Veckans träning

Denna vecka har jag utnyttjat gymkortet flitigt i alla fall. Vanligtvis brukar jag gymma 2-3/vecka och köra löpning 1-2/vecka, men denna sista sommarlovsvecka bjöd på fyra pass på gymmet och sannolikt ett till imorgon. Det har varit gratis för icke-medlemmar att besöka anläggningen så det har jag och bekantskapskretsen utnyttjat till max, hehe. Superkul att få visa vännerna och familjen det här gymmet (Fresh Fitness) som jag är ganska mallig över att kunna träna på. Det är modernt, superfräscht och erbjuder stora fria ytor som tillåter mer funktionell träning utöver styrkemaskinerna. Ändå är månadspriset lågt på 199 kr inklusive en medlemsavgift på 250 kr. Ojoj nu blev det kanske smygreklam, hehe. Hur som helst är det ett gym som verkligen passar mig som föredrar mer funktionell träning och enstaka ledarledda pass. Therese, William och mamma har turats om att göra studiebesök där denna vecka och vi har allihop komponerat ihop grymma styrke- och konditionspass. Lite slumpade bilder finns samlade nedan:
 
 
/Andrea

Lapa sol och prata om livet

Halloj!
Igår rastade jag och Therese oss själva på gymmet innan vi parkerade oss på gräsmattan framför Edsbergs slott för att lapa sol. Där avnjöt vi vår medtagna lunch och pratade om livet och relationer. Vi pratade också om att vi alltid säger och tycker att vi borde ses oftare, men att det egentligen faktiskt inte gör någonting att det inte blir så! Eller jo, det är klart vi skulle vilja träffas mer för att det är så trevligt, men det skadar inte vänskapen av att bara ses var tredje månad eller så. Man tar liksom bara vid där man slutade senast. Det är en väldigt skön och trygg känsla att kunna luta sig mot i vilken relation som helst. :)
 
 
Kram på er ♥
 
 

Jag tror hösten är här..

..i alla fall känns det som det. Från att gå omkring och svettas till att inviga nya innetofflorna, gosa in sig under filtar och isolera sig från kylan i huvtröjor under jackan. I veckan åkte jeansen och kappan fram för första gången sedan skolan slutade. Själv är jag väldigt lättfrusen men ändå föredrar jag hösten och vinterhalvåret framför en het sommar. Det bidrar till att jag ändå ser fram emot hösten tillsammans med alla färgglada löv och vardagen som ändå har sin charm.
 
Medan vissa ser nyår som årets omstart ser jag hösten som en tid på året att anamma nya rutiner och sätta upp mål. Kommer bli ett spännande år utan tvekan och ett av de mest utmanande på flera sätt. Nytt jobb och sannolika utlandsstudier utmanar trygghetszonen och jag är både nervös som en tok och ödmjukt taggad.
 
Med knappa två veckor kvar på sommarlovet försöker jag njuta som bara den, samtidigt som jag känner mig rastlös fortfarande. Räcker inte tre månader av lov för att komma ner i varv?! Alltid är det något man har planerat om dagarna som hindrar en från att slappna av helt. Funderar på att börja med yoga på riktigt, någon som har erfarenhet av det? :)
 
 
Kram,
Andrea

Fotostudie genom sol och regn

Igår möttes jag, Anna, Sara och William upp i parken för att promenera och fota ihop i solen, eller ja mellan intervaller av sol och överraskande regnskurar. När de regnade som värst sökte vi skydd under tak och pratade ikapp, för att sedan smyga ut och fånga några bilder när solen på nytt tittade fram. Är åter så tacksam över att ha vänner som gärna agerar modeller och till och med självmant föreslår sådana här fototillfällen! Dessutom får de i bästa fall ut några nya och potentiella profilbilder till Facebook, hehe.
 
 
Vilka fotoqeniqua vänner man har! ♥

/Andrea

RSS 2.0