Badmintonfest

Hej hej!
 
Veckan har dominerats av massa träning, plugg, jobb och årets dos av proffsbadminton! Förra torsdagen var vi lediga från skolan, vilket passade oss jättebra eftersom SIS (Swedish International Stockholm - en badmintontävling med spelare på proffsnivå) pågick i Eriksdalshallen. Jag och Tess började dagen på gymmet för att sedan möta upp Anna och William och tillsammans spendera dagen som åskådare under SIS. Samma schema upprepades, dock ersattes gymmet av plugg, på lördagen. Åh vilka roliga dagar det är när man får se alla duktiga spelare från världens alla hörn - LIVE! Charmen ligger också i att få sitta och diskutera parallellt om allt som händer, haha. Årets badmintonupplevelse helt klart!
 
På söndagen fick man pallra sig upp kl 05.30 för att jobba i kafeterian under kattutställningen. Mjau..
 
Mitt schema på tisdagar är ganska så luftigt, jag börjar kl 8.20 och slutar 14.00. Dock gör det tre timmar långa hålet mitt på dagen att skoldagen känns ganska lång. Dock utnyttjade jag och min "språk-kompis" Anna hålet idag till att plugga inför svenskaprovet imorrn (diktanalys + analys på Viktor Rydbergs roman "Singoalla"), och sen lunchade jag med Pauline. Vi hade inte hunnit snacka på riktigt sen innan jul så det var kul att hinna ses!
 
Lite bilder från SIS-dagarna:
 
 
/Andrea

Fredagsfika i djungeln

Hejsan!
 
Då var första skolveckan på det nya året över, och den har varit relativt lugn. Jag har haft en del inlämningar, och fått massor av nya dead lines att anteckna i kalendern, men har istället haft flera extra sovmornar att njuta av. Eftermiddagen spenderade jag, Anna, Tess och Sara i centrum. Vi ville hinna träffa Sara och catcha upp lite innan terminen drar igång på allvar, så vi valde ut ett hörn längst inne i food courtens djungel och tog en fika. Mysigt hade vi! :)
 
Helgen kommer bestå av en hel del uppsatsskrivande, förberedning inför redovisning, jobb plus diverse annat istället för seriespel som det först var planerat. Låter inte häften så kul i jämförelse, men nyttigt tyvärr.
 
Dagens fika
 
Trevlig fredag på er annars! :)
 
/Andrea
 

RSS 2.0