Är det så här bakfylla känns?

Hej alla!

Den senaste veckan har det hunnit hända jättemycket! Dagarna har gått i ett och varit intensiva men otroligt roliga. Schemat har sett ut så här i grova drag:

Måndag: Skolavslutning, avslutningslunch med jobbet, tränarmöte inför sommarlägret + vanlig träning på kvällen
Tisdag: Saras utspring, fixat Saras present och sen gått på Saras mottagning
Onsdag: Sommarlägret i badminton där jag tillsammans med flera andra varit tränare
Torsdag: Fortsättning Sommarläger inkluderat Gröna Lund på kvällen
Fredag: Fortsättning Sommarläger inkluderat övernattning
Lördag: Avslutning sommarläger följt av lunch med alla lägerledare
Söndag (imorrn): Terminens sista receptionspass

Kommer inte sammanfatta allt i det här inlägget, men börjar med sommarlägret lite smått. Det tog som sagt slut idag vid lunchtid, och det var till alla tränares lycka bara trötta om än leende små badmintonspelare som lämnade hallen idag. Lägret har bestått av 15 timmars träning i form av badminton och andra sporter så som skobandy, spökboll, fotboll m.m. Utöver detta har det ingått ett besök på Grönan, en grillkväll, en 5-kamp och övernattning i hallen. Trots att halsen under lördagskvällen tog stryk efter allt skrikande för alla ledare och en trötthet som kan liknas med känslan vid bakfylla så är vi stolta över att vi kunnat överträffa förra årets succe´. Nu börjar sommarlovet på riktigt för oss ungdomar!

För ovanlighetens skull så var inte jag ansvarig för fotograferingen så därför får ni vackert vänta på bilderna tills jag fått dem ;) Bjuder på ett par enstaka foton från när några av oss ledare strosade runt på Grönan tills vidare.





/Andrea



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0