Vaio laptop in my <3

Gott nytt år allihopa!

Tänk att om mindre än ett dygn så är det 2011, året har gått fort stundtals, men i mellan åt har jag bara velat spola fram tiden. 2010 var i alla fall ett toppenår verkligen, hoppas att 2011 blir minst lika bra!

I alla fall så sitter jag i skrivandets stund i soffan i vardagsrummet med min julklapp. Glömde nämligen visa bilder på min nya laptop! Min pappa har i flera år visat mig annonser och artiklar om olika laptops och alltid frågat: vilken tycker du bäst om? Tror så här i efterhand att han velat ha en mer än jag, hehe. Nej men jag är jätteglad för den, en rosa Vaio. Nu är jag inte lika bunden till min stationära hemma vid skrivbordet.



Ikväll ska jag först möta upp Jessica och Anthony sen bär det av hem till Sandra för nyårsfirande :D

Hoppas ni får en kul start på 2011!

Kram Andrea


Jullovsläger och elitserien

Hej hej!

Har de här senaste dagarna jobbat i kafeterian i hallen medan jullovslägret har pågått under tisdag och onsdag. Till en början så behövdes det inte fler ledare än fyra till lägret, så då skrev jag upp mig på extra pass i kafeterian istället. Sedan fick jag en ledarförfrågan två dagar innan lägrets början men då kunde jag såklart inte tacka ja, lite synd men fick jobba i alla fall.

Igår så var vi och kollade på elitseriematchen mellan Täby och Kista i Täbys nya fräscha rackethall (riktigt fin hall alltså). Bra matcher var det!

Ikväll var det träning som gällde och det var askul att få spela. Vi tränade även i måndags och det var första gången jag körde badminton på två veckor, så det gick ju därefter...

Lovade mig själv en vecka fri från plugg nu under lovet, men imorgon ska jag börja ta itu med allt jag har att göra innan lovets slut. Wiiiiehooooo.

Ikväll så skulle Jessica sovit över, hon fick dock förkylningskänningar så vi skippade det - du får krya på dig Jess! :)

Bjuder på en del bilder från veckan.

Foton från jullovslägret:


Tävlingsjuniorerna vid lunchpausen.


Hinderbanan som anordnades som kontrast till all badmintonteknik
uppskattades!


Många nya ansikten hade anmält sig till lägret - kul! :)

Bilder från elitserien i Täby:


Presentation av lagen alldeles i början.


Fredrik och charmtrollet Otto ;)


Herrdubbel 1. - cool match!


Damsingel 1.

/Andrea

God jul!



Den här haren är bekant för oss, men det är inte förrän nu som pappa har lyckats
fånga den på bild. Den bor i dagsläget under vår altan och dyker upp regebundet,
som till exempel imorse på julaftons morgon ;)

Hoppas att ni allihopa fick en jättegod och härlig julafton med era nära och kära, för det fick jag! Jag och min familj fick en så mysig och lyckad jul med fina klappar, god mat, mycket snö som förstärkte julkänslan och trevligt sällskap. Så önskar er allihopa en trevlig fortsättning, eftersom vi har passerat julafton i och med tolvslaget ;)

Go'natt allihopa!

/Andrea


Jullov!

JULLOOOOOV!!

Den här första terminen i gymnasiet har inte varit hälften så ansträngande i pluggväg som 9:an var, men tufft har det varit ändå med nya intryck, nya kompisar, nya lärare och nya miljöer att vänja sig vid. Det känns ändå självklart jätteskönt med jullov! Dagen bestod av julavslutning i skolan med lite uppträdanden i aulan, för att sedan åka till Sollentuna Centrum med Anna och Tess för lite sista julklappsinköp. Hittade några komplement faktiskt, plus något till mig själv - hihi. Vid lunchtid så gav vi oss och drog hem till systrarna för att äta lunch och sedan få sällskap av Sandra och Sofia som kom förbi. Vi satt och pratade nere i Tess rum, kollade på bilder, lyssnade på julmusik och bara hade allmänt trevligt. Vi skickade även ut inbjudningarna på Facebook inför nyårsafton, kommer bli ett kul nyårsfirande! En lyckad julavslutning blev det hur som helst, och nu är det jullov! :D


Mys i Therese säng medan vi kollade på gamla bilder :)


Och Therese har börjat med scrapbooking - gissa vem som blev
glad? Är nästan stolt över henne, hihi ;) Jättefint var det!


