Favorit i repris

I september postade jag ett inlägg där jag bekände en liten hobby jag hade.. Nämligen att tillverka läckra efterrätter i form av glassar som jag tvingar på min stackars pappa eftersom jag vanligtvis inte tål alla ingredienserna. Här kommer ett urval av de senaste skapelserna på glassfronten:

















/Andrea


Årets badmintonupplevelse

Hej hörrni!

Nu har jag lyst med min frånvaro i bloggen alltför länge känner jag. Tiden har helt enkelt bara flugit iväg och vardagen efter jullovet har fyllts av plugg och massor av måsten. Belöningen kom i alla fall den här helgenSIS - Swedish International Stockholm - går av stapeln inne i Eriksdalshallen. Jag har tillsammans med de andra badmintonnördarna varit en hängiven åskådare varje dag sen i torsdags. Riktigt kul matcher med proffsspelare från hela världen! Idag blev det lite misslyckat dock, då jag och William inte ens hunnit in till Eriksdalshallen efter Öppet Hus i skolan innan vi mötte Anna som var på väg därifrån och kunde meddela att tävlingen inte fortsatte förräns långt senare på kvällen. Typiskt. Eftermiddagen räddades dock ändå med att jag, Anna och Tess tog en fika i centrum. Det blev några mycket trevliga dagar ändå! :)


En sammanfattning av SIS-dagarna :)

/Andrea

Nyårsfirande i sprakande färger

Hur inledde ni ert nya år, ert 2012? Själv spenderade som sagt jag och mina föräldrar kvällen hos familjen Sarwar plus en kompis till Sofia, vänner som vi har känt så länge jag levt, och hade en jättetrevlig kväll fylld av skratt, prat, fyrverkerier, god mat och till och med lite spänning. Precis vid tolvslaget kom deras halvgalna granne (som definitivt hade hunnit dricka en del) runt och delade ut egyptiska tomtebloss och fyrverkerier till oss alla, medan han själv glatt firade av dem från sitt huvud och bakom ryggen och allt möjligt. Hahah. Lite oroliga var vi ett tag men det gick bra.

Fick några fina bilder och delar gärna med mig av dem:











Gott nytt år på er!

/A


RSS 2.0