Födelsedagsfirande i efterskott

Nu lägger jag i efterskott upp bilder från vårt lilla fina födelsedagsfirande (också det i efterskott, haha)! Jag och William blev båda 22 år gamla i oktober och drog ihop vårt forna badmintongäng för en middag i Mall of Scandinavia. Blev tapas efter en stark rekommendation från Anna, och vi blev inte besvikna för OJ så gott det var!
 
Tack för den supertrevliga och festliga kvällen hörrni!
 
 
/Andrea
 

Minns ni mig?

Nämen hejsan, det är jag som är Andrea och driver denna levande och frekvent uppdaterade blogg..
 
.. not. Sorry för segt på skrivfronten! Har varit upptagen med jobb, tentaperiod, träning, vänner och återhämtning - i den ordningen. Mellan dessa aktiviteter pockar förberedelser inför utlandsstudierna (som jag hoppas blir av, i nuläget är jag osäker på om det blir så) på uppmärksamheten. Men nu verkar tillvaron vara lite mer stabilt. 
 
Oavsett är livet generellt fint, har hållit mig förkylningsfri, träningspigg och stark i gymmet även fast det har blivit lite mindre av den varan under tentaperioden. Utöver detta har jag träffat fina vänner både från skolan och utanför samt haft fina dagar med Philip.
 
Har supermegamycket inspiration i köket igen efter en liten dipp i oktober. Önskar jag hade mer tid att laga och baka allt jag önskar prova!
 
Har följt amerikanska valet flitigt och måste ju få dra en sorgsen och halvt skräckslagen suck över resultatet. Jag både trodde att det var möjligt och ändå inte realistiskt att Trump skulle få presidentposten. Så här i backspegeln känns det tyvärr ändå logiskt. Ett allmänt missnöje i landet och en självsäker man som förespråkade förändring kan tyvärr gå långt. Vi håller tummarna att han på ett mirakulöst sätt anammar en mer mogen attityd nu, men det finns inga garantier för det.
 
Sedan kan man inte heller gå ett inlägg förbi utan att nämna snöchocken som drabbade Stockholm så tidigt i år. Kom inte utanför huset på två dagar, men hade som tur var inga schemalagda lektioner så det gick bra att jobba hemifrån. Var rätt mysigt med en genuin "stannainnedag". Snö är ju så vackert men oj så opraktiskt!
 
Bifogar lite bilder från tentaperioden för att sätta färg på inlägget:
 
Samlade i vårt favorithörn på Maskin.
 
En gemensam frukost på THS-café fick vid ett tillfälle pigga upp tentaveckorna.
 
Snöiga kramar,
Andrea

RSS 2.0