Sommarkänslor är...

... när man kan äta alla dagens måltider ute på den blomstrande altanen!
 

/Andrea

21-årsfirande på amerikanska

I lördags firade Anna sina 21 nyligen fyllda år med en härlig fest i USA-tema. Utklädnad var obligatorisk och det bjöds på goda tårtor och supertrevlig stämning. Själv gick jag, i brist på annan kreativ inspiration, som en dollarsedel med gröna kläder och dollartecken ritade på kinden. Andra gäster spexade till det i form av amerikanska flaggor, mexikanare, Donald Trump, Kim Kardashian, Borat, Musse resp. Mimmi Pigg, indian och cheerleaders. Bästa utklädnaden stod dock Dan för när han kom iklädd svart polotröja, glasögon, framkammad frisyr och ett äpple i handen - Steve Jobs! Hahah.
 
Utöver detta bjöd Anna på en äggfri kladdkaka som jag nog åt 1/4 av för att sedan tigga receptet. Fantastisk var den!
 

/Andrea
 

Häng på söder

Veckans förevigt tunga dag, måndag, avrundades väldigt fint med ett härligt gäng från skolan. Vi tog en promenad längs vattnet vid Hornstull och pratade och skrattade om ditten och datten. Middagen avnjöts på Dim Sum i Slussen. Trots det molniga vädret sprack det upp framåt kvällen och den annars motvilliga måndagen blev sammantaget ganska så ljus.
 

Andrea

Årets första löprunda i shorts!!

Glömde ju annonsera förra veckans stora händelse. Premiärrundan för året iklädd shorts avcheckad! SOMMARKÄNSLOR.
 

/Andrea

Eurovisiondag!

Igår inleddes dagen med ett temapass hos Friskis och Svettis i form av Eurovisionspinning! Fick denna gång sällskap av både Philip och William, och tillsammans trampade vi ikapp till 90 minuter av Schlagerlåtar. Spinningledarna var utklädda i boa och paljetter passet till ära och det var en festlig stämning bland alla 60 deltagare. Älskar detta årliga pass! Är alltid en bra uppladdning inför kvällens Eurovisionfinal. Mina favoriter i år var Frankrike, Bulgarien, Israel, Italien och Australien. Att Ukraina tog hem segern gör mig lite besviken faktiskt, eftersom jag tror det politiska budskapet värderades högre än låtkvalitén. Sångerskan var absolut musikalisk, men själva låten kändes inte som en vinnare jämfört med andra konkurrenter i tävlingen. Att Sverige klättrade upp till en femteplats överraskade också rejält. Wow! Trodde jag ärligt inte.. Svenska bidraget var gulligt men... ja, gulligt var ordet. Lite för lamt tyckte jag. Hur som helst, ett grymt arrangemang av Sverige som vi kan vara stolta över!
 
Fler som såg årets Eurovision? Någon favorit?
 
Kram på er!
 
Hela tappra spinninggänget efter passet! Bild lånad av Friskis och Svettis.
 
En fräsch William innan passet.
 
En utmattad men glad Philip efter 90 minuters cyklande.

/Andrea

Pyromanens högtid

Igår var det ju dags för Valborg! Hur firades det på er kant? Jag och William upprätthöll i alla fall med glädje vår lugna och trevliga tradition med gemensam middagslagning följt av lite tittande på bostadsområdets brasa. Maten bestod av indisk Garam masala kyckling med mangosalsa. Mums! Att vädret skonade oss från regn var dessutom helt underbart, kändes så olikt Valborg som annars brukar karakteriseras av regn och rusk. Därför kunde man avnjuta en strålande brasa på kvällen utan avbrott för nederbörd.
 
 
/Andrea

Inflyttningskalas

I onsdags kväll träffades det härliga skolgänget hemma hos Sara i hennes nya lägenhet på Gärdet. En fräsch etta på 28 kvm som hon lyckats renovera och göra så personlig! Kvällen kan kort sammanfattas i en ambitiös och god buffé med supertrevligt sällskap! Saras lägenhet bjöd dessutom på ett givet samtalsämne - den stång hon monterat i vardagsrummet från golv till tak. Den var nämligen till för hennes intresse pole dancing som vi alla blev så impade av! Vilken styrka och smidighet som krävs för det! Vi snackade till och med om att gå en nybörjarkurs ett gäng, vore spännande! Fast sjukt svårt..
 

/Andrea
 
 

RSS 2.0