Vikingaslaget

Hej!

Sitter nu framför datorn och försöker undvika att somna över tangentbordet. Efter helgens tävling är man riktigt trött, men det var tre jättekul dagar. Skulle haft singstar-kväll med anna, tess och deras kompisar men fick avböja i sista sekund. Jag orkade ärligt inte, krafterna är slut, haha :P Är förvånad över att jag inte har somnat än faktiskt.. Zzzz..

Helgen var superkul som alltid. Matcherna gick lite blandat men bättrade i alla fall på mina vinster till a-klass :D Fick också en placering i dubbel när jag och sara kom till final. Annars har det gått väldigt bra för klubben, och imorgon är det träning igen.

Fottade inte alls mycket, men bjuder på några få bilder:


Anna, Tess, Erik och William i fredags när vi diskuterade
om Erik och Hugo skulle köra i kjol i dubbeln, men det blev
tyvärr inte så.. :P



Anna, Therese och William älskade att göra mackor i
kafeterian så vi har nog gjort runt 100 mackor i helgen ;)



Sara, Anna och Tess idag.


Saras c-final idag som slutade i guld :D

Jag kommer sova gott inatt (trött plus träningsvärk), får drömma om fjäderbollar... Haha

Go'natt

/Andrea


Fyra timmar till sportlov

Hej!

Är i skolan just nu. Vi har tre lektioner kvar innan vi slutar för dagen och går på sportlov. Ska bli så skönt med ledigt!. Men har en hel del plugg under lovet också som trist är, aja bättre än att gå i skolan samtidigt som inlämningar ;)

Ska till hallen sen för att förbereda inför helgens tävling. Ska bli jättekul :D

Ha det bra!

/A

Passion

Hej hej!

Har idag lämnat in mitt bildprojekt tillsammans med resten av min klass. Det var häftigt att få se allas olika skapelser, och flera var riktigt bra gjorda. Jag är ganska nöjd med min med tanke på att jag aldrig har målat med skuggningar osv förut. Eftersom temat var passion så fick mitt projekt bli något badmintonrelaterat också ;)

Ikväll har jag annars skyndat mig att plugga för att kunna gå på den mentala träningen som nu i tio veckor kommer att hållas i hallen. Det var riktigt bra och välbehövligt för hela vår klubb ;) Vi fick göra ett test med flera frågor om till exempel motivation, självförtroende och fokus. Jag fick tillsammans med Anna och Tess låga poäng på självfötroendedelen... Men desto högre på motivationen :D Hoppas kunna gå på dessa kurser, skolan kommer ta mycket tid nu sista månaderna.

Lite bilder från bilden idag med någras arbeten:


Livija och Anna med sin målning "Livets träd" som
består av händer och fötter :)


Jessica med sitt arbete :)


Några killar gjorde en Nelson Mandela målning :)


Anna hade också en riktigt fin målning.


Oscar tillverkade en fjärrstyrd bil.

Ska slappa varva ner lite nu och sen sova, ha en bra kväll! :)

/Andrea

En ny Picasso

Hej!

Har just tvättat målarpenslarna och färgpaletten efter att ha suttit och målat på mitt bildarbete hela morgonen. Är hemma från skolan tack vare förkylningen, men försöker få så mycket skolarbete som möjligt gjort.

Ska börja plugga musik nu och sedan matte och kemi.



Hörs senare!

/A

Förkyld

Hej hej!

Efter en jättekul helg har jag blivit förkyld. Sitter här med snuva och en hals som känns som att den ska gå sönder när jag sväljer, men jag klagar inte. Timingen kunde inte vara mer läglig egentligen förutom att jag har viktiga prov den här veckan, men tror jag inte kommer missa dem. Har ett speckat schema de här kommande två veckorna fram till sportlovet och försöker planera så bra det bara går för att hinna allt, samtidigt är det mycket i badminton med föreläsningar, kurser, träningar och tävlingar. Hoppas allt kommer gå bra :)

Vill inte tråka ut er med mitt fulla schema, utan kan berätta kort om helgen istället ;) Det var askul från första minuten på resan till sista. Förutom att mina matcher gick sådär så kompenserade den sociala biten upp det hela. Jag låter några bilder förklara hur vi hade det istället för att skriva, jag skulle kunna berätta i det oändliga annars ;)



Ännu en toppenresa med klubben! :D

/Andrea

Happy Valentine's Day!



En dag för sent men ändå <3


Snart K-hamn!

Snart är det dags för Kristinehamn! Det är klubbresa dit för Badmintontrofén och jag har gått hem lite tidigare från skolan idag för att hinna packa och ta mig till stationen. Det kommer bli lika kul som alltid, förutom att jag måste ta med mig lite plugg dit men jag är inte ensam om det. Får tagga till inför tävlingen istället :D

Måste fortsätta packa nu, har änsålänge bara skrivit en lista..


Sätter lite färg på inlägget genom en bild på William och Therese från tåget senaste gången vi åkte till
K-hamn i oktober. Så här kul har vi alltid ;)

Hörs efter helgen! :D

/Andrea

Studiedag

God eftermiddag :)

Har idag haft en lugn studiedag. Älskar att vara ledig, speciellt på måndagar :D Har i alla fall passat på att plugga kemi m.m. och tagit en promenad. Min klass var och åkte skidor idag, men jag har tyvärr aldrig gjort det så ville inte riktigt skämma ut mig i backen med klassen.. Ska i alla fall träna som vanligt ikväll. Något annat än plugg - äntligen!! :D Men nästa helg blir det annat: K-hamn med klubben!

Gjorde också mina gymnasieval igår kväll, tänk att vi snart börjar gymnasiet :)


Kemi är helt okej, i alla fall när man förstår den :)

Älskar hur som helst studiedagar, det (och lov) är det bästa med skolan - hehe ;)

/Andrea


"Vänner"-maraton

Hej!

Har idag pluggat kemi sen efter frukost fram till middagen ikväll. Har inte gjort något annat men har fått mycket gjort. Schemat kommer att se likadant ut fram till måndag kväll, då vi som tur är har studiedag på måndag så hinner dra igenom allt en gång till då. Ikväll ska jag dock se första omgången av Melodifestivalen, någon annan som ska kolla? :)

Gårdagen blev däremot ett jättebra slut på veckan och en bra start på helgen. Jag, Anna, Therese, William och Erik var hos William och hade "Vänner"-maraton. Lite strul i början med vägbeskrivning för Anna, Tess och Erik bara men allt löste sig ;) Med Vännertittande, kortspelande, lite youtube och många skratt så blev det en toppenkväll! :D

Några foton blev det i alla fall:


Tess och Erik :)


Alla utom jag som är fotograf, Erik, William, Tess och Anna :)



Anna blev helt till sig över Williams hockeyliknande spel
(vet inte vad det kallas), och det var jättekul faktiskt! Det
lät väldigt mycket dock :P



Therese :)

Jag måste börja ta för vana att ta med mig digitalkameran mer, saknar att få bra bilder..

Veckan har annars varit bra men full som alltid, ska nu ta mig en lugn kväll och slappna av lite.

Ha det bra!

/Andrea

RSS 2.0