Happy Halloween!



Hoppas ni har haft en trevlig Halloween! Själv har jag gått upp tidigt och jobbat fram till klockan 15, och har sedan pluggat matte. Imorgon börjar lägret som varar i fyra dagar, kommer vara helt slut psykiskt efter det.. Minns sommarlägret när vi typ var döda allihopa, haha, men det är alltid roligt att vara tränare! Jessica sover också över hos mig imorrn, ska bli kul! :)

Mvh: Andrea

Lördagsshopping

Hallå!

Började dagen med en låååång sovmorgon som kändes riktigt välbehövlig. Fick sedan en sida matte gjord innan jag och mamma tog en shoppingrunda i Sollentuna Centrum för att få en del nödvändiga saker införskaffade. Hittade en del saker, bland annat ett par jättesköna jeans inne på Gina Tricot, ett linne för endast 27 kr inne på Vero Moda och sedan en sporttop inne på Lindex. Kändes bra! Hittade dock inga skor. Aja, men en mysig och bra dag blev det i alla fall!

Det här höstlovet kommer gå fort känner jag redan. Imorgon blir det jobb och lite plugg, sedan läger i fyra dagar, träffa kompisar och sedan serien på lördag. Fullt upp..


Mina inköp idag. Färgen på jeansen blev inte helt korrekt på bilden
då de i verkligheten egentligen är mörkare..

Annars så önskar jag er en fortsatt trevlig lördagskväll!

/Andrea

En dagens i Halloween-tema:

Dagens...

Humör: Glad! Det är ju lov, hur kan man inte vara glad? :D
Klädsel: Min klassiska blå munktröja och jeans, det är rätt så kallt i vår skola så man har redan börjat ladda med varma kläder.
Frisyr: Hästsvans som vanligt.
Oförutsedda händelse: En stor kyckling (en utklädd person, ingen riktig ;) ) kommer inrusande under vårt prov imorse.. Vi blev lite chockade kan man säga..
Ansträngning: Vi hade två prov under dagen så, var sedan tränare med Sara och fick under dagen springa runt och leta efter mina skor som jag glömde igår. Tack och lov så hittade jag dem.
Skratt: Det blev mycket kul flum under mattelektionen idag, så det säger väl en del ;)
Födelsedagsbarn: William! :D
Bästa: Det är looooooooooov!!! ♥

Som sagt dagen var händelserik. Först har vi prov och en person i en enorm kycklingkostym kommer inspringande och avbryter, hela skolan var utsmyckad i Halloween-tema och "spöken" och "zombies" gick runt och skrämde alla. Hade sedan hål och fick ägna en del av det till att leta efter mina skor, hann även slå några slag med Anna och Tess som var i hallen under sin fria idrottslektion, har skrivit ett SO MVG-prov som jag hoppas gick bra och var sedan tränare med Sara efter skolan. Träffade även på William så kunde gratta honom - han fyller ju 16 år idag. Ett superstort grattis till honom! :D



Tog ett kort på en av skolans zombies ;) Lite läbbig var
den faktiskt när den sakta förföljde en och tog i ens hår, och
med en död och "blodig" docka släpandes efter sig i ett
snöre.. Flera i min klass blev rädda, hehe. Men posa ville den gärna ;)

HÖSTLOV!! :D

/Andrea


Snö i oktober - INTE OKEJ

Hej allihopa!

Fick en liten chock imorse kan jag erkänna när jag såg att världen blivit vit som socker under natten. Hade hört att det kunde snöa under veckan men ville ändå inte riktigt tro på det. Det är ju bara oktober, det är fortfarande höst, inte vinter. Visst jag gillar självklart snö, det är fint och vackert, inte så praktiskt men det hör till vintern och julen, men lite tidigt är det kan jag tycka. Aja, vi får se om det håller i sig :)

Har annars gått och blivit förkyld, så kan nog inte jobba i kafeterian under tävlingen imorgon. Hoppas kunna på söndag dock. Kanske ödet ville att jag skulle ägna mig åt allt plugg som jag har nu innan lovet istället, får göra det bästa av det.