Mitt fynd idag, ett halsband med en tekopp, sked och rosett. Kunde
bara inte motstå den ♥

Imorgon blir det julpyssel och julstök på hög nivå, och julafton i övermorgon! :D

/Andrea


ATJOOOOO!

Hej allihopa!

Sitter här hemma och svär över att min rätt så rejäla förkylning valde att slå till precis lagom till seriespelen den här veckan. Både i torsdags och idag så tävlade division 3 utan mig medan jag får sitta hemma och plugga. Blääää. Aja, det går inte och göra speciellt mycket åt. Det känns som att hela världen går omkring och hostar och nyser just nu så det var väl rätt så omöjligt att hålla sig frisk antar jag.

MEN, har idag lyckats få lite julklappar inhandlade i alla fall och det är ett plus. Det är ju julafton om mindre än en vecka! Pappa gick även med på att införskaffa en ordentlig gran i år (det vill säga en plastgran som i alla fall är högre än 30 centimeter), så på onsdag ska den upp! Hittade även ett litet fynd till mig själv i Sollentuna C. Ett par vantar som har "påtagbar" mössa för fingrarna, de var så söta och sköna tyckte jag ;)

Pappa fyllde även igår, så då blev det tårta och kalas - hehe ;)



Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!

/Andrea


Tomtens julklappsverkstad

Har nu officiellt fixat årets första julklappar! Det var på tiden kan man tycka, men har helt enkelt inte haft varken inspiration eller tid. Har nu i alla fall slagit in ett gäng nere vid köksbordet, det är ju nästan det roligaste! Att länge sitta och pyssla för att göra paketen så unika och personliga som möjligt. För mig är själva inslagningen halva julklappen, hehe.

Borde få jobb som en av tomtens nissar, eller vad tycker ni? ;)




Börjar få in lite julstämning nu känner jag! :D

/Andrea


Thank god it's Friday

Hej!

Skulle idag haft Z-dag (Znoooooooooze-dag) men tyvärr så behövde alla som läser Samhällskunskap A gå på obligatoriska föreläsningar om människans rättigheter, så det blev skola ändå. Aja, det var helt okej, trots att hälften av tiden gick åt till att titta på "Flyga Drake" i aulan. Men eftersom min sam-grupp och Elias och Williams har samma lärare så hade vi tillsammans. Spenderade en stor del av dagen med Elias och det var såklart jättekul eftersom vi inte ses lika ofta nu! Kände mig så glad efteråt, kan inte hjälpa att jag saknar att träffa mina förra klasskamrater regelbundet :)

Efter skolan så var jag tränare med Sara och drog sen hem. Är riktigt trött av någon anledning, men har däremot en HEL helg nu och vila ut på. Jobbar ju inte på söndag för en gångs skull. Känns skönt att kunna sova ut på mornarna i ett par dagar nu, även fast det blir plugg. Snart är det jullov däremot! :D


Den här typen lunchade jag med idag, var riktigt
kul att få uppdatera varandra och få en chans att
prata en längre tid! :) Bilden är från 9:an när vi
var på stranden med klassen ;)

/Andrea

I'm in love

Har ni någonsin sett något så sött som den här hunden? Det är en Cavachon, alltså en blandning mellan en Cavalier King Charles Spaniel och en Bichon Frise. Den har fått det bästa av två raser, de stora mörka ögonen som man kan drunkna i, de hängande öronen, den lilla storleken och pälsen som får den att likna en liten nallebjörn. Den är dessutom allergivänlig :D Såg den igår på ett program på naturkanalen. Trodde inte att jag var en hundmänniska, men jag tror helt plötsligt att jag blev det ♥



Hittade bilden på: http://www.cavachons.co.uk/cavachon_puppies_for_sale.htm 

/Andrea

Spånga Open

Heeej!

