Biffarna Andrea och Sara

I fredags tog jag och Sara en eftermiddag på gymmet när vi under 2 ½ timme körde blandad kondition- och styrketräning. Vi njöt av den praktiskt taget tomma lokalen som tillät oss att vandra från vilka redskap vi ville till valfria nästa. En bra genomkörare av hela kroppen fick vi till innan hon åkte iväg till sitt landställe dagen efter för att stanna där i tre veckor. Kommer sakna min träningskompis ju!
 
Behöver nu dra igång löpträningen på riktigt inför iForm-loppet som går av stapeln i september. Får bli en runda idag!

Starka Sara!
 
/Andrea

Känna på allt!

Hej hopp!
 
I måndags var jag och Pauline i stan för att få utlopp för några av våra shoppingbaciller som drabbat oss båda. Vi traskade runt i Gallerian och gick lös på Drottninggatan. Allra främs klädspaning var aktuellt för oss båda. Jag önskade att hitta en sommarklänning och lyckades faktiskt snubbla över en hyfsad kreation på BikBok.
 
Shoppingdagen varade hela dagen, för oj vad det tar tid att gå igenom alla kläder, speciellt som vi båda har ett behov av att känna på allt vi passerar i butiken. Intressant fenomen det där, det är liksom både ett behov och kanske lite av en tvångstanke.. Hur som helst så funkade en sen lunch som en god paus mellan dagens fönstershopping och framgångsrik shopping, då vi satte oss nere vid vattnet med var sin egengjord sallad. Mums!
 
 
/Andrea

Midsommardroppar

Glad midsommar i efterskott hörrni!
 
Det blev en klassisk svensk midsommar rent vädermässigt, vilket innebär ihållande regn, molntäckt himmel och sval luft. Min familj har inte traditionen inne att fira midsommar speciellt mycket mer än att dagen till ära ställa fram svenska flaggan på köksbordet och laga en något festligare middag, så därför fick högtiden se ut på liknande sätt i år. Jag och mamma parkerade oss i köket när vi imorse såg det mindre uppmuntrande vädret, hon bakade kanelbullar och jag morotsbröd. Båda blev väldigt lyckade och mumsiga måste erkännas!

Hoppas er midsommar blev lyckad den med!
 
Kramar i massor ♥
 

/Andrea

Sushifantaster

Provade i söndags att göra en mer tidskrävande omgång av hemmagjord sushi, större satser av till exempel utvändiga sushivarianter som innebär lite mer pyssel för någon som är lite ovan (mig). Blev väldigt gott ändå tycker jag och ganska så visuellt tilltalande, vilket är en av de huvudsakliga viktiga faktorerna i japansk matlagning. Det ska se fint ut och inte bara smaka gott! Blev slutligen lax- och avocadosushi, gurksushi och någon korvvariant för mamma (Som dock kapitulerade så småningom och hämtade pastasallad till sig själv, haha. Hon är ingen sushifantast.). Mums!
 
 
/Andrea

LAN-rookie

Från fredag till lördag fick jag delta i mitt första lan tillsammans med Rickard, Anna och Katherine. Hemma hos Anna hade vi myst till det med uppställda datorer, kablar i massor, chips och godis tillsammans med ett stort gäng olika spel. Jag fick introduktion till ett antal olika datorspel där League of Legends var det som fångade mitt intresse mest. Annars nördade jag mest Nintendo DS med favoritspelen Animal Crossing, Mario Cart och Nintendogs.
 
Det var lite av en upplevelse kan man säga, haha! Roligt hade vi och jag är glad att ha fått prova. Perfekt aktivitet under sommarlovet. :P
 

/Andrea

SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igår kl 18 startade det oj så efterlängtade sommarlovet. Det finns risk för bakläxa på en av de sista tentorna som skrevs, men utöver det ligger bara tre månader av härlig ledighet framför en. Har sett fram emot flexibla dagar, och att kunna vakna upp på morgonen utan att känna stress till att dyka ner i böckerna. Att kunna träffa vänner och att tacka ja till förfrågningar om att träffas utan att ha dåligt samvete för något plugg som försummas. Jag har till och med skrivit en "Sommarlista" över saker som jag sett fram emot att göra, haha! Där står allt ifrån att baka till utflykter och påhitt med kompisar. En punkt är av alldeles särskilt hög prio - göra INGENTING.

Många sommarlovskramar från mig!
 
Bifogar några bilder från sista tentaveckorna i skolan:
 
Ett härligt gäng som tillsammans har svettats över många tentor ihop. Här i vårt favorithörn på Maskin.
 
/Andrea

RSS 2.0