Breaking Dawn

Hej alla!

Då var det helg åter igen. Kan däremot inte säga att veckan har gått snabbt, för på något sätt har den känts lång. Har startat flera nya kurser, bland annat Biologi A, Matte D, Kemi B och Engelska B. Har dock haft turen och fått några av kurserna gemensamt med kompisar, det piggar upp lektionerna lite!

Igår var det däremot dags för ett biobesök med Anna, Tess, Sandra och Sandra G. för att äntligen få bilda sig en egen uppfattning om den fjärde filmen i Twilight-serien: Breaking Dawn part I. Har läst så mycket blandad kritik i tidningarna om den att jag blev nyfiken på hur bra/dålig den var. Sammanfattningsvis: vi som läst boken innan var måttligt roade medans tex Tess var eld och lågor! Tyvärr är ju filmen spännande samtidigt som den är hopplöst romantisk och det kan man ju inte låta bli att falla för.. ;)

Denna fina höstlördag har annars spenderats ute i trädgården krattandes löv, städandes hela övervåningen samt fysikpluggande. En mysig dag ändå i all sin enkelhet. :) Nu ska jag strax hoppa in i den varma duschen och sedan blir'e lax till middag - yummie!



Vi upptäckte att vi faktiskt var de första som kom till salongen..


.. då måste man ju passa på att göra allt förbjudet, tex att röra
bioduken..



Helt ensamma.


Hur många här har stått på händer i en biosalong, det kan i
alla fall Tess skryta om nu!



Anna, Sandra och Sandra förväntansfulla innan filmen började. ;)

/Andrea

Witty, and so true


Befriande lov-känsla

Hej!

När jag gick ut från klassrummet efter sista lektionen idag så kändes det som att jag gick på lov. Har fått stora deadlines och prov, bland annat kursprov i Matte C, undanstökade nu i och med periodbytet som sker på måndag, så det känns riktigt befriande. Nu blir'e träning fri från tankar på skolarbete!

Helgen består av lite jobb samt firande med tårta och kalas av min morfar som fyller 80 år. Trevligt trevligt. :)


Apropå ljus, visste ni att nästa söndag så är det första advent?
Längtar till den mysiga "jul-tiden" då man dekorerar med julsaker,
bakar och funderar ut julklappar. Snön klarar jag dock mig utan
ett tag till. ;)

/Andrea

En kort söndagshälsning

Hello,

hinner med en kort hälsning innan jag faktiskt ska stupa i säng. Igår var'e serien på hemmaplan vilket var nice, det blev en vinst mot Väsby samt en oavgjord match mot Visby. Idag har jag endast jobbat och sedan pluggat. Imorgon är höstlovet officiellt slut, då börjar längtan efter jullovet! ;)


Fick sällskap av Erik på jobbet idag, då han kom tidigare till barnkalaset som han
skulle vara lekledare på. Han var två timmar tidig, det är inte varje dag det
händer inte, lr hur Erik? ;)


Trevlig kväll allihopa :)

/Andrea

Business Woman

Har nu klarat av de fyra jobbdagarna i sträck som inkluderat arbete i receptionen 8-9 timmar per dag samt lite stand-in för badmintonlägret som pågått i hallen under veckan. Det har varit intensivt men skönt att få göra något annat än skolarbete.

Igår sov Jess över så vi hann umgås lite, man hinner ju inte ses ordentligt under terminerna. Trevligt var det! Sedan efter jobbet idag så hade jag, Anna, Tess, William, Erik och Sara tänkt laga middag hemma hos William, men det fick bli lat-varianten istället med middag på Fresta istället tack vare att alla var helt slutkörda, haha.

Imorgon blir'e däremot till att ta itu med plugget, men på kvällen - träning!



En kort sammanfattning av lägerdagarna, där jag fick agera fotograf ;)


Middag på Fresta.

/Andrea


RSS 2.0