Första snön

Herregud vad tiden går fort. Nästa vecka är sista skolveckan innan julledigheten, och sen är det julafton! Tur att jag redan i augusti började bunkra julklappar, hihi. Annars hade jag knappt hunnit. Mycket julkänslor är det i luften, där speciellt snön bidrar till det rätta stämningen. Första snön kom förra veckan och har än så länge stannat på marken. I skolan har de pyntat campus med ljus och dekorationer i fönstren, och här hemma har jag försökt pynta så gott jag kunnat trots den lite knappa tiden. Små vättar, tomtar och ljusstakar pryder nu fönstren!
 
Förra veckan lyckades vår algebraföreläsare tagga av oss en aning inför Lucia nästa fredag. "Nästa fredag är det ju Lucia." log han. "Jaaaaa!" log vi. "Och då har vi föreläsning klockan 8.00 på morgonen." fortsatte han. "Hehe, kul kul." kände vi. Och så avslutade han riktigt empatiskt: "Och då är det prick en månad kvar till tentan!".
 
Tjoho. Så snabbt kunde man avtagga 200 pers på en mysig Luciafredag. Aja, trevlig dag ska det bli ändå. Vi har då en kort dag som sedan avslutas med sektionspub.
 
Idag hade vi den omtalade mässan för oss som går DoP - den så kallade DopExpo'n. Där fick alla årskurser ställa ut sina produkter och marknadsföra dem för alla besökare. Dessa bestod av nyfikna gymnasieelever och företag. Stundtals segt, men annars väldigt imponerande att se vad alla projektgrupper åstadkommit! Otroligt professionella produkter och montrar från majoriteten! Så coolt.
 
I söndagskväll samlades vi ett tjejgäng från gymnasiet och julbakade. Jättemysigt var det! Kan visa lite bilder senare. :)
 
Charmigaste studiegruppen! Tillsammans överlevde vi en lååång pluggkväll efter
skolans slut i onsdags .
 
/Andrea
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0