God jul!

Hoppas att ni alla fick en underbart mysig och avslappnad jul med massa god mat och fint sällskap! Själv önskar jag att julen kunde vara några dagar till. Jag njuter verkligen av stämningen och ursäkten att bara få ha det mysigt här på hemmaplan. Julklappsutdelningen blev speciellt rolig i år, eftersom alla verkligen tänkt till det där lilla extra.

GOD JUL!! :)
 
Önskar Andrea

Pauuuuliiiiineeeeee is coming to town!

Som sagt skrev i föregående inlägg så kom ju faktiskt ingen mindre än Pauline tillbaka denna vecka från tre månader i England! I fredags kunde vi äntligen träffas igen och kicka igång jullovet ihop. Har saknat henne så!! Även fast frekvent mail- och Skypekontakt har funnits så är det ju aldrig samma sak som att ses IRL. Det blev lite utbyte av julklappar innan vi tog en tur på stan för att sedan avrunda kvällen med ett besök på Nymbles julpub där vi mötte upp ett gäng. Var trevligt, även fast vi var några stycken som valde att dra vidare till ett café lite senare. Supertrevlig kväll!
 
Denna dag har bestått av en massa julstök och förberedelser inför imorgon. Nu glänser hela huset och är redo för julafton! Strax ska vi klä granen. :)
 
 
Hoppas att ni alla fått rikligt med julstämning och får en riktigt GOD JUL! ♥

Andrea

Besök i Williams andra hem

Hej alla små tomtenissar, minns ni mig?
 
Jag har inte glömt bort er, även fast det kanske känns som det med tanke på min inte så frekventa blogguppdatering på senaste tiden. Även fast det lilla jullovet (läs: tentaperiod) började i fredags så har det varit full rulle varje dag sedan dess. Idag är egentligen den första dagen att hinna med de sista julförberedelserna på. Dagarna sedan i fredags har fyllts av en härlig kväll med Pauline som nyligen kommit hem från England, en heldag i jultema i stan med en vän, födelsedagsfirande av en skolkompis samt träning med William. Det har varit jätteroligt alltihopa, men nu ser jag verkligen fram emot en lugn och julig jul!
 
I måndags hade dock jag och William bestämt träff för en lunch vid hans andra hem, Stockholms Universitet, för ett tillfälle att ge mig en liten rundtur innan hans utbildning sedan fortsätter i Huddinge istället. Det var roligt att få se en annan studiemiljö i kontrast till KTH. Till lunch åt vi indisk kycklinggryta som serverades i en av kafeteriorna i naturhuset. Supertrevligt var det!
 
/Andrea

RSS 2.0