Lite äldre och lite klokare...

... hoppas jag i alla fall. Klev denna vecka in i ett kommande år som 22-åring och det känns bara bra. Firade dagen så mycket som vardagen tillät. Vännerna grattade så fint, Philip bjöd på hemlagad laxlunch i skolan och familjen firade lite på kvällen. Även fast det hade varit roligt att dra ihop ett gemensamt firande för allihop som förra året så kändes det här perfekt och lagom under den intensiva vardag som råder just nu.
 
Skolan trycker på med projekt och grupparbeten som avlöser varandra, jobbet som assistent i Industriell ekonomi tar tid och utöver detta behöver förberedelser inför vårens utlandsstudier prioriteras. Om en vecka börjar dock tentaperioden och en finanstenta plus en kort uppsats väntar. Ser nästan fram emot denna period så man kan planera tiden mer på egen hand
 
Ler ändå åt den fina hösten som omger en för tillfället och piggar upp tillvaron med sina fantastiska färger. Har försökt prioritera löpturer framför gymmet dessa tider så man kan ta tillvara på de färgglada omgivningarna.
 
Blev ett lite krystat inlägg kanske där ni mest fick höra om min agenda för tillfället. Hoppas kunna bidra med lite fylligare inlägg snart! :)
 
 
Kram,
Andrea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0