Assa och dissa

Hej,

har idag varit en bra dag över lag. Vi har påbörjat ett nytt tema: miljö, idag i skolan. Vi ska göra en redovisning om valfritt miljö-relaterat problem, det kommer bli ganska kul faktiskt. Dagen gav flera skratt, då vi till exempel för att starta upp temat fick en gruppuppgift där vi skulle berätta vad för materiella saker vi skulle välja att ta med oss på en rymdfarkost som skulle vara ute i rymden i 6000 år. Det var riktigt roligt att få höra allas lite halvblandade seriösa förslag, till och med min annars gravallvarliga lärare kunde inte hålla sig för skratt ;)

Sedan blev det hem för att sedan gå till hallen för mental-träning igen. Vi pratade om begreppen assa och dissa, alltså förstärka eller nonchalera en positiv eller negativ känsla. Och vi tog upp vad man visar utåt och får andra att uppfatta en som. Riktigt intressant, då många eller nästan alla antingen har problem med det eller har haft.

Imorgon är det en vanlig dag förutom att vi har tyska nationella första delen av tre. Jag hade fel, vi har visst kvar nationella prov. De tar aldrig slut, haha x) På kvällen blir det kanske lite tårtbakning åt Erik som fyller 18 år med det vanliga gänget, ska bli kul :D



//Andrea

Kommentarer
Postat av: tess

Men oj Andrea! :O

Tänk om Erik läser din blogg?!?

2010-05-11 @ 20:01:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0