Vårkänslor som leker tittut

I tisdags "jobbade jag hemifrån", med andra ord stannade hemma från skolan för att få till en mer effektiv pluggdag. Jag är fortfarande efter över ett och ett halvt år på högskolan ovillig till att då och då hoppa lektioner till förmån för självstudier, men ibland är det verkligen bra beslut. Det tillät mig också att kunna ta en långpromenad mitt på ljusa dagen och njuta av det underbara vårinspirerade vädret! Så härligt!
 
 
/Andrea

Glad alla ♥♥ ♥-dag!

Hoppas att alla fick en fin Alla hjärtans dag igår! Jag har oavsett omständigheter och år tyckt om den 14 februari. Det har för mig varit en lite extra passande dag att uppskatta och fira de goda relationer man har, allt från kompis- till familjerelationer. I år hade vi dessutom turen att dagen inföll en lördag istället för en vardag.

Stor kram på er alla!
 
En liten selfie i detta nu.
/Andrea

Prov på fredag den trettonde

I fredags skrev vi allihopa vårt första delprov i Tillämpad termodynamik - på fredag den trettonde. Provet inleddes med att stackars Jenny inte kunde hitta sitt körkort, ajaj! Vi fick lite kalla kårar längs ryggraden och skrev provet med en liten nervositet i bakhuvudet. Trots denna olyckliga start för Jenny hoppas jag att det gick bra för både henne och resten av oss. Efter provet tog vi allihopa tunnelbanan till Liljeholmen för att inhandla lite proviant till vår planerade tacolunch hos Katherine. Åh vilket underbart stort Ica de hade på Liljeholmen! Vilket utbud! Kommer vilja åka hela vägen dit någon gång enbart för att handla i just den Ica-butiken, haha. Blev hur som helst en mysig eftermiddag bestående av spel och massa god tacos. Mums! Även fast jag inte var jätteaktiv under spelets gång på grund av lite bristande intresse för den typen av sällskapsspel, så var det lika roligt att få betrakta allas engagemang och skådespel under spelets gång, haha.
 
Trevlig helg hörrni!
 
/Andrea

RSS 2.0