En vecka med säckpipor, kiltar och fish 'n' chips

Hi everyone!

Är nu tillbaka från semestern i Skottland med familjen. Det var en trevlig och intensiv vecka, vi hann se och göra mycket! Vi har varit i flera städer i Skottland bland annat Aberdeen och Edinburgh, hunnit shoppa en hel del faktiskt, ätit gott (fish 'n' chips bland annat såklart, hehe) och hunnit med en massa kultur därimellan som tex Edinburgh Castle. Vi har gått enormt mycket under veckan så fötterna har ömmat på kvällarna, men som sagt så har vi hunnit se och uppleva en hel del på bara sju dagar. Nu känns det dock skönt att komma hem igen, speciellt eftersom jag lyckades dra på mig en förkylning på vägen. Det har däremot varit enormt skönt med miljöombyte.

Vi anlände dock till ett superhärligt sommarsverige i förmiddags (det har varit ovanligt fint väder i skottland den här veckan tydligen, så vi hade tur, men det kan fortfarande inte kallas sommartemperaturer), har ni haft det så här nice hela veckan eller? :P


Här är en liten sammanfattning från Skottlandsresan. Från vänster består bilderna (om vi skippar blommorna) i korthet av: landskapet på väg till Aberdeen, drottningens sommarresidens, mina inköp :P, fish and chips, stranden i Aberdeen, några skottar i kiltar i Edinburgh och solnedgången i Edinburgh.

Hoppas ni får en fin kväll!

/Andrea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0