Breaking Dawn

Hej alla!

Då var det helg åter igen. Kan däremot inte säga att veckan har gått snabbt, för på något sätt har den känts lång. Har startat flera nya kurser, bland annat Biologi A, Matte D, Kemi B och Engelska B. Har dock haft turen och fått några av kurserna gemensamt med kompisar, det piggar upp lektionerna lite!

Igår var det däremot dags för ett biobesök med Anna, Tess, Sandra och Sandra G. för att äntligen få bilda sig en egen uppfattning om den fjärde filmen i Twilight-serien: Breaking Dawn part I. Har läst så mycket blandad kritik i tidningarna om den att jag blev nyfiken på hur bra/dålig den var. Sammanfattningsvis: vi som läst boken innan var måttligt roade medans tex Tess var eld och lågor! Tyvärr är ju filmen spännande samtidigt som den är hopplöst romantisk och det kan man ju inte låta bli att falla för.. ;)

Denna fina höstlördag har annars spenderats ute i trädgården krattandes löv, städandes hela övervåningen samt fysikpluggande. En mysig dag ändå i all sin enkelhet. :) Nu ska jag strax hoppa in i den varma duschen och sedan blir'e lax till middag - yummie!



Vi upptäckte att vi faktiskt var de första som kom till salongen..


.. då måste man ju passa på att göra allt förbjudet, tex att röra
bioduken..



Helt ensamma.


Hur många här har stått på händer i en biosalong, det kan i
alla fall Tess skryta om nu!



Anna, Sandra och Sandra förväntansfulla innan filmen började. ;)

/Andrea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0