Har idag jobbat i kafeterian samt pluggat, men gårdagen var mycket mer värd att berätta om! ;) Efter en tidig morgon så tog fem av oss bussen till Spånga i morgonkylan för att sedan träffa Erik, Jessica och även Rickard i hallen! Många av oss spelade riktigt fin badminton, speciellt William som riktigt glänste under sina matcher. Sara bättrade även på sina matchvinster till A-klassmålet. Vi andra körde på men lyckades inte riktigt lika bra. Spånga håller dock i några av våra asbolutfavorittävlingar, och jag njuter av varje sekund vi är där. Den trevliga atmosfären som Spånga alltid bemöter en med, bra matcher och spelare och att bara få vara där med några av de bästa människor jag träffat :) Jag är inte nöjd för fem öre med mitt spel igår, men jag vet min svaghet och ska se till att träna på den. Kvällen blev lagom sen och vi åkte hem vid 18 ungefär, då tog vi bussen hem allihop och sedan tog jag, Erik och William ännu en till Rudbeck. En lyckad dag i Spånga trots kylan och inte världens framgångar, men med trevligt sällskap och Spångas lussebullar så blev det en asbra dag ändå ;)

Här kommer ett lass bilder:


En frusen Tessie och William på ditresan.


En (mycket suddig) bild från Williams första match.


En nöjd och belåten Erik i lunchpausen :P


En glad William med sina konstverk till bananer, jag och Tess hade
lite tid över och inget annat "ritpapper" tillgängligt ;)


Tess, Sara och Anna :)


En lycklig Anna! :D


Spångas mumsiga priser - fruktkorgar! :D


Den klassiska bilden vid Spånga Station med hela gänget utom jag
som fotar. Tycker det är synd nu i efterhand att jag inte var med
på kortet :( Får tänka på det från och med nu ;)

Är däremot ledig imorrn, älskar studiedagar - tjohoooo! :D

/Andrea

Hutter och frys

Hej på er!

Har idag varit en vanlig onsdag, bortsett från att det har varit den kallaste skoldagen på länge. Vi satt allihopa med jackor och vantar på under lektionen och lärarna har medlidande och ger utan att tveka sin tillåtelse. Vår skola har tydligen ett problem med värmeisoleringen så det är därför som det är iskallt trots att alla element är på. Kunde dock inte låta bli att ta med termometern idag och lägga i skåpet.. Den visade lite mer än 15 grader - brrrrrrrrrr...

Onsdagar är i alla fall en kort dag för mig, så efter att jag ätit lunch med Anna, Tess och Sandra så drog jag hem. Ska alldeles strax plocka fram böckerna och börja plugga. Men men, träning ikväll i alla fall!

Igår var det även så kallad RIL-kamp där alla rilare i alla årskurser får möta varandra i olika sporter. Treorna vann dock, haha. Men det var jämnt! ;)

Det är även NT-vecka i RB, så mycket spektakel har det varit under veckans gång. Det spelas hög musik i kafeterian, ballonger pryder väggarna, allmänt konstiga dekorationer förgyller skolan och veckan avslutas med en NT-show på fredag. Spännande :P

Några bilder sen dagen:


Anna och Sandra framför den enorma ballongväggen, där något
står skrivet på varje ballong :P


N:et är gjord av något hårt med tyg över, medan T:et verkar vara
helt gjord av cola-burkar.


Trappan vid kafeterian. Alltså vilket jobb alla teknik- och naturare
har lagt ner!


Några av mina kära klasskompisar under samhällskunskapen
imorse, en rätt så trött skara människor just då ;)


Anna vid mitt skåp för någon timme sen ;) Jag håller upp
termometern för att visa hur kallt det är, men just då så steg
temperaturen till 17 grader.. Typiskt, haha.



När jag var på väg hem idag. Snön är så vacker just nu :)

Sådär ja, nu blir'e plugg!

/Andrea


RSS 2.0