Hunger Games

Helluuu!

Fick en smärre chock imorse när jag vaknade och överraskades av ett en decimeter tjockt snötäckte täckte balkongräcket. Hur många bakslag i form av snö ska vi få innan vi får vår på riktigt?!

Igår firades sista påsklovsdagen med att gå ut och äta thaibuffé med familjen. Den thairestaurangen i Sollentuna centrum är verkligen så fräsch och allt smakar så gott! Gå dit säger jag bara :D Efter att man proppat sig mätt på vårrullar och curry så hann jag precis hem en sväng innan det bar av till Kista med Anna, Tess, William och Sara för att kolla på bioaktuella Hungerspelen. Har läst och hört så mycket om den filmatiserade boken så hade rätt höga förväntningar. Hemsk story verkligen, men en riktigt gripande, spännande och bra film var det! Förstår att den slagit igenom.

Efter filmen tog vi det spontana beslutet att promenera med Sara hem (bara en halvmil bort sådär..), då hon hade cykel, i snöovädret. Väl framme hos Sara såg vi ut som dränkta katter allihopa, så hennes familj var snälla nog att bjuda in oss framför brasan ett tag. En oväntad vändning av kvällen, men lika lyckat blev det för det! :)


Skulle kunna leva på asiatisk mat, så gott!


Förlåt hörrni, men kunde inte låta bli att lägga upp den här
(man ser inte så bra, det är ganska mörk.. right? ;) )



Tess framför brasan.


Gulliga Nemo ♥


Trevlig lördag på er!

/Andrea




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0