Körsbärsblommans dag

I lördags var det tydligen "Körbärsblommans dag", vilket jag var helt omedveten om när det den dagen bar iväg till Kungsträdgården. Det förklarade den enorma folkmassan som lapade sol kring vattnet och njöt av de rosablomstrande träden. Var så lycklig av att hinna fånga några av de värdefulla dagarna nu under våren då körsbärsträden blommar! Hann uppleva slutskedet med Pauline förra året vid ett tillfälle, men i lördags hade hälften av träden verkligen slagit ut perfekt lagom mycket. Mååånga kort knäpptes i ett försök att fånga deras vackra form och färg på bild, men saknade en reflexskärm för att riktigt få till det speciella ljuset. Blev hur som helst några fina foton att ha som minnen från våren!
 
 
Kramar i massor!

Spex

I torsdags var det premiärspex för min del! Det var Maskinsektionens eget årliga spex som gick av stapeln i Sickla där flera av kompisarna hade varit delaktiga i uppsättningen. Det var riktigt roligt och oj så många skratt man fick. Blev dessutom så otroligt imponerad av allas insatser i showen! Allt från skådespelarna, kören, manusförfattarna, dekoren till de som sytt kostymerna. Tänk att man omger sig av sådana talanger varje dag i skolan utan att veta om det!


"Puh - eller honung och andra bieffekter" som spexet hette var riktigt lyckat!
 
/Andrea

Nybliven kaffedrickare

Hej alla kaffebönor!
 
Från att i gymnasiet ha smuttat på kaffe och ryst av den inte så tilltalande smaken så har jag nu börjat dricka kaffe regelbundet! Har gått från en regelbunden tedrickare till någon som uppskattar "det svarta guldet". Instegsvarianten var, och är fortfarande delvis, latten med stor del mjök. Dock har jag nu börjat köra på vanligt bryggkaffe med en tredjedel mjök. Jag känner inte av någon speciellt uppiggande effekt, men smaken och den varma drycken på morgonen eller eftermiddagen sitter fint tycker jag. Där ser man vilka oplanerade vuxenpoäng man kan skrapa ihop helt plötsligt, hihi.
 
Igår köpte jag min första latte/kaffe ute där Starbucks fick äran att sälja premiärkoppen. Var lite smågenant när jag skulle beställa en decaf (det var senare på kvällen och ville inte riskera att inte kunna somna) och inte riktigt förstod alla varianter som kassörskan rabblade upp. Fick några missförstånd senare ursäkta mig och erkänna att det var första gången jag beställde kaffe. Som tur var skrattade tjejen bara och förstod läget. Haha.

Jag blev så glatt överraskad över det fina hjärtat man fick i skummet, haha! Får man alltid sånt?
 
/Andrea

Påskstämning och matkoma

Hej alla mina små kycklingar!
 
Påskafton firades idag i Eskilstuna med familjen hos morfar. Där bjöds det på massa god påskmat inluderat en massa lyxig lax och påskchoklad. För ja, man hade lyckan att påskharen tittade förbi i år också med ägg. Hihihi. Blev en trevlig dag med mycket god mat och fint sällskap varvat med mekanikplugg.
 
 
Hoppas ni allihopa fick en glad påsk!
 
Andrea

RSS 2.0