Dagens överraskning

Hann precis sätta foten utanför skolan för att promenera hem när världens skur av hagel i jämförbar storlek med golfbollar började forsa ner. Hade som tur var ett paraply.. Inte något man väntar sig när det strax är april månad!


Vände uppochner på paraflaxet så att jag kunde fånga de små
bollarna på bild.




Trevlig helg hörrni! :)

/Andrea


Klivet in i vuxenlivet

Hej alla!

Nu har ännu en av mina vänner lämnat tonårs-åren bakom sig, och igår var det Elias tur. Detta firades med en stor fest hemma hos honom tillsammans med flera av hans kompisar och familj. En fartfylld kväll fylld av aktiviteter, god mat, mingel, många skratt, en fin film och lite nostalgi blev det. Riktigt lyckat verkligen! Grattis ännu en gång Elias, du är en stor pojke nu ju! ;)

Enda oturen med timingen av festen var väl att jag skulle upp och jobba tidigt dagen efter. Inte blev det bättre av att jag förlorade ännu en timme på grund av framställningen av klockan till sommartid. Aja, märkte inte av några större räknefel i kassan idag i alla fall! Hehe.

Hann ta några bilder från festen:















Hoppas ni får en trevlig söndagkväll!

Mvh: Andrea



Tur att man inte fick fisk till lunch

Hej alla!

Har för första gången sen jag började gymnasiet haft en totalt fri plugg-helg. Hade helt enkelt inga akuta läxor som behövde göras, eller något prov inom en snar framtid att plugga till, så jag tog "ledigt". Istället körde jag serien (säsongens sista!) i Gustavsberg, kollade på Melodifestivalsfinalen (tjohoooo Loreen!) och jobbade som vanligt på söndagen.

Dagens höjdpunkt har varit att dissekera på biologin. Killarnas sadistiska sida kikade fram och de skar och högg glatt i de slajmiga krabaterna vi fick till vårt förfogande. En bläckfisk, en kräfta, en fisk samt en mussla fick vi undersöka. Coolt var det och lite spännande, men fiskstanken sitter fortfarande kvar på händer och kläder så får nog ta en ordentligt dusch ikväll..

Jag har lusläst den tjocka bilagan som DN bifogade i gårdagens tidning angående valen inför högskolan. Jag har ett år kvar, men är så nyfiken på alla utbildningar. Jag vill hinna göra så mycket! Plugga utomlands, ta körkort, jobba, fortsätta plugga på hemmaplan, resa.. Har dock först ett drygt gymnasieår kvar att ta itu med. :)

Hade en hel del gamla/nya bilder kvar på mobben så förgyller inlägget lite med dessa tänkte jag:


Förra söndagen var det en häftig och annorlunda sorts frost som
täckte träden, som liknade små ispiggar ungefär. Taggigt typ.


Den här bilden togs innan lovet när jag och Pauline
lunchade. "Ahhh, en gaffel!" ;)



Nu har äntligen våren kommit hit, så min och Saras nya vana har
blivit att under lunchrasten ta en promenad till parken. Bilden
är från igår.



Johan och min vackra skapelse på morgonens kemilektion.
En karbokatjon, visst syns det? ;)



En härlig utsikt mot Edsviken idag, isen gör att vattnet ser ut
som en spegel.



En till bild från idag. :)


/Andrea


Muffinsförädling

Åh idag skiner solen och det är flera plusgrader - varför sitter jag här inne framför plåtburken? Bra fråga. Ska bara smälta frukosten så ska jag bege mig ut sen för att samla lite D-vitamin och njuta av värmen.

Gårdagen spenderades med allra bästa Jessica. Med kameran i beredskap gick vi på en liten fotorunda runt Edsviken och lyckades få en del väldigt lyckade bilder. Det var ett perfekt fotoväder med lagom molnighet och en inte allför kylig luft. Efteråt gick vi hem till mig för att baka muffins. Vi förädlade ett recept vi hittat på nätet genom att hälla i extra mycket choklad och kokos. De blev riktigt goda, tillsammans med att dekorationerna fick dem att se lite charmigare ut. Sockerkicken gav oss energi så det räckte till kvällens träning sen i alla fall, hehe. Tack för igår Jess! ♥

Hoppas att ni får en riktigt skön vårdag ute i solen! :)

















/Andrea


RSS 2.0