Veckorna rullar annars på bra med träningar, skola och kompisar, kan inte klaga. :) Idag åt jag lunch med Anna, Tess, Sandra och deras kompisar Christoffer och David i skolan. Christoffer råkade däremot yttra sig om att badminton det var ju minsann inte en så ansträngande sport precis.. Anna tände direkt och utmanade honom att möta oss på rasten i hallen som ligger granne med vår skola, haha. Och så blev det, stackare vi tyckte lite synd om honom sen faktiskt när han insåg att han hade fel ;)

Nu ska jag gå och dega framför TV:n, sen blir det sängen för att vila ut förkylningen och sedan plugg, plugg, plugg imorgon..


Vinterlandskapet i januari, saknar det inte riktigt än. Det får
gärna vänta lite till med sin ankomst :)

Trevlig helg på er!

/Andrea


Jessica 16 år!

Grattis bästa Jessica i efterskott! Har grattat dig säkert tusen gånger vid det här laget men gör det igen, haha - stort grattis på din sweeeet sixteen! :D



/A

Fånga hösten

Hej!

Vår skola hade egentligen Z-dag idag, vilket i vanliga fall innebär ledighet för majoriteten av eleverna. Jag var däremot en av dem som hade en obligatorisk föreläsning att gå på, men efter det så var även jag "fri". Efter lunchen så hörde jag någon ropa på mig, och fick se Josefine och Jenny! Två av mina närmaste kompisar i grundskolan. Det var så roligt att få se dem igen! Hoppas att vi kan ses något under höstlovet :D Drog sedan till tandläkaren för att sätta i en tjockare båge (börjar närma sig slutet nu, sakta men säkert..) så det spänner rejält just nu. Efter det hade jag, Anna och Tess planerat in en liten höstpromenad för att fånga alla härliga färger på bild, så vi möttes hemma hos dem. Vädret var lite ruggigt, och de flesta träden hade tappat sina löv vid det här laget, men mysigt var det och många fina bilder blev det ändå! :)

Har annars verkligen latat mig idag även fast jag skulle behövt göra några uppgifter som vi fick i och med föreläsningen, men gör dem imorgon istället. Slutar tidigt då så hinner det utan problem. Ska snart käka något för att sen dra till träning :D

Bjuder på en riktigt bildbomb från eftermiddagen:












Ha det bra!

/Andrea

Nyckelpigornas återkomst

Hej hej!

Har idag pluggat under morgonen för att sedan åka till Järfälla för att träffa Jessica. Vi spenderade hela dagen på hennes rum och bara pratade om allting mellan himmel och jord. Vi kollade också på gamla foton och målade naglarna som fick en nyckelpige-design även den här gången ;) Fick även träffa hennes supergulliga lillebror Oscar som inte ens har fyllt två år än. Så söt, fick tyvärr inte en bild på honom för for runt i hela huset, haha. Dagen blev väldigt lyckad, ibland är det bästa att inte göra någonting speciellt och bara vara, speciellt med en kompis som man kan prata om allting med ♥ :)


Jessica med sina nyckelpigenaglar idag. Det börjar bli en tradition
att måla naglarna varje gång vi ses, vi får försöka hitta lite ny
inspiration till motiven snart Jessica, hehe ;)

Imorgon blir det jobb och sedan plugg.

