Mondays - what Sundays threw up

Hej!

Hoppas allt är bra med er, för själv har jag haft en rätt så bra måndag faktiskt. Det säger emot min inte så uppmuntrande rubrik kanske, men tyckte citatet tyvärr stämmer in ganska ofta så där har ni förklaringen ;) Jag har haft en vanlig måndag från kl 8.20-15.00 där jag åt lunch med Sara och Erik plus två av Saras kompisar och spenderade håltimmen med först några från klassen och sedan Anna, Tess, Sandra och Maja. Det var roligt att hinna träffa lite folk mellan lektionerna. Nu har jag precis avslutat dagens plugg och ska snart käka och dra till hallen för träning.


Hur var er måndag? :)

Mvh: Andrea

En dagens

Dagens..

Outfit: Jeans och T-shirt
Frisyr: Hästsvans as usual
Humör: Glad men trött
Sysslor: Jobbat i kafeterian och sen pluggat
Längtan: Julafton faktiskt ;)
Måsten: Matteplugg
Fundering: Lite tidsdisponering..
Beroende: Päron MER typ, haha.
Roligaste: Typ barnkalaset med Anna i kafeterian ;) Har liksom stått där halva dagen så har inte hunnit med så mycket mer.
Tråkigaste: Plugg och städning här hemma.
Skönaste: Att få gosa ner sig framför en bra film ikväll under en varm filt.
Låt: "2012" med Jay Sean


Piggar upp inlägget med en bild på förra veckans vackra regnbåge ♥

/A

Första seriespelet

Hej på er!

Veckan har gått i ett så har inte haft tid för att uppdatera bloggen. Har gått i skolan och pluggat på, tränat alla dagar, i tisdags var det frilufsdag då vi gick en 1 mil lång vandring i lera och regn och idag var det säsongens första seriespel i tennisstadion. Tidningarna har också varit proppfulla om valresultaten och det kändes skönt att alliansen fick behålla makten, dock fick de som sagt inte majoritet tack vare att SD kom in i riksdagen. Men hade både S och M tagit tag i SD problemet tidigare så tror jag inte att hela SD-komplikationen hade blivit så uppförstorat. Vi får se hur allt artar sig.

Serien idag var i alla fall rolig trots att några av våra bästa spelare inte kunde närvara vid andra omgången mot Örebro. Vi kammade i alla fall hem en vinst mot Eskilstuna i första omgången. En trevlig dag blev det med hela gänget, seniorerna och även två juniorer som fick ta Simons plats pga skada för hans del. Har sen jag kommit hem räknat matte, men nu kurrade min mage så mycket så att jag fick sätta mig framför datorn istället i väntan på middag, hehe.

Fotade inte så mycket idag eftersom jag bara hade min (kassa) mobilkamera med mig, men bjuder på några foton som togs under lunchpausen när jag, Anna, Tess, Sara, William och Anders hade tråkigt ;)



Imorgon blir det jobb i kafeterian och plugg. Ingen sovmorgon igen tyvärr, var två veckor sen senaste...

Trevlig helg!

/Andrea

Valvakan 2010

Är det fler som ska följa valvakan ikväll (och inatt)? Själv känner jag att jag måste kolla på den i alla fall ett tag trots mitt sömniga tillstånd. Tänk att imorgon bitti när vi vaknar så har Sverige antingen en borglig eller en rödgrön regering. Antingen Reinfeldt eller Sahlin som statsminister förmodligen. Riktigt läskigt ska det bli. Kommer skatterna att sänkas eller kommer de höjas? Den största frågan som präglat alla debatter i tidningar och i TV. Vi får helt enkelt vänta och se, själv sitter jag och mina föräldrar som på nålar. Kan säga att vi håller tummarna för att Mona Sahlin och Sverige Demokraterna inte får sin vilja igenom, hoppas att alliansen får majoritet i riksdagen. Sätter mitt hopp till Moderaterna, det blir en spännande kväll :S




Foto: Scanpix

/Andrea

Viking Cup

Halloj!

Har spenderat helgen i hallen och tävlat i Viking Cup. Trots inga roliga prestationer från min sida så blev det kul dagar! Vi i klubben hade hela tiden fullt upp eftersom när det är på hemmabana så känner man mer ansvar till att hålla skutan flytande så att säga. Bäst gick det ändå för klubbens juniorer, de har blivit så duktiga nu efter det här året med Harry.

Är väldigt trött nu dock, hoppas jag orkar titta lite på valvakan i alla fall ikväll. Riktigt spännande blir det :S

Ett enkelt collage med bilder får duga idag. Fotona består i korthet av Therese mixed, lilla Ludde efter sin första vinst, coola Hugo och Erik - hehe ;), William som coachar Olof, Tess och Evelina. Lyckades dock inte få någon bild på Sara och Anna under helgen, typ första gången ;)




Imorgon är det skola igen - tjohooo.. Men sen träning! ;) Fick ju bara spela två matcher i helgen så känner mig inte alls så trött i kroppen.

Hoppas ni också har haft en bra helg!

/Andrea


Guldfiskminne

Hej!

Veckan har varit bra men hade utan tvekan kunnat slutat bättre.. Alla tjejer i nya klassen skulle anordna en tjejmiddag ikväll som jag skulle varit med på, men klantig som jag är så hade jag inte frågat i tillräckligt god tid om adressen så det blev ingen middag för mig ikväll då jag inte hittade dit helt enkelt :( Surt, men det var bara mitt eget fel. Det hade blivit en rolig kväll annars :)

Aja, har annars idag förutom gått i skolan och pluggat så varit tränare med Sara och Jocke. Imorgon är det ju tävling också! Hoppas bara att min förkylning gett med sig tills imorgon, och sen är det ju bara att tagga till! ;)

Har inget roligare än så här att dela med mig av ikväll så, hoppas er fredagkväll blev lite roligare än min ;)



Go'natt

/Andrea

Portugalbilder omgång 2

Hej!

Vaknade upp imorse med en snuva som tvingade mig att stanna hemma från skolan idag, alltså så bröt den förkylningen som jag anat i flera dagar ut nu. Men det verkar vara en rätt så lätt förkylning som tur är (jag tränade ändå igår), med tanke på att det är Viking Cup i helgen :D Så jag har spenderat dagen vid skrivbordet med plugg. Känns ändå skönt att ha fått så mycket undanstökat.

Eftersom jag inte har så mycket att bjuda på just nu så lägger jag upp en sista rejäl omgång med bilder från Portugallägret. Enjoy ;)


Vi åkte som sagt till den riktiga stranden en dag. Åh vilka härliga
vågor säger jag bara!



Danskarna begravde sin kompis :P Rätt så kul var det när en stor
våg kom senare och sköljde över honom, tillsammans med deras
lunch.. hehe ;)



Vi var tvungna att tvätta under veckan också, vi var rätt så
desperata som ni ser ;)



Vår granne hade ett äkta bananträd utanför huset :D Typisk
turistbild kanske, haha.



Vi åkte till vattenlandet "Slide and Splash" på onsdagen.
Engelsmännen drog med oss lite halvfega svenskar på alla
vattenrushkanor, askul var det!



Många vackra blommor.. ♥


Jamie fyllde 17 år också under lägret, och för att fira honom så fick
han en tårta plus att alla fick sjunga för honom på sitt språk :D
Engelska, svenska, portugisiska och danska ;)



Några av danskarna och en britt under lunchen.


Kicki och Harry tog med oss till Cabo Dasan Vicente, Europas
sydvästligaste udde. Väldigt fint var det där :)



Anna och Tess :)


Vi köpte våra första souvenirer där också, snäckarmband :)


Träning :) Här var Ricardo tränare.


Revesha, Jess, Stuart och George, några av dem vi umgicks med
under veckan :)



En del av vår vattenförbrukning under veckan - över 70 liter ;)


Anna var taggad på sista kvällen när vi var ute ;)


Och hemresa, att vi var lite trötta är en stark underdrift.. ;)

/A


Tillbaka till vardagen

Hej på er!

Har idag spenderat dagen i skolan som alltid och sedan varit tränare med Sara och Tess för första gången på terminen. Bra gick det men lite strul med grupper blir det alltid i början på säsongen. Skolan startade dock med orientering (jag blir nervös bara jag hör ordet..), men som slutade med att jag klarade i princip hela gula-banan själv! Blev riktigt stolt över mig själv faktiskt, eftersom orientering, som jag säkert tidigare har nämnt, är en svaghet hos mig. Sedan hade jag som varje fredag ett fyra timmar och 40 minuters hål så drog hem och hann uträtta väldigt mycket under den tiden så det kändes bra, hann till och med sova i 20 minuter innan jag drog tillbaka till skolan..

Igår var det bara skola, personalmöte för kafeteriapersonal och sedan träning som gällde. Nu börjar den riktiga vardagen efter Portugal.

I helgen blir det plugg och sedan jobb i kafterian på söndagen. Första perioden i skolan är relativt lugn, men sedan kommer schemat bli speckat i skolan igen. Det är bara att passa på att njuta antar jag :)

Kan tipsa om en bra låt förresten, eftersom jag själv alltid är på jakt efter ny musik:
http://www.youtube.com/watch?v=XQaq3uFqZEE.


En av de underbart vackra blommorna utanför vårt hotellrum i
Portugal. Tror jag tog minst 50-60 foton av dem :) Ni kommer nog
ofta få se dessa pigga upp mina kommande inlägg i fortsättningen ;)


Hoppas ni får en skön fredagskväll!

/Andrea

Portugalbilder omgång 1

Eftersom jag slutar tidigt på onsdagar så har jag tid att lägga in några av bilderna från Portugallägret. Här kommer en omgång från första delen av resan:


På flyget dit.



Efter 4 ½ timmes flygresa så landade vi på Faros flygplats i
Portugal :D



Den var du inte med på Therese ;)


Alla på lägret bodde i dessa fyrstjärniga små hus, superfint var det!
Högt över förväntan med en hel svit i princip. Jag, Anna och Tess
bodde i en.



I väntan på första passet på lördagen.


Middagar åt vi på ett närliggande dagis, maten var mycket god!



Portugiserna bjöd oss även på en festival första kvällen, och, även
fast vi var väldigt trötta, så var det roligt!



Någon halvtimme per dag fick vi ägna åt skolarbete, men efteråt
var det bara att hoppa ner i poolen som belöning ;)


Anna och Tess i poolen, det var helt okej temperatur men det låter kanske 
inte så övertygande när man kan se Anna huttra på bilden ;)



Och en bild från träningen i hallen, den varma och svettiga hallen som vi
tillbringade över 40 timmar i. Men oj så bra träning det var!

Fler bilder från resten av veckan kommer senare :)

Och ikväll blir det träning igen, första gången sen Portugal ;)

/Andrea


Portugisiska fjädrar

Heeeej!!

Som sagt, nu är vi tillbaka från niodagarslägret i Portugal. Vi kom hem till Sverige i söndags efter en otroligt lyckad och oförglömlig vecka fylld av intensiv träning med duktiga ungdomsspelare från Europa, soliga dagar, många skratt och minnesvärda upplevelser och erfarenheter. I lördags kunde vi känna hur våra muskler riktigt skrek efter vila, men nu känner vi oss taggade inför morgondagens träning igen (och att få träna i ett klimat där du inte svettas och behöver dricka litervis..). Veckan har bestått av 40 timmars badminton, socialt umgänge med britterna, danskarna och portugiserna och mycket bad. Flera utflykter gjordes också till bland annat till vattenlandet "Slide and Splash", utsiktsplatsen Cabo Dasan Vicente och stranden. Jag kan omöjligt berätta allting som hände, men jag, Anna och Therese har tillsammans med alla på lägret haft en av de bästa möjliga veckorna. Ni kan läsa mer detaljer på klubbens hemsida ;)

En oförglömlig vecka! Jag är så glad att vi bestämde oss för att gå på det här lägret. Plugget som vi får ta igen känns som ett billigt pris att betala :)

Idag har jag annars bara varit i skolan och sedan pluggat. Nu är man tillbaka till det gamla vanorna igen. Trött är man ju efter resan men inte alls i den grad jag trodde att man skulle vara, känns skönt. Fick dock köpa en grafräknare idag som är obligatorisk för mattekurserna. 600 spänn för en miniräknare, det var inte lite det inte! :P


Bilder från lägret kommer under veckan :)

/Andrea

I'm baaaaaaaaaack!!

Är nu tillbaka i Stockholm efter en oförglömlig vecka i Algarve!


RSS 2.0