Långhelg

Hejsan hoppsan!
 
Nu har det blivit hemmastudier under långhelgen. Superskönt att inte behöva pendla in till campus för lektioner. Kunde till och med köra distansplugg idag med eftersom jag för ovanlighetens skull inte hade några schemalagda lektioner idag. Har därför kunnat köra lite flexiblare schema dessa dagar med gym mitt på dagen, lagat familjemiddagen på kvällen och i lördags blev det en prommis med Sara. Vi lyckades tajma in det superfina, och änsålänge lite sällsynta, majvädret!
 
Nu har ju nedräkningen till sommarlovet börjat faktiskt, bara 2 ½ vecka kvar! "Bara" två tentor att avverka innan dess, hehe.
 
Ha det bra och ta hand om er!
 

/Andrea

Eld och lågor över valborg

Glad valborg i efterskott! Eller vad säger man?

Vilken lycka att få en långhelg denna vecka att njuta av med endast tre skoldagar istället för fem. De två första lediga dagarna har varit vigda åt återhämtnings- och fritid och de två sista åt vidare pluggrelaterade sysslor. Idag har jag till exempel bara varit hemma och pysslat i köket, spelat Wii med pappa (känns som år sedan vi sist dammade av det spelet!), donat med foton på datorn och allmänt degat runt. SÅ SKÖNT.
 
Igår var det Valborg dock vilket firades med William. Sara fick tyvärr strax inpå förhinder, annars skulle hon också lagat middag och tittat på elden hos oss. Middagen bestod hur som helst av ett gott och beprövat förslag från William i form av köttbullar i tomatsås med saffransrisoni. Verkligen ett enkelt recept att laga och superfräscht! Var ett tag sedan vi hann ses ordentligt så det var jättekul att få hinna prata ikapp en del! Efter maten traskade vi till Edsviken där den årliga brasan tändes kl 20.00. Den brann dock upp rekordsnabbt kändes det som!
 
Ikväll blir det en långfilm med familjen med en god nygjord äppelkaka, som jag strax ska baka, som sällskap. Fredagsmyset är igång!
 
Kram på er alla!
 
Här har ni receptet, rekommenderas! :)

/Andrea
 
 

RSS 2.0