Kram: Andrea

Hösten - den vackraste årstiden

När folk frågar mig vilken årstid som är min favorit så tvekar jag alltid, alla årstider är vackra eller har sitt som gör den speciell. Jag får däremot alltid till slut säga hösten. Hösten innebär skolstart med massa plugg, stress och mörkare dagar. Men, den innefattar också att alla träden skiftar färg från grönt till gult, orange och rött. Det är nämligen inte mycket som kan konkurrera med ett lönnträd i sina finaste dagar på hösten. Alla träd ser ut att brinna i alla dessa varma färger. Varje gång jag går till skolan på morgonen eller kommer hem på kvällen så ser jag de fina löven och jag aldrig låta bli att le, det gör mig glad :)











Igår gick jag ut efter skolan med kameran i högsta hugg för att föreviga hösten på bild. I Kristinehamn i helgen så var träden lika vackra, så när vi var på väg till tåget på söndagen så fick jag stanna och fota regelbundet, och William väntade tålmodigt tills jag var klar med min besatthet av att fota efter varje gång vi rundat ett hörn. Några av fotona kan ni se ovan ;) 

I alla fall, så piggar höstens alla färger verkligen upp vardagen bland allt plugg och mörka dagar. Min favoritårstid ;)

/Andrea


Vandringspriset stannar hos oss

Hej hej!

Kom i söndagskväll hem från en tävlingshelg i Kristinehamn med klubben. Vilken rolig och lyckad helg det blev! Det blir det alltid, men den här gången så fick jag även agera ledare istället för bara spelare. Jag fick ansvara för de små U11-tjejerna men hann också ta en wo i mixed A vilket var kul. Klubbens juniorer presterade superbra resultat och vi har allihopa haft en riktigt lyckad helg :D Saknade Anna, Tess och Sara såklart men nästa resa får ni följa med! :D Klubben tog även hem det stora vandringspriset för tävlingens bästa förening än en gång, yahoooo!

Har annars pluggat på som bara den idag eftersom jag slutade tidigt. Snackade med Elias idag när vi träffades i korridoren. Han har lyckats pressa sitt schema i första ring så han får det riktigt slappt i trean. Önskar jag också kommer lyckas fixa det :( Vill ju hellre plugga på nu så att sista året ändå blir lite nervarvning.

Hade kunnat träna ikväll på matchträningen, men kände att det var lika bra att vila och få plugget gjort. Känns rätt skönt faktiskt.



Att välja ut tolv stycken bilder av 600 för att sammanfatta helgen är en konst, men jag gav det
ett försök. Försökte få med allt, tågresan, middagen på Träslottet, kvällarna i sovsalarna,
tävlingen, pizzerian, kinarestaurangen och hemresan. Här kan ni få ett hum om hur vi hade
det ;)

Ha en bra kväll!

/Andrea

Då bär det av igen

Hej!

Veckan har gått i ett med skola, träningar men dock lagom med plugg. Fyllde år i måndags och dagen började kl 7.30 med matteprov som jag hoppas gick bra, och träningen på kvällen var hård men kul och vännerna där gjorde mig riktigt glad - ni är så söta allihop! Tack igen <3 Veckan har varit väldigt bra, och nu ska jag efter många om och men med till K-hamn över helgen som ledare. Skulle först avstå från resan för att få en lugn helg för en gångs skull, men kunde tydligen inte hålla mig därifrån så blev erbjuden en vakant plats. Kanske blir det spel men följer huvudsakligen med som ledare. Får däremot ett tillfälle för att testa födelsedagspresenten från föräldrarna - en systemkamera! Kommer kunna ta världens finaste bilder nu :D


Fick delvis en berlock från Anna, Tess, Sara, Erik och William med oss alla 6 samlade :) Ska absolut skaffa en kedja till den så den blir använd :D

Hörs tidigast på söndag!

Förresten Jessica om du läser detta, nästa helg får vi se till att ses!! :D Saknar dig i skolan :( 

/Andrea

Kanelbullens dag

Har ni ätit någon kanelbulle idag? Om det är någon dag ni ska göra det så är det idag, för idag firar hela Sverige den godaste bullen i hela världen ;) Kanske har Harry bakat några till kvällens träning? Haha, vilken önskedröm...



/A

RSS 2.0