"California Girls"

Hej alla solstrålar!!

Haha, är på väldigt gott humör idag. Antar att det är för att det är så härligt ute just nu. Har tillbringat morgonen liggandes ute på altanen. Dagen kommer bestå av detta, lite packning tills vi reser bort och träning ikväll.

Igår bestod dagen av samma schema förutom att jag, Anna och Sara började på sommartränings-schemat som vi fick av vår tränare. Ute och springa i 50 minuter var ganska jobbigt i värmen, men det gick bra! På kvällen skulle det blivit grillning men jag skulle typ bara hunnit vara där en timme så fick skippa det tyvärr :(


Sitter annars och lyssnar på Katy Perry's senaste låt California Girls. Jag brukar kunna längta tillbaka till våra USA resor under många tider på året, men inte under den svenska sommaren - den är nästan skönare än i tex Florida där hettan snarare blir olidlig :D

Ha en härlig dag och njut av solen! :D

/Andrea

Ett typiskt sommarlov

Heeej!

Nu känns det verkligen som sommarlov för mig. Den här helgen har varit en riktig återhämtnings-helg efter den tuffa föregående veckan. Vi hade lite besök av ett par vänner till min familj i lördags, men annars har jag bara gjort saker som jag tycker om. Jag har solat, läst, lyssnat på musik och bara slappat. Riktigt skönt, men ikväll blir det i alla fall träning med kompisar, ska bli så kul! Har inte själv fått spela badminton på 1 ½ vecka, hehe ;)

Såg någon bröllopet i lördags då? Eller om man nu kunde undgå att missa det med alla inslag av kronprinsessan Viktorias giftermål i både TV, tidningar och på internet. Men självklart var bröllopet så sagolikt det bara kunde bli med musiken, hennes vackra långa klänning och deras tal efteråt till varandra. Deras historia skulle passa till en romantisk saga, en groda möter en prinsessa ;)



Nu ska jag gå och få något i mig innan jag drar till hallen, hörs senare! :)

/Andrea

Sommarläger slut

Idag var sista dagen på sommarlägret som jag tillsammans med flera till från klubben var tränare på. Riktigt roliga och lyckade dagar blev det med alla våra 80 elever, men mer sliten och utmattad har jag nog inte känt mig sen resan till Boston för två år sen när vi var vakna två dygn i sträck.. Jag vet ärligt talat knappt vad jag heter. Nej inte så farligt kanske, men snart blir det dags att ta fram tejpen för att hålla uppe ögonen känner jag.. I onsdags var vi på Grönan med allihop, mycket jobb men vi ledare fick tid för oss själva också så det var askul. Och från igår till idag så sov vi över i hallen, och vi skrämde alla småungar med spökhistorier. Dock misslyckades det när jag och Anna skulle skapa lite liv i historien där det ingick att spöket i hallen än idag knackade på väggarna, då råkade vi nämligen visa händerna genom glaset och ungarna genomskådade oss x) Aja, kul var det i alla fall.


Gröna Lund i onsdags - Tarzan kammade hem typ 2 kg
mjölkchoklad :D



Tess kom och gjorde oss sällskap på grillkvällen, och blåste
tillsammans med William upp ballonger. Många skratt blev det ;)



Singstar igår kväll, många sjöng även fast tröttheten till slut tog
över.



När vi åkte hem i eftermiddags. Jag, min mamma, Marie och
William plus alla Linas grejer skulle få plats i vår lilla bil. Smockfullt
blev det :p


Nu blir det till att vila upp sig ett par dagar, det känns fortfarande inte som sommarlov :P

Go'natt, typ.

/Andrea

Grundskolan avklarad!

IDAG GICK VI UT GRUNDSKOLAN!! :D Det känns helt otroligt, vi behöver rent tekniskt sett inte studera mer (även fast vi självklart ska det) och även fast det inte är studenten vi tar så känns det ändå stort :) Vi hade avslutning idag i kyrkan först med fina framträdanden och sedan gick vi till klassrummet för lite fika samtidigt som vi kollade på filmen jag redigerat om klassen som blev mycket uppskattad :D Efter det var det utdelning av betyg, och jag är så nöjd med dem. Fick precis den poäng som jag siktade på så det känns väldigt skönt. Sedan kom den sorgliga delen - säga hejdå till klassen. Många tårar och kramar blev det, det känns konstigt att lämna de människor som man umgåtts med hela dagarna i tre år. Dock kommer några följa med till samma gymnasium som jag.

Balen igår blev också så otroligt lyckad! Alla var så fina i kostymer och klänningar. Det blev mingel, middag, dans, lärarshow och tal från både lärare och elever. Tack alla för en så bra avslutning på 9:an!

Efter skolan blev det att gå direkt till hallen som gällde. Jag tillsammans med flera till är tränare för ett badmintonläger med över 80 barn fram till fredag. Rösten är sliten men annars är det väldigt roligt ;)

Många bilder blev det, men här kommer några från vår klass under balen :)










Bilder från dagens avslutning kanske kommer lite senare under veckan.

Världens bästa klass ♥

Kram Andrea

Shopping inför balen

Hej!

Har idag haft min morfar på besök, och sedan gått och shoppat med Jessica i centrum. Hon behövde fixa lite acessoarer inför balen och jag var bara allmänt shoppingsugen, hehe ;) Säga vad man vill men lite längtansfull är man inför balen ändå, vi har vår på måndag kväll. Jag skulle så gärna vilja se bilder från hur andra skolors baler ser ut, får väl leta runt på facebook nu när jag äntligen har skaffat det :P Det blev i alla fall en ganska lyckad shoppingtur, Jessica hittade en blomma till håret och ett armband och jag köpte ett sommarlinne.

Igår hade vi vår sista skoldag i grundskolan. Det känns lite konstigt, men jag ser fram emot gymnasiet och något nytt. Det ska bli spännande :) Gårdagen bestod dock bara av slapp-lektioner med ifyllning av utvärderingar och film-tittande.

Ikväll blir det kanske lite fotbolls VM om det visas någon bra match, jag är inte så inne i fotboll annars, men när det är EM och VM så blir det ett litet undantag ^^



Jessica köpte en macka på Subway till lunch :)


Såg den här inne på Lagerhaus, extra stora badmintonracketar
med en megaboll - haha. " With racquets that big there's no excuse
for missing a shot " Vad sägs som att komma till träningen med de
här? :P


Ha en skön lördagskväll!

Mvh: Andrea


Kräftan Andrea

Hej alla brända!

Hälsningen och rubriken kom till av anledningen av att min klass idag har tillbringat dagen på en strand i Vaxholm, och jag märkte allt för sent att jag varit lite för länge i solen.. Huden bränner, och inte blir det bättre av att typ bara halva jag är röd tack vare att jag satt med sidan mot solen. Aja, dagen var väldigt kul i alla fall! :) Vi spelade volleyboll, satt och pratade och lyssnade på musik, några badade och åt glass. En typiskt sommardag.

Kommer ge en liten förhandstitt på dagens bilder för att de blev så lyckade, men resten hoppas jag kunna visa på avslutningen ;)


Volleyboll med hela klassen :)


Anna och Amanda i ett vilt vattenkrig ;)


Somriga tjejer. Från vänster: Livija, Anna, Alice, Gabriella, Lara och
Amanda :)


Killarna mötte varandra i amerikansk fotboll, här har vi ena laget :P


Fisken Elias ;)


Jessica i solen =)

Ikväll blir det träning med Anna och Tess. Och imorgon är det sista riktiga skoldagen i grundskolan :D

/Andrea

Sista arbetet - klart!

Hej!

Har just avslutat U-landsarbetet som vi skulle skriva en uppsats om i geografin. Ska bara kolla igenom den imorgon annars så är jag helt klar!! Har inte ett enda litet plugg kvar efter den här uppsatsen, och i övermorgon sätts betygen. Det känns så otroligt skönt! Hoppas bara att allt kommer att gå bra :)

Annars har jag faktiskt kunnat njuta av dagen genom att gå ut och springa en stund och sedan solat. Det var perfekt sol-väder idag, lagom varmt och inte ett moln på himlen.

Nu har många tagit studenten, och själv går man "endast" ut 9:an.. Men det känns ändå stort :) Ett till kapitel i livet blir snart avklarat - högstadiet ;)



Annars, grattis på nationaldagen förresten ;P

/Andrea

Idrottsdag

Hellooo!

Har idag haft friidrottsdag på vallen med skolan. Det gick hyfsat, men upptäckte dock idag att jag verkligen inte är bra på längdhopp, har typ noll teknik eftersom jag kastar mig framåt och avslutar i en armhävningsliknande position.. Aja, kul var det i alla fall. Sedan fick jag skynda mig till hallen för att vara tränare. Sista gången för terminen var det, så jag, William och Marie slog ihop våra två grupper och körde badmintongolf och fikade. Jag hoppas att träningarna blir ännu bättre till hösten :D

Vi tränade inte ikväll eftersom vår tränare inte kunde komma, men han hann dock hinna förbi hallen och lämna vårt sommarträningsschema. Vi måste ju träna upp oss inför Portugallägret ;)


Under vår enda lektion idag bortsett från friidrotten - fysik. Anna,
Elias och Jessica.


Vi har elektronik, så vi fick bygga en radio. Riktigt kul faktiskt, det
är som att bygga med lego - bara roligare ;)


En härlig bild på Jessica idag när vi var på väg till vallen, älskar
sommarvädret :D

Imorgon blir det en lite slappare skoldag, och nästa vecka är det som sagt endast inlämning av uppsatsen och klassens dag då vi ska in till Vaxholm. Och veckan därpå slutar vi med bal och skolavslutning. Så härligt! :D Kan inte sluta tänka på det :)

//Andrea

Söderlings superbragd

Läste på Aftonbladet nyss att Robert Söderling vann kvartsfinalen i Franska Öppna mot Roger Federer, helt otroligt! :D Efter 12 raka förluster från Söderlings sida så tog han äntligen världsettan. Jag som alltid försöker tajma de stora Grand Slam turneringarnas matcher med spelare som man känner igen, men idag ville jag inte avbryta mitt uppsatsskrivande. Självklart var det den gången som Söderling vann också, hehe :P Förutom att min pappa gillar tennis och att jag spelade det när jag var yngre, så antar jag att jag gillar att kolla på tennis för att det är den sport som mest liknar badminton som annars aldrig visas på tv ;)


Mycket bra för svensk tennis!

Har annars generellt haft en bra skoldag, och sedan pluggat hela kvällen. Nu är det exakt en vecka kvar tills allt vårt skolarbete är över och prick två veckor till skolavslutningen. Längtar så mycket :)

/Andrea

RSS 2.0