroligt mycket bilder från resan att jag omöjligt kan välja vilka jag ska lägga upp, så jag slängde ihop ett collage istället. Hoppas det var okej ;)

Nu börjar sommarlovet närma sig med stormsteg tillsammans med säsongen för alla kursprov. Det kommer bli tuffa resterande veckor, men sen kommer ett välförtjänt lov. Igår var det mösspåtagning för alla treor, åh vad man blir sugen på att ta studenten när man ser dem! Själv har man ju två år kvar..



Hoppas allt är bra med er annars, vi hörs!

/Andrea


London - here we come!

GAAAHHH!! Om några få timmar åker vi till Arlanda för att ta flyget som tar oss till England där vi ska delta i ett internationellt träningsläger i Reading. Det kommer bli mycket likt det i Portugal, men lite nervös och förväntansfull är man ändå ^^ Har stressat runt så mycket med packning och plugg de här senaste dagarna att det ska bli skönt att äntligen få åka iväg. London - here we come!



Hoppas ni får ett underbart lov allihopa, och glad påsk! :D

/Andrea


Tittut

Nu har äntligen blommorna börjat titta fram, äntligen vår!!



Har idag jobbat i kafeterian under kattutställningen i hallen samt pluggat kemi. Igår gällde ungefär samma schema, plugg plus att morfar kom på besök. Trevligt trevligt! Imorgon blir'e skola igen, men om prick en vecka drar vi till England! Wiiehoo!

/Andrea

If you choke a smurf - what colour does it turn?

Tjenare!

Onsdagar innebär en kort skoldag för mig med en sovmorgon för att sedan sluta vid kl ett. Idag däremot så gick den omtalade volleybollturneringen av stapeln efter skolan, och vårt lag Smurfarna bestående av mig, Anna, Tess, Elias, Erik och Sebastian infann sig vid matchstart. Vi var nog det laget som mest ställt upp för att ha kul, om man jämförde vår nivå med de andra lagens, ähum.. Men kul hade vi i alla fall! Vi fick till på köpet en svår lottning där vi åkte ut direkt mot lärarlaget samt ett lag bestående av elitspelare i volleyboll. Aja, vi blev åtminstone inte nollade! ;)









Nu ska jag snart dra mig mot hallen för träning, ha det bra annars!

/Andrea


Lättroad bebis

Kom hem från skolan idag efter en full dag med skolarbete och ett pricktest (där majoriteten av resultaten visade positivt - kul kul..) så kände verkligen för att skratta, så jag klickade fram det charmigaste videoklippet jag sett. Vill ni skratta så kolla gärna på det med, det är nästan omöjligt att inte dra på mungiporna ;)

Här har ni direktlänken: http://www.youtube.com/watch?v=RP4abiHdQpc

Bebisen skrattar hysteriskt varje gång pappan river sönder en bit av en gammal räkning, och bebisens tandlösa leende och skrattet som stegras går omöjligt att ignorera. Så charmigt att jag inte kan hålla mig för skratt :D Här behövs inga dyra leksaker för att roas inte ;)



Imorgon blir'e volleybollturnering - lag Smurfarna är taggade till tusen!

//Andrea


Säsongens sista tävling

Har idag spenaderat majoriteten av mina vakna timmar i badmintonhallen för säsongens sista tävling. Är besviken över att avsluta tävlingssäsongen med sådanna resultat som jag presterade idag, men var riktigt nära på att hamna på prispallen så ska väl inte klaga alltför mycket. Det blir bara till att träna mer på svagheterna man har antar jag.

Annars var dagen jätterolig som alltid med allt härligt folk i hallen och klubben samt många bra matcher. Jag är väldigt trött både psykiskt och fysiskt, så borde egentligen lägga mig tidigt istället för att blogga.. Imorgon ska man ju upp igen kl 7.00! ;)

Förresten, råkade någon ut för nåt aprilskämt igår? Det gjorde inte jag för ovanlighetens skull, däremot så lurade jag tillsammans med några fler ett helt gäng från klubben.. hehe ;)




Ett snabbt ihopslängt collage från dagen. Fotade tyvärr inte speciellt mycket mer än detta ovan.

Sov gott!

/Andrea

RSS 